خدمت شما عرض شود که دیشب خوشبختانه هم زمان دو نفر در سرور بودند. 1- محسن 2- آرمان و هر دو دیدند اون نوشته ها رو و من هم ازشون خواستم به یاد داشته باشند که چه چیزهایی نوشته شد.
بله از شاهدين خواهش ميکنم به جايگاه وارد شند
شما بارها به خود بنده درباره نوب بودن و از این دست چیزها گفتید و کوشش کردم از این چیزها به دور باشم تا جو دوستانه ی سرور به هم نخوره.
يکبار گفتم, و تو جمع خصوصی نظرم رو گفتم
شما با مقلته گويی و پرداختن به حاشيه فقط ميخواهيد از موضوع اصلی فرار کنيد
یا در همین جا اعلام می کنید که فلان اسکریپت نصب بشه و این هم بی گمان به خاطر دیشب بوده و چند برخورد و تصادف که کاملا یک موضوع ویژه ی خود بازی هست و ربطی به اینجا نداره بوده و بدبختانه پای اینگونه جریانات رو به اینجا کشیدید. پس آنچنان هم از این گونه مباحث بدتون نمیاد
پيشنهادم کاملاً جدی بود نه بخاطر ديشب هميشه اين برخوردها وجود داشته
دوست گرامی من از شما و دوستتون درخواست کردم و می کنم:
- 1- از دادن فحش و ناسزا در یک جای همگانی همانند سرور خودداری کنید.
- 2- از قوانینی که دیگران بهش رای دادن همه پی روی کنند.
دوست زيز همونطور که تو سرور مثل لات ها صحبت ميکرديد اينجا هم همونطور صحبت کنيد تا بقيه هم با چهره واقعی شما آشنا بشن .
"دهاتی" فحش هست ؟ "عقده اي" فحش هست ؟ اگه فحش هست چرا بعد از گفتن اين کلمات کيک نشديم ؟
حالا امدی اينجا ميگی دليل کيک شدن اين هست تو بازی ميگی دليل کيک شدن حمله به پايگاه هست
خوشم مياد چيزی نداری دنبال بهونه هستی
آیا این دو درخواست چیز زیادی هست؟ این دو رو رعایت کنید تا در کنار هم با خوشی به تفریح بپردازیم. مشکل این درخواست ها چی هست؟ آیا خود این درخواست ها مشکل دارن؟ اگر مشکل دارن در همین جا همانند دیگر ملل متمدن رای گیری راه بندازیم دربارشون و همه نظر بدن و نتیجه رو همه رعایت کنند
پست های قبلی من دوباره بخون
يکبار فقط به بيس اصلی حمله شد تو مپ 64 نفری و گفتن "دهاتی" به شما.
خوب کسی اينکار رو انجام بده بايد سه بار متوالی کيک بشه ؟
ادمین و غیر ادمین هم نداره. همه اینجا یک رای تنها بیشتر ندارن. ادمین هم وظیفش اینه که اگر کسی که قوانین رو رعایت نمی کنه کیک کنه.
تورو خدا اينجور صحبت نکن خودت باش فيلم نيا
ديگه همه ميدنن جناب دوست عزيز آريا هميشه به بيس اصلی حمله ميکنن و از توپخانه هم هميشه استفاده ميکنن, بار ها هم شده ديگر دوستان اين کار رو انجام بدن و کسی کيک نشده
بسیار عالی با توجه به این سخن شما بنده دو نفر از کسانی که هم زمان توی سرور بودن رو میارم خدمت شما جهت تایید دشنام هایی که در صفحه ی اصلی سرور نوشتند. شما نیازی نیست از بازی خارج کنید ایشون رو، تنها باهاش حرف بزنید و ازش بخواید دیگه این کار رو توی یک جای همگانی نکنه تا بتونیم در یک سرور شلوغ تر در کنار هم بازی کنیم
(توجه داشته باشید ایشون در حمله به بیس من رو نکشتند که با انگیزه ی شخصی من کیکش کرده باشم. یکی دیگه از بازیکن ها رو کشت و اون بازیکن از من خواست این کار رو بکنم و تذکری هم که داده شد با برخورد بی منطقی که شاهد بودیم روبرو شد)
منتظر اون دو نفر هستيم
شما کار خودودتن رو انجام بديد نيازی نيست به من بگيد چه کار کنم
بعد از 10 دقيقه از اون اتفاق حکم رو اجرا ميکنی ؟
هيچ تذکر داده نشد داشتيد کری ميخونديد
اونشب من هم در سرور بودم و بعد از اینکه شما سارا رو کیک کردید.مجتبی عصبانی شد و به شما ..خل و عقده ای رو گفت.
من گفتم ...خل ؟:-o
اگه قرار باشه همچين کلمه اي رو به کار ببرم مطمئناً به يک کلمه اکتفا نميکنم
اينجا هر چيزی دوست داريد و هر حرفی از خودتون ميزنيد آخر سر هم ميگيد حق با ادمينه!
اين هم اخرين پست من بود
خداحافظ