Battlefield 2 Server

خوب به تازگی شرکت شاتل (www.shatel.ir) سرور Battlefield 2 راه اندازی کرده که شما میتونید تنها با نصب بازی (بدون نیاز به پچ) تنها با وارد کردن IP به بازی کانکت شید. 85.15.1.66:16567 این IP رو در قسمت Connect IP در Multiplayer وارد کنید و براحتی به بازی کانکت شید.

سپاسگزاریم حسام عزیز!
ای زحمت کش برای سرور..!
از این چیزا بازم پیدا کردی بذار رو سرور هیجان انگیز میشه..
راستشو بخوای از شیوه شرلوکی شما بهره جستم ;;) تا به اون مهم ، دست یافتم.
امیدوارم با این عمل فقدان رنکینگ رو تا حدودی جبران کرده باشم ولی این به این معنا نیست که رنکینگ هوتوتو شده باشه :p اونو باید از شیوه ی پوئارویی راه حلش رو بگردم .

این هم نمونه ای از این تغییرات :

106102920-4.jpg

آخرین ویرایش:
حسام جان
ما كه اكثرا 5 نفر بيشتر نميشويم كه معمولا هم يكي دو نفر هم بيشتر هليكوپتر سوار نميشوند پس اين مپها به چه درد ميخورد
خوب با گذاشتن این دو Map ، اولا بازی از حالت Capture the Flag خارج می شه دوماً خلبانی رو همه می تونن بهره ببرن و تجربه بیشتر کسب کنن و Map های دیگه هم سر جاشون هستند.
فکرشو بکنین 10 تا بالگرد تو هوا در حال نبرد هستند.:d

خوب با گذاشتن این دو Map ، اولا بازی از حالت Capture the Flag خارج می شه دوماً خلبانی رو همه می تونن بهره ببرن و تجربه بیشتر کسب کنن و Map های دیگه هم سر جاشون هستند.
فکرشو بکنین 10 تا بالگرد تو هوا در حال نبرد هستند.:d
حالا فرض كنين توي هوا 30 تا جت دارن ميجنگن!(اسم نقشه هم هست Red Down
AIX 2 يه همچين نقشه اي داره(البته توي Map pack هست)اصل نقشه 16 نفره هست ولي با تنظيمات دستي ميشه به تعداد bot‌ها افزود!اساس كار نقشه هم اينجوريه كه 4-5 تا جت روي ناو آمريكاست وقتي يه جت پريد فورا يه جت ديگه جايگزين ميشه.

درود دوباره

امروز و دیروز تونستم برای نخستین بار AIX رو بازی کنم. البته من در برابر 1.5 در صورتی که سرور شلوغ باشه ازش زیاد خوشم نیومد! درست وارونه ی نظر شماری از دوستان که می گفتن بهتر هست

راستی وحید دانلود شد دیگه بیا بگیرش اگر خواستی

درباره ی سرور هم دو موضوع باقی مونده

1- ثبت شده سرور در بخش مولتی پلیر (که قرار شده احسان راهشو پیدا کنه)

2- رنک شدن سرور (که راهش =پیدا شده و نیاز به نصب سه نرم افزار روی سرور هست و یک سری درگاه نیاز داره گویا)

برای همین هم داوود گرامی باید این سه نرم افزار رو + درگاه های مورد نیاز رو در اختیار گرداننده ی سرور یعنی حسام قرار بدن تا بتونیم سرور رنکید داشته باشیم. البته بدون شک این کارها خللی در سرور کانتر ایجاد نخواهد کرد چرا که هر دوی این گرامیان با هم هماهنگ خواهند بود

در همین جا از دوستان پیشاپیش سپاس گذاری می کنم

اگر این دو کار انجام بشه سرور شلوغ تر از اینی که هست خواهد بود

Map های Dalian Plant 64 و Daqing Oilfields 64 بر روی سرور قرار گرفتند .
این Map ها دو تا پایگاه غیر قابل تصرف و هر پایگاه هم 10 تا بالگرد داره !

آخرین ویرایش:
با درودو خسته نباشید به همگی دوستان میدان نبرد 2 باز!

من چند روز پیش AIX رو نصب کردم در دو درایو گوناگون که امروز با این صحنه ی شگفت انگیز روبرو شدم! دیدگاه دوستان چیه و از دیدشون این فایل در این جا چکار می کنه؟

0430c0c1fae2.jpg

درود
قبلا این مورد رو دیده بودم
من در حین نصب بازی, برنامه ویروس یاب هشدار داد که فایل مشکوک است ولی این مود نصب شد و بازی کردیم
به ایمان هم گفتم چیزی نگفت

با درودو خسته نباشید به همگی دوستان میدان نبرد 2 باز!

من چند روز پیش AIX رو نصب کردم در دو درایو گوناگون که امروز با این صحنه ی شگفت انگیز روبرو شدم! دیدگاه دوستان چیه و از دیدشون این فایل در این جا چکار می کنه؟

0430c0c1fae2.jpg

این فایل Stats.exe برای ایجاد سرور Rank دار هست و آنتی ویروس های Premium فکر نکنم به این فایل گیر بدند.

سلام
با هزار بدبختی و سرعت پاين شبانه و محدودييت پهنای باند 2 دفعه پچ ها رو دانلود کردم که بالاخره نصب شد.....
حالا امشب برای دومین بار تونستم بیام تو سرور خیلی مورد استقبال ادمین قرار گرفتم و 3 بار منو کیک کرد اقای rostam aria... مثل اینکه دوست نداری تعداد بازیکن ها زیاد بشن یا اینکه دوست داری ادمین بودنت رو به کسی صابت کنی ؟ :-j

آقای "رستم" که اسمتون رو هم نميدونم عزيز دل اگه با کسی مشکل داری يا نميتونی احساسات و هيجان خودت رو کنترل کنی مجبور نيستی ادمين بازی در بياری
يکی از بچه ها که دومين بار بود ميومد تو سرور فقط يه بار به پايگاه که هواپيما داشت اتک زد و يه نفر کشته شد!! و بعد سه بار متوالی بعد از ورود کيک شد.
اگه با کسی مشکل داری رو عصبانيت رو سر بقيه خالی نکن, اگه قانون هست بايد برای همه اعمال بشه نه فقط برای يک نفر
ما بارها و بارها داشتيم دوستان به پايگاه دشمن حمله کردن اما کسی کيک نميشه (فقط يکی از بچه ها بعد از ده بيست بار که از توپخانه استفاده کرد و توجه نکردن به تذکر ديگران يکبار کيک شد)

يه پيشنهاد:
نميشه پلاگينی چيزی نصب کنيد رو سرور که مثل سرورهای خارجی که کسی با هواپيما و هليکوپتر خودش رو به کسی ديگه ميکوبه پوينت منفی بگيره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or