Battlefield 2 Server

خوب به تازگی شرکت شاتل (www.shatel.ir) سرور Battlefield 2 راه اندازی کرده که شما میتونید تنها با نصب بازی (بدون نیاز به پچ) تنها با وارد کردن IP به بازی کانکت شید. 85.15.1.66:16567 این IP رو در قسمت Connect IP در Multiplayer وارد کنید و براحتی به بازی کانکت شید.

دوستان, به دل نگیرید تو این وضعیت فرهنگی از این موارد زیاد پیش میاد یا نرید سرور یا اگر میرید یه زمانی برید که اونا نباشند:d
اون قانونی هم که گذاشتند منو یاد عهد نامه ورسای میندازه:))

سلام
با هزار بدبختی و سرعت پاين شبانه و محدودييت پهنای باند 2 دفعه پچ ها رو دانلود کردم که بالاخره نصب شد.....
حالا امشب برای دومین بار تونستم بیام تو سرور خیلی مورد استقبال ادمین قرار گرفتم و 3 بار منو کیک کرد اقای rostam aria... مثل اینکه دوست نداری تعداد بازیکن ها زیاد بشن یا اینکه دوست داری ادمین بودنت رو به کسی صابت کنی ؟ :-j

آقای "رستم" که اسمتون رو هم نميدونم عزيز دل اگه با کسی مشکل داری يا نميتونی احساسات و هيجان خودت رو کنترل کنی مجبور نيستی ادمين بازی در بياری
يکی از بچه ها که دومين بار بود ميومد تو سرور فقط يه بار به پايگاه که هواپيما داشت اتک زد و يه نفر کشته شد!! و بعد سه بار متوالی بعد از ورود کيک شد.
اگه با کسی مشکل داری رو عصبانيت رو سر بقيه خالی نکن, اگه قانون هست بايد برای همه اعمال بشه نه فقط برای يک نفر
ما بارها و بارها داشتيم دوستان به پايگاه دشمن حمله کردن اما کسی کيک نميشه (فقط يکی از بچه ها بعد از ده بيست بار که از توپخانه استفاده کرد و توجه نکردن به تذکر ديگران يکبار کيک شد)

يه پيشنهاد:
نميشه پلاگينی چيزی نصب کنيد رو سرور که مثل سرورهای خارجی که کسی با هواپيما و هليکوپتر خودش رو به کسی ديگه ميکوبه پوينت منفی بگيره ؟
آهای دوستان قوانین رو مرور کنید :

• در Map های 16 نفره حمله به پایگاه دشمن ممنوع !

• استفاده از Artillery (توپ خانه) هم زمانیکه تعداد افراد در سرور زیر 10 نفر می باشد و همچنین Map های 16 نفره ممنوع است.
  • موفق و پایدار باشید.

آهای دوستان قوانین رو مرور کنید :

• استفاده از Artillery (توپ خانه) هم زمانیکه تعداد افراد در سرور زیر 10 نفر می باشد و همچنین Map های 16 نفره ممنوع است.
  • موفق و پایدار باشید.

مپ 64 نفری Wake Island 2007 بود اصلاً رأی گيری کرده بوديم که تو مپ 64 نفری بتونيم به فردگاه هم حمله کنيم

آقا این قوانین رو یه دسته بندی بکنید..
ظاهرا تو هر مپی یه قانونی هست..
64 قانونش چیه 16 چیه؟ اینا رو مکتوب کنید و یه فایل کنید هرکی اومد سرور و آشنا شد و آیدی xfire ساخت و از این کارا (مثل خودمون) این فایل هم میدیم بخونه.. یا چه میدونم توی همون وبلاگ بنویسیدشون..

اینجوری که مثلا یه تازه وارد یه اشتباه بکنه کیک بشه خب طرف میره دیگه نمیاد!
ضمنا به نظر من این امکان کیک رو برای زمانی که توی یک مپ 5-6 نفر بازی میکنند بیخیال بشیم..
یکی دو شب پیش خب دیدیم توپخونه زدن و حمله به base و اینها رو آریا زیاد انجام میداد!
آریا رو من دوستش دارم بازیش هم عالیه و حالا به شوخی اینکارو میکرد یا نمیدونست رو کاری ندارم اما توی بازی حلش کردیم.. بهش گفتیم و تا حدودی بیخیال شد! (تا حدودی:d)
یه بار حمله سهوی به base که مشکلی نداره.. من خودم شصت دفعه اشتباهی base رو گرفتم فکر کردم base جای دیگه هست! بعد هم عذر خواهی کردم.. بی توجهی به تذکرات رو میشه در موردش این تصمیم رو گرفت اما توی این نفرات کم فوری کیک کردن جز کدورت و از دست دادن دوستان چیزی نداره.. این نظر شخصیه منه..
اعتراض هم به قوانین همیشه میشه کرد.. منتها وقتی اکثریت به چیزی رای میدن دیگه باید گردن نهاد! ;;)

....
....

جاوید تو هم بیخیال شدیا.. دیگه نمیای برای اینکه توپخونه نمیتونی بزنی؟:d خب بیا تو بازی تا زیاد بشیم و بشه توپخونه زد.. بازیت حرفه ای شده بودا..
پنجشنبه شب ایشلا همه باشن..

آقای "رستم" که اسمتون رو هم نميدونم عزيز دل اگه با کسی مشکل داری يا نميتونی احساسات و هيجان خودت رو کنترل کنی مجبور نيستی ادمين بازی در بياری
يکی از بچه ها که دومين بار بود ميومد تو سرور فقط يه بار به پايگاه که هواپيما داشت اتک زد و يه نفر کشته شد!! و بعد سه بار متوالی بعد از ورود کيک شد.
اگه با کسی مشکل داری رو عصبانيت رو سر بقيه خالی نکن, اگه قانون هست بايد برای همه اعمال بشه نه فقط برای يک نفر
ما بارها و بارها داشتيم دوستان به پايگاه دشمن حمله کردن اما کسی کيک نميشه (فقط يکی از بچه ها بعد از ده بيست بار که از توپخانه استفاده کرد و توجه نکردن به تذکر ديگران يکبار کيک شد)

يه پيشنهاد:
نميشه پلاگينی چيزی نصب کنيد رو سرور که مثل سرورهای خارجی که کسی با هواپيما و هليکوپتر خودش رو به کسی ديگه ميکوبه پوينت منفی بگيره ؟

دوست گرامی شما لطف کنید کسی اگر به همراه دارید و با هم در پیوند هستید رو کنترل کنید

شخصی به نام "ملوس سارا" برای دومین بار به همراه شما به سرور تشریف آوردن.
1- ایشون بارها به بیس حمله کردن و توضیح قوانینی که 15 نفر بهش رای دادن رو نپذیرفتند! و همچنان به پایگاه اصلی حمله کردند
2- ایشون از دشنام های ویژه ی خود نظیر "کُ... خُل" و "دهاتی" و "عقده ای" و از این دست چیزها بهره بردند و به درخواست های مکرر درباره ی صرف نظر کردن از این گونه ادبیات کوچه بازاری و چاله میدانی توجه نکردند.

این دو عامل باعث شد که بنده ایشون رو کیک کنم. حالا اگر همگان بر این باور باشند که از این پس دشنام گویی و هرزه دری در سرور کاری عادی هست و قوانین هم باید برچیده شود جریان متفاوت خواهد بود.

دوست گرامی داوود، جریان از این قرار بود و بنده با خیال آسوده و با دلی استوار این برخورد رو با ایشون کردم. اگر با توجه به این شرایط مشکلی هست و دیدگاه شما و دیگر دوستان چیز دیگری هست و کلا هدف از راه اندازی سرور چیزی دیگری هست (با توجه به هزینه هایی که شما متحمل می شوید)، بنده از این پس در روند کاری سرور دخالتی نخواهم داشت (آنچنان که تا کنون پی گیر ماجرا بودم).

