Battle-Field 4 برای کنسول Wii U عرضه نمی شود

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
BF4WIIU_610.jpg

طبق گزارشات اخیر سایت Videogamer با آقای Lars Gustavsson، کارگردان هنری بازی Battle-Field 4، وی از عرضه نشدن این بازی برای کنسول Wii U خبر می دهد.

هنگامی که از او سوال شد که آیا این تصمیم به دلیل مسائل تجاری می باشد یا به علت محدودیت های سخت افزاری و امکانات این کنسول است، وی پاسخ داد:

" مهم ترین دلیل، عرضه ی بازی با کیفیتی خوب از سوی تیم ما، بدون تحمل فشاری نسبت به آماده کردن آن بود و دلیل دیگر اینکه ما به زمان بیشتری برای آشنایی
با سخت افزار و آموزش های مرتبط با ساخت بازی بر روی کنسول Wii U نیاز داریم. "

عرضه ی بازی Battle-Field 4 بر روی پلتفرم های PC ،Xbox 360 و PS3 تایید شده است. تاریخ عرضه نامشخص می باشد اما طبق شایعات اخیر این بازی در فصل پاییز عرضه خواهد شد.

منبع

خب من فروش كلي رو ميگم ديگه .....شما ميگي كنسولي كه بيشتر فروش رفته باشه شانس بيشتري هم براي بازي هايي كه براش عرضه شده براي فروششون وجود داره.....خب وقتي ما در مورد بازيه bf4 صحبت ميكنيم كه قراره پاييز سال 2013 بياد كه مصادف با زمان احتمالي لانچ ps4 هست ، اگر بخواييم فروش مجموع wii u و ps4 رو در اين زمان (پاييز 2013 )محاسبه كنيم قطعا هرچه قدر هم ps4 در هنگام لانچ عالي ظاهر بشه نميتونه از فروش كلي wii u كه توي اين مدت فروخته ( 1سال) بيشتر بشه نهايتا ديگه فروش لانچش با كل فروش wii u در طي اين 1سال برابر بشه كه در اين صورت شانس فروش اين بازي روي اين دو پلتفرم با توجه به اين فرضيه شما يكسانه .....حالا چرا اين بازي براي wii u نمياد ؟؟؟!!!
پس دليلش فروش wii u نيست و همون دليلي هست كه گفتم خدمتت...

خب همین الان توی امار ژاپن wii u اومده اخر و بالای wii , 360 قرار گرفته فروشش بده
خب من نمی گم فروش لانچش بیشتر از کل فروش 2 سالش هست اما همشون که نمی رن بازی رو بخرن یک تعدا کمیشون می رن می خرن
ps4 اگر فروشش خوب باشه بیشتر فروش بازی روی ps4 هست

خب من فروش كلي رو ميگم ديگه .....شما ميگي كنسولي كه بيشتر فروش رفته باشه شانس بيشتري هم براي بازي هايي كه براش عرضه شده براي فروششون وجود داره.....خب وقتي ما در مورد بازيه bf4 صحبت ميكنيم كه قراره پاييز سال 2013 بياد كه مصادف با زمان احتمالي لانچ ps4 هست ، اگر بخواييم فروش مجموع wii u و ps4 رو در اين زمان (پاييز 2013 )محاسبه كنيم قطعا هرچه قدر هم ps4 در هنگام لانچ عالي ظاهر بشه نميتونه از فروش كلي wii u كه توي اين مدت فروخته ( 1سال) بيشتر بشه نهايتا ديگه فروش لانچش با كل فروش wii u در طي اين 1سال برابر بشه كه در اين صورت شانس فروش اين بازي روي اين دو پلتفرم با توجه به اين فرضيه شما يكسانه .....حالا چرا اين بازي براي wii u نمياد ؟؟؟!!!
پس دليلش فروش wii u نيست و همون دليلي هست كه گفتم خدمتت...
آخه من موندم شما از کنسولی که 5 ماهه از اومدنش میگزره چه توقعی داری تا الان 70 تا بازی براش اومده که قریب به 30 عنوان بازی های با کیفیت هستن
نینتندو هنوز انحصاری های خاص خودشو رو نکرده
بعد شما چجوری میگی رکورد فروشش 1 ساله اش رو در لانچ بزنه . هیچ کنسولی نتونسته لانچ بهتر از ps2 را داشته باشه کافیه همون ps4 یک قیمت 499 دلاری برای کنسول بزاره تا شاهد فروش ضعیفش باشیم
مگه شما میدونی فروشش تا 6 ماهه دیگه چطوری میشه
نینتندو ثابت کرده زمانی که هیچ کسی ازش توقع نداره یک دفعه طوفانی وارد گود میشه نمونه اش E3 2010 بود فکر کنم که با کلی انحصاری وارد کنفرانس شد
اون شب واقعا همه متحیر بودن
خود من از E3 2013 اینا رو میخوام
Zelda - kirby - mario galaxy 3
البته از نینتندو نمیشه بگی چی در میاد

خب همین الان توی امار ژاپن wii u اومده اخر و بالای wii , 360 قرار گرفته فروشش بده
خب من نمی گم فروش لانچش بیشتر از کل فروش 2 سالش هست اما همشون که نمی رن بازی رو بخرن یک تعدا کمیشون می رن می خرن
ps4 اگر فروشش خوب باشه بیشتر فروش بازی روی ps4 هست
مگه شما نمي گي كنسولي كه بيشتر فروش رفته باشه بازي مالتي پلتفرم هم شانس بالاتري داره تا فروش بيشتري روي اون كنسول داشته باشه....
خب به نظرت تا پاييز 2013 ps4 بيشتر فروخته يا wii u ؟؟!!
فكر كنم ديگه از اين واضح تر نميتونم شما رو متوجه كنم كه دليل عرضه نشدن بازيه bf4 روي wii u فروش كم اين كنسول نيست ، چون اگر سازنده اين بازي ميخواست اين مسئله رو در نظر بگيره نبايد براي ps4 كه تازه ميخواد اون موقع لانچ بشه عرضه كنه اين بازي رو ...
آخه من موندم شما از کنسولی که 5 ماهه از اومدنش میگزره چه توقعی داری تا الان 70 تا بازی براش اومده که قریب به 30 عنوان بازی های با کیفیت هستن
نینتندو هنوز انحصاری های خاص خودشو رو نