آقا این قوانین رو یه دسته بندی بکنید..
ظاهرا تو هر مپی یه قانونی هست..
64 قانونش چیه 16 چیه؟ اینا رو مکتوب کنید و یه فایل کنید هرکی اومد سرور و آشنا شد و آیدی xfire ساخت و از این کارا (مثل خودمون) این فایل هم میدیم بخونه.. یا چه میدونم توی همون وبلاگ بنویسیدشون..
اینجوری که مثلا یه تازه وارد یه اشتباه بکنه کیک بشه خب طرف میره دیگه نمیاد!
ضمنا به نظر من این امکان کیک رو برای زمانی که توی یک مپ 5-6 نفر بازی میکنند بیخیال بشیم..
یکی دو شب پیش خب دیدیم توپخونه زدن و حمله به base و اینها رو آریا زیاد انجام میداد!
آریا رو من دوستش دارم بازیش هم عالیه و حالا به شوخی اینکارو میکرد یا نمیدونست رو کاری ندارم اما توی بازی حلش کردیم.. بهش گفتیم و تا حدودی بیخیال شد! (تا حدودی:d)
یه بار حمله سهوی به base که مشکلی نداره.. من خودم شصت دفعه اشتباهی base رو گرفتم فکر کردم base جای دیگه هست! بعد هم عذر خواهی کردم.. بی توجهی به تذکرات رو میشه در موردش این تصمیم رو گرفت اما توی این نفرات کم فوری کیک کردن جز کدورت و از دست دادن دوستان چیزی نداره.. این نظر شخصیه منه..
اعتراض هم به قوانین همیشه میشه کرد.. منتها وقتی اکثریت به چیزی رای میدن دیگه باید گردن نهاد!
....
....
جاوید تو هم بیخیال شدیا.. دیگه نمیای برای اینکه توپخونه نمیتونی بزنی؟:d خب بیا تو بازی تا زیاد بشیم و بشه توپخونه زد.. بازیت حرفه ای شده بودا..
پنجشنبه شب ایشلا همه باشن..