--------
پ.ن: شما بهتره برای فرارها و گریزهای پیاپی از جلوی بالگرد و واژگونی‌های پر شمار بر اثر ترس! فکری بکنید و دنبال اسکریپت بگردید. بازهم درود به دوستانی دیگه که فرار نمی کنند..

آخرین ویرایش:
دوستان, به دل نگیرید تو این وضعیت فرهنگی از این موارد زیاد پیش میاد یا نرید سرور یا اگر میرید یه زمانی برید که اونا نباشند:d
اون قانونی هم که گذاشتند منو یاد عهد نامه ورسای میندازه:))

برادر من شما که کلا می گفتید کسی سوار بالگرد نشه چون من می گم! ;) حتی زمانی که هم تیمی شما شرلوک هلمز هم سوار بالگرد بود باز هم می گفتید چرا سوار بالگرد شدید..! فرهنگ یعنی اینکه به باور اکثریت جامعه اخترام گذاشتن و پذیرفتن آن. فرهنگ این نیست که بگین چون من می گم! هیچ کس سوار بالگرد نشه وگرنه من می روم!!

یاد کردن از پیمان نامه ی ورسای یا دیگر پیمان نامه های تاریخی در این گفتگو هیچ گونه نمک یا شیرینی ویژه ای به نوشته ی شما نمی ده. (به این دلیل گفتم که پیش تر هم از این واژه که لابد چیز بانمکی هم هست! بهره برده بودید)

هرآینه من برای سره نویسی شما اخترام قائل هستم. کار بسیار خوبی هست امیدوارم دنبال بشه

آخرین ویرایش:
سلام
با هزار بدبختی و سرعت پاين شبانه و محدودييت پهنای باند 2 دفعه پچ ها رو دانلود کردم که بالاخره نصب شد.....
حالا امشب برای دومین بار تونستم بیام تو سرور خیلی مورد استقبال ادمین قرار گرفتم و 3 بار منو کیک کرد اقای rostam aria... مثل اینکه دوست نداری تعداد بازیکن ها زیاد بشن یا اینکه دوست داری ادمین بودنت رو به کسی صابت کنی ؟ :-j

دوست گرامی اگر شما به راستی زن هستید که واقعا از این نوع حرف زدن و دشنام گویی و ناسزاگویی شما به نظرم فلک باید سر شرم و آزرم پایین بندازه! شما بهتره در نوع ادبیات خودتون یک بازنگری بکنید و البته به قوانینی که 15 نفر انسان بهش رای دادند احترام بگذارید

----------
پ.ن: راستی شما که از من ایراد می گیرید که "اوهوی دهاتی هواپیما نه و جت!" یا بنده رو به بی سوادی متهم می کنید چون گفتم هواپیما!!!. جهت آگاهی "صابت" ایراد داره دوست من بهتره زودتر ویرایش کنید
همچنین از کسی که فکر می کنه گفتن واژه ی "درود"ویژه ی ب*س*ی*ج*ی ها هست!! از این بیش تر انتظاری نیست.

آخرین ویرایش:
قوانین رو دوباره مرور کنید :

اگر الان کسی با این قوانین مشکل داره بگه که به رای بذاریم .

در ضمن اینجا دعوا نکنید همسایه ها بیدار می شن و سرور چرخش پنچر ! قراره که شلوغش کنیم که لذت ببریم نه اینکه شلوغش کنیم یه عده طرف سرور نیان.

دوست گرامی شما لطف کنید کسی اگر به همراه دارید و با هم در پیوند هستید رو کنترل کنید

شخصی به نام "ملوس سارا" برای دومین بار به همراه شما به سرور تشریف آوردن.
1- ایشون بارها به بیس حمله کردن و توضیح قوانینی که 15 نفر بهش رای دادن رو نپذیرفتند! و همچنان به پایگاه اصلی حمله کردند
2- ایشون از دشنام های ویژه ی خود نظیر "کُ... خُل" و "دهاتی" و "عقده ای" و از این دست چیزها بهره بردند و به درخواست های مکرر درباره ی صرف نظر کردن از این گونه ادبیات کوچه بازاری و چاله میدانی توجه نکردند.

