Battle-Field 4 برای کنسول Wii U عرضه نمی شود

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
BF4WIIU_610.jpg

طبق گزارشات اخیر سایت Videogamer با آقای Lars Gustavsson، کارگردان هنری بازی Battle-Field 4، وی از عرضه نشدن این بازی برای کنسول Wii U خبر می دهد.

هنگامی که از او سوال شد که آیا این تصمیم به دلیل مسائل تجاری می باشد یا به علت محدودیت های سخت افزاری و امکانات این کنسول است، وی پاسخ داد:

" مهم ترین دلیل، عرضه ی بازی با کیفیتی خوب از سوی تیم ما، بدون تحمل فشاری نسبت به آماده کردن آن بود و دلیل دیگر اینکه ما به زمان بیشتری برای آشنایی
با سخت افزار و آموزش های مرتبط با ساخت بازی بر روی کنسول Wii U نیاز داریم. "

عرضه ی بازی Battle-Field 4 بر روی پلتفرم های PC ،Xbox 360 و PS3 تایید شده است. تاریخ عرضه نامشخص می باشد اما طبق شایعات اخیر این بازی در فصل پاییز عرضه خواهد شد.

منبع

درست میگید اما کو بازی درست حسابی؟ فقط اومدن ساختن که بگن ما هم هستیم اما هیچ پیشرفتی در کار نبوده حداقل تا الان.
WII بازی هم داشت و بیشترش انحصاری بود
شما برو نگاه کن زلدای WII از لحاظ گیم پلی چه تفاوتی داره با توایلات پرنسن از احاظ گیم پلی بازی به کل متحول شده بوذ

---------- نوشته در 12:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:37 PM ارسال شده بود ----------

هنگ کردم. PSP دسامبر 2004 عرضه شد و PS Vita دسامبر 2011. چه ربطی بهم دارن؟
منظورش توی فروش هفتگی و این ها بوده:|

نساختن بازی یا بحث سخت افزار ضعیف و غیر متعارف هست یا بحث ساپورت نکردن نینتیدو..
که به نظرم هر دو گزینه صحیح هست..
من با سخت افزار ضعیف مخالفم چون MW که از F2 استفاده کرده بود روی خیلی خوب و بهتر از کنسول های این نسل اجرا کرد برای اون بحث که مشکل CPU دارن هم نینتندو تیم می فرسته تا کمکشون کنه

دوستانی که میگن ea با نینتندو مشکل داره و ... پس حتما اپیک هم مشکل داره که UE 4 برا Wii U ساپورت نمیکنه.این کنسول نسل بعد نیست , فقط هم اینجا نمیگن. اگه سر از زیر برف درارین همه جا میبینین.اینم متن خبر:

At the Epic Games presentation at GDC, Mark Rein was asked straight up if there will be Unreal Engine 4 games on Wii U. He said: “Hahaha no. I mean, sorry, it’s not really a correct answer. We’re not… we have Unreal Engine 3 for the Wii U. Right? And Unreal Engine 3 is powering all kinds of amazing games, still lots of games are being made with Unreal Engine 3. We announced today about a new Unreal Engine 3 license. Unreal Engine 3 doesn’t disappear because of Unreal Engine 4. But our goal for Unreal Engine 4 console-wise is next-gen consoles. That’s really what our energies are focused on. If you want to make a Wii U game, we have Unreal Engine 3, and it’s powering some of the best games on the Wii U already.”

آخرین ویرایش:
دوستانی که میگن ea با نینتندو مشکل داره و ... پس حتما اپیک هم مشکل داره که UE 4 برا Wii U ساپورت نمیکنه.این کنسول نسل بعد نیست , فقط هم اینجا نمیگن اگه سر از زیر برف درارین همه جا میبینین.اینم متن خبر:
انریل 4 از ایفون تا سخت افزار های قوی رو ساپورت می کنه
توی کلمه ی نسل بعد هم کلمه ی گرافیک وجود نداره
کنسول نینتندو نواروی داره نه گرافیک معیار نسل بعدی بود کنسول هم پیشرفت نسبت کنسول قبلی هست نه گرافیک

دوستانی که میگن ea با نینتندو مشکل داره و ... پس حتما اپیک هم مشکل داره که UE 4 برا Wii U ساپورت نمیکنه.این کنسول نسل بعد نیست , فقط هم اینجا نمیگن اگه سر از زیر برف درارین همه جا میبینین.اینم متن خبر:
بدون اطلاعات کافی باز؟
Unreal Engine 4 برای Wii U تایید نشده یعنی نگفتن قابل استفاده نیست چون قبلا تایید شده ولی الان گفتن هیچ چیزی رو الان می‌تونیم بگیم و فعلا Unreal Engine 3 گرافیک عالی در عناوین فعلی WIi U داره. خوب میگم قبلا UE 4 براش تایید شده ولی خوب همه این‌ها بخاطر فروش پایین کنسول است و ترس از فروش نرفتن بازی
if a customer decides they want to port an Unreal Engine 4 game to Wii U, they could
همش بخاطر قیمت بالای کنسول است
beyond the PC, we haven't confirmed any other platforms for Unreal Engine 4

انریل 4 از ایفون تا سخت افزار های قوی رو ساپورت می کنه
توی کلمه ی نسل بعد هم کلمه ی گرافیک وجود نداره
کنسول نینتندو نواروی داره نه گرافیک معیار نسل بعدی بود کنسول هم پیشرفت نسبت کنسول قبلی هست نه گرافیک
من فکر میکنم اگه خود میاموتو هم بیاد بگه Wii U نسل بعدی نیست , اینجا باز هم یه سری قانع نمیشن.من حرفی از گرافیک زدم؟
بعد الان نو آوری Wii u چی هست؟ کنسولی که سازندش جرات نداره که جزئیات سخت افزاریشو اعلام کنه , به واسطه یک تبلت که به قول شما نوآوری هست میشه نسل بعد؟

بدون اطلاعات کافی باز؟
Unreal Engine 4 برای Wii U تایید نشده یعنی نگفتن قابل استفاده نیست چون قبلا تایید شده ولی الان گفتن هیچ چیزی رو الان می‌تونیم بگیم و فعلا Unreal Engine 3 گرافیک عالی در عناوین فعلی WIi U داره. خوب میگم قبلا UE 4 براش تایید شده ولی خوب همه این‌ها بخاطر فروش پایین کنسول است و ترس از فروش نرفتن بازی
همش بخاطر قیمت بالای کنسول است
الان شما مصاحبه با Mark Rein رو قبول نداری یا مشکل چیز دیگه ای هست؟
اطلا عات جان , این نقل قولهای زیرخاکی از کجا اومده؟
UE 4 که دموش هم برا ps 4 موجوده!!!
اونائی که کنسول خریدن بازیهاشون هم نوش جونشون.من انتظار ندارم که ازش حمایت نکنین.اما هی نیان بگن گرافیک مهم نیست و...
وگرنه منم برم با سخت افزار Nes یه دونه ال سی دی تنش بندازم که نمیشه نسل بعد!!!

آخرین ویرایش:
من فکر میکنم اگه خود میاموتو هم بیاد بگه Wii U نسل بعدی نیست , اینجا باز هم یه سری قانع نمیشن.من حرفی از گرافیک زدم؟
بعد الان نو آوری Wii u چی هست؟ کنسولی که سازندش جرات نداره که جزئیات سخت افزاریشو اعلام کنه , به واسطه یک تبلت که به قول شما نوآوری هست میشه نسل بعد؟
والا همه به غیر از ایرانی ها بهش می گن کنسول نسل بعد
بله وقتی حرف از ue4 میارید حتما منظورتون گیم پلی بوده:|
نوارویش دستش هست این دسته گیم پلی بازی های رو متحول می کنه
چه ربطی داره مگه جزییات سخت افزار هم شده نواوری هر کسی می تونه به یک شرکت پول بده براش یک سخت افزار قوی بسازن اما ایده ی جدید اینطوری نیست