این دو عامل باعث شد که بنده ایشون رو کیک کنم. حالا اگر همگان بر این باور باشند که از این پس دشنام گویی و هرزه دری در سرور کاری عادی هست و قوانین هم باید برچیده شود جریان متفاوت خواهد بود.

دوست گرامی داوود، جریان از این قرار بود و بنده با خیال آسوده و با دلی استوار این برخورد رو با ایشون کردم. اگر با توجه به این شرایط مشکلی هست و دیدگاه شما و دیگر دوستان چیز دیگری هست و کلا هدف از راه اندازی سرور چیزی دیگری هست (با توجه به هزینه هایی که شما متحمل می شوید)، بنده از این پس در روند کاری سرور دخالتی نخواهم داشت (آنچنان که تا کنون پی گیر ماجرا بودم).

1.يکبار فقط يک نفر رو کشت ضمناً ايشون تازه با بازی آشنا شدن و اصلاً نميدونست بيس اصلی کدومه و داشتم براشون توضيح ميدادم. اگه خبر نداريد خوبه حالا ديشب در حضور خودتون قرار بر اين شد تو مپ های 64 نفری اجازه حمله به فردگاه هست

2.چرا حرف در مياری؟ اگه همچين حرفی گفته بود قبل از شما من خودم از بازی خارجش ميکردم و الان اصلاً شاکی نبودم
بين کل کل شما و ايشون به شما گفتن "داهاتی" انتظار داری بعد از کيک شدن با گل و شيرينی بيان دست بوسی؟ "عقده اي" هم من قبل از اينکه از بازی خارج بشم گفتم نه ايشون. کدوم درخواست های مکرر؟

چندين بار گفتم بيخيال فقط بازی کنيد خودتون بيخيال نشديد حالا اينجا شبيه فرهيخته ها صحبت ميکنيد

پ.ن: شما بهتره برای فرارها و گریزهای پیاپی از جلوی بالگرد و واژگونی‌های پر شمار بر اثر ترس! فکری بکنید و دنبال اسکریپت بگردید. بازهم درود به دوستانی دیگه که فرار نمی کنند..
اصلاً دوست ندارم تو اين صحبت های خاله زنکی و حاشيه اي صحبت کنم جای اين صحبتها تو جمع نيست پس چيزی نميگم
من نوبی بيش نيستم و هيچ ادعایی هم ندارم

کسی اگه با ادمین ها مشکل داشت به بنده بگه پیگیری کنم ! این مورد رو هم ازشون پیگیری می کنم
لطفا فروم رو راه بنداز که آبروی BF 2 باز ها تو بازی سنتر داره می ره !

آخه من نمی دونم چرا ادمین باید جواب پس بده وقتی یکی رو Kick می کنه ! آقای محسن خان لطفا اگر احساس مسئولیت می کنی فقط علت Kick رو بگو و دیگر هیچ.(برای نمونه ، علت : بی توجهی به اخطار ادمین و حمله به پایگاه اصلی دشمن)
معمولا یک مسئول که خطا می کنه به مقام بالاترش باید شکایت کرد. انگار این فرهنگ هیچ وقت درست نمی شه.
کسی که اخطار ادمین رو جدی نگیره کیک می شه ، این کاملا طبیعی هست و داغ کردن نداره !

جایگاه ها

• سرپرست و مدیر سرور : داوود (livelife)

• راه انداز سرور و ادمین اصلی : حسام (SharpSabre)

• ادمین کمکی : محسن (nasimparsi)
دوستان این بحث هارو همین جا تمومش کنین و به فراموشی بسپارید ، ولی ما کمیته ای تشکیل خواهیم داد و این موضوع رو بررسی می کنیم ، ضمنا از وزیر جنگ هم می خوایم به ما بپیوندند. چون اختلافات نظامی داره بالا می گیره. یک چند تا سرباز هم بیان این شیشه های خرد شده رو جارو کنند.

آخرین ویرایش:
دوستان اولا ما همه ايراني هستيم و رفيق فكر نكنم رفقا با هم اينجوري صحبت كنند

جناب ms13 شما تازه به جمع ما پيوسته ايد من و nasim و sharpsaba خيلي تلاش كرديم كه اولا يك سرور ايراني درست شود و ثانيا بچه ها جذبش شوند مثلا اوايل وقتي ميديديم بچه ها تازه شروع كرده اند و وارد نيستند آنها را نميكشتيم و يا خيلي كارهاي ديگر ،در واقع هيچكس مثل ما دوست ندارد كه سرور شلوغ شود چون توي اين سرور هاي خارجي كلي بدبختي كشيديم

من از جناب ادمين خواهش ميكنم اين قضيه كيك كردن را به جز در موارد خيلي حاد و اونهم با نظر بقيه بيخيال شوند البته اين تصميم گيري در هر سروري مخصوص ادمين است ولي اين سرور چون نوپا است خواهشا كمي با نظر رفعت و چشم پوشي قوانين را اجرا كنيد

در مورد فحاشي واقعا زشت است ، ما كه اراذل و اوباش سر كوچه نيستيم همين كه براي تفريح پاي كامپيوتر مينشينيد نشان ميدهد كه آدم با فرهنگي هستيد پس خواهشا كل كل و فحاشي را بگذاريد براي سر كوچه

آقا به نظر من يك باز نگري در قوانين بكنيد چون بازي خيلي خشك شده و كارهاي تاكتيكي نميشود انجام داد مثلا چند بازي قبلي تيم ما هليكوپتر نداشت من خودم سه بار هليكوپتر را با تانك و موشك از روي زمين زدم
به هر حال وقتي بچه ها وارد شوند اين قوانين دست و پا گير ميشود مثلا اين قانون اشغال نكردن بيس اصلي خب خيلي راحت ميشود اشغال كننده را با هما هنگي با فرمانده پيدا كرد و كشت يا كمين كردن خودش يك تاكتيك مهم در جنگ است چه اشكال دارد يك نفر با كمين نفر مقابل را كه ميخواهد سوار هليكوپتر شود بكشد
ما عادت كرديم همديگر را ببينيم و مثل دو تا شمير زن روبروي همديگر بياستيم و شليك كنيم اينجوري خيلي بي مزه ميشود

فقط توپخانه را ممنوع كنيد ولي بقيه موارد را آزاد كنيد اين نظر بنده بود بقيه دوستان هم نظر بدهند

1.يکبار فقط يک نفر رو کشت ضمناً ايشون تازه با بازی آشنا شدن و اصلاً نميدونست بيس اصلی کدومه و داشتم براشون توضيح ميدادم. اگه خبر نداريد خوبه حالا ديشب در حضور خودتون قرار بر اين شد تو مپ های 64 نفری اجازه حمله به فردگاه هست

2.چرا حرف در مياری؟ اگه همچين حرفی گفته بود قبل از شما من خودم از بازی خارجش ميکردم و الان اصلاً شاکی نبودم
بين کل کل شما و ايشون به شما گفتن "داهاتی" انتظار داری بعد از کيک شدن با گل و شيرينی بيان دست بوسی؟ "عقده اي" هم من قبل از اينکه از بازی خارج بشم گفتم نه ايشون. کدوم درخواست های مکرر؟

چندين بار گفتم بيخيال فقط بازی کنيد خودتون بيخيال نشديد حالا اينجا شبيه فرهيخته ها صحبت ميکنيد

اصلاً دوست ندارم تو اين صحبت های خاله زنکی و حاشيه اي صحبت کنم جای اين صحبتها تو جمع نيست پس چيزی نميگم
من نوبی بيش نيستم و هيچ ادعایی هم ندارم