والا همه به غیر از ایرانی ها بهش می گن کنسول نسل بعد
بله وقتی حرف از ue4 میارید حتما منظورتون گیم پلی بوده:|
نوارویش دستش هست این دسته گیم پلی بازی های رو متحول می کنه
چه ربطی داره مگه جزییات سخت افزار هم شده نواوری هر کسی می تونه به یک شرکت پول بده براش یک سخت افزار قوی بسازن اما ایده ی جدید اینطوری نیست
شما هم بگو نسل بعد , از این به بعد منم میگم نسل بعد, اصلا همه بگن نسل بعد اما این واقعیت رو عوض نمیکنه.
الان شما میگی تنها تفاوت UE 4 با نسخه سوم فقط گرافیکش هست؟
به عبارت دیگه unreal از نسخه اول تا الان فقط بخش گرافیکش بروز شده؟:|
شما که دم از گیم پلی میزنی باید بدونی گیم پلی هم یکی از ارکانی هست که به واسطه پیشرفت سخت افزاریه که پیشرفت میکنه.
اگه جزییات سخت افزار مهم نیست پس نینتندو چرا کنسول داد.رو همون wii ایده هاشو پیاده میکرد.چه نیاز به کنسول جدید بود؟

شما هم بگو نسل بعد , از این به بعد منم میگم نسل بعد, اصلا همه بگن نسل بعد اما این واقعیت رو عوض نمیکنه.
الان شما میگی تنها تفاوت UE 4 با نسخه سوم فقط گرافیکش هست؟
به عبارت دیگه unreal از نسخه اول تا الان فقط بخش گرافیکش بروز شده؟:|
شما که دم از گیم پلی میزنی باید بدونی گیم پلی هم یکی از ارکانی هست که به واسطه پیشرفت سخت افزاریه که پیشرفت میکنه.اگه اینطور هست پس نینتندو چرا کنسول داد.رو همون wii ایده هاشو پیاده میکرد.چه نیاز به کنسول جدید بود؟
خواستی شرکت هایی که بهش می گن نسل بعد رو نام ببرم
من کی گفتم ue4 داره فعلا روی گرافیک مانور می ده گیم پلی بیشتر به فکر سازنده بستگی داره
خب مرد مومن گیم پلی ایده می خواد اگر یارو بیاد همش همون فکرش رو روی انجین جدید و سخت افزار جدید پیاده کنه پیشرفت چندانی توی کارش حاصل نمی شه وقتی گیم پد wii u هست سازنده برای بازیش ایده داره که چطوری بازیش رو بسازه
نسل بعد باید نسبت به کنسول نسل قبلش پیشرفت داشته باشه از هر لحاظ
دسته ی wii u هم اصلا بدون تاخیر روی wii کار نمی کنه
به خاطر همین نتوستن ایده هاشون رو پیاده کنن

آقا این همه بحث به خاطر چیه منی که wiiu گرفتم نه به خار بتل بوده نه به خاطر مولتی پلتفرم های دیگه
نینتندو مشتری خودشو داره پلی 4 مشتری خودشو و ایکس باکس هم همینطور
اگر next xbox بالای 600 برابر wiiu و حتی ps4 هم گرافیک داشته باشه من عمرا سمتش نمیرم
اگر به تاریخ فروش کنسول ها نگاه کنید متوجه میشید که کنسولی که قویتر بوده صرفا برنده نیست بلکه بازیها و نو آوری بوده که کنسولی فروش کنه یا نه
به طور مثال bf گرافیک خیلی بهتری نسبت به cod داره اما چطوره که همیشه cod پر فروش بوده
یا توی کنسول ها ds تونست psp رو شکست بده و الانم ویتا رو داره با 3ds شکست میده
یا توی کنسول های خانگی ps3 و 360 فروش کمتری نسبت به wii داشتن یا گیم کیوب که سخت افزار شاختری نسبت به ps2 داشت اما فروش کمتری داشت
الانم که با اومدن بازی های جدید فروشش wiiu حدود 125 درصد افزایش داشته پس نتیجه میگیریم الان wiiu بیشتر به بازی خوب نیاز داره نه گرافیک در حد ce3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or