ببنید دوست گرامی

خدمت شما عرض شود که دیشب خوشبختانه هم زمان دو نفر در سرور بودند. 1- محسن 2- آرمان و هر دو دیدند اون نوشته ها رو و من هم ازشون خواستم به یاد داشته باشند که چه چیزهایی نوشته شد.
شما بارها به خود بنده درباره نوب بودن و از این دست چیزها گفتید و کوشش کردم از این چیزها به دور باشم تا جو دوستانه ی سرور به هم نخوره. یا در همین جا اعلام می کنید که فلان اسکریپت نصب بشه و این هم بی گمان به خاطر دیشب بوده و چند برخورد و تصادف که کاملا یک موضوع ویژه ی خود بازی هست و ربطی به اینجا نداره بوده و بدبختانه پای اینگونه جریانات رو به اینجا کشیدید. پس آنچنان هم از این گونه مباحث بدتون نمیاد
دوست گرامی من از شما و دوستتون درخواست کردم و می کنم:

• 1- از دادن فحش و ناسزا در یک جای همگانی همانند سرور خودداری کنید.
  • 2- از قوانینی که دیگران بهش رای دادن همه پی روی کنند.

آیا این دو درخواست چیز زیادی هست؟ این دو رو رعایت کنید تا در کنار هم با خوشی به تفریح بپردازیم. مشکل این درخواست ها چی هست؟ آیا خود این درخواست ها مشکل دارن؟ اگر مشکل دارن در همین جا همانند دیگر ملل متمدن رای گیری راه بندازیم دربارشون و همه نظر بدن و نتیجه رو همه رعایت کنند

ادمین و غیر ادمین هم نداره. همه اینجا یک رای تنها بیشتر ندارن. ادمین هم وظیفش اینه که اگر کسی که قوانین رو رعایت نمی کنه کیک کنه. در کل این همه مدت که سرور به راه بوده تنها دو مورد کیک پیش اومده و بس. پس این کیک کردن و ... خیلی چیز ویژه ای نیست که کسی نگرانش باشه. اصلا کلا می تونه وجود نداشته باشه زمانی که این مسائل پیش پا افتاده رعایت بشه.
اگر هم نیاز به دشنام و ناسزا و از این دست چیزها بود به این دوستتون بگین تشریف بیارن یاهو و هر چی دوست دارن بدون هیچ گونه پاسخ‌گویی به من فحش و نا سزا بگن و تنها و تنها توی سرور که یک جای همگانی هست این کار رو انجام ندن!
------------
پ . ن: اصلا از دید من همه ی قوانین رو برداریم. هم از توپخانه بهره برده بشه و هم به پایگاه اصلی حمله بشه. این قوانین رو گذاشتیم که بازی جالب تر بشه ولی هم اکنون می بینیم که نتیجه ی خوبی نداشته و ادمین باید بابت اجراش پاسخ پس بده!!!

آخرین ویرایش:
بسیار عالی با توجه به این سخن شما بنده دو نفر از کسانی که هم زمان توی سرور بودن رو میارم خدمت شما جهت تایید دشنام هایی که در صفحه ی اصلی سرور نوشتند. شما نیازی نیست از بازی خارج کنید ایشون رو، تنها باهاش حرف بزنید و ازش بخواید دیگه این کار رو توی یک جای همگانی نکنه تا بتونیم در یک سرور شلوغ تر در کنار هم بازی کنیم
(توجه داشته باشید ایشون در حمله به بیس من رو نکشتند که با انگیزه ی شخصی من کیکش کرده باشم. یکی دیگه از بازیکن ها رو کشت و اون بازیکن از من خواست این کار رو بکنم و تذکری هم که داده شد با برخورد بی منطقی که شاهد بودیم روبرو شد)

آخرین ویرایش:
وقتی بازی از حالت رفاقت و رقابت بشه فقط رقابت ! اونجاست که درگیری پیش می یاد !
حق با ادمین بوده ولی ادمین ها تا می تونند از کیل به جای کیک استفاده کنند
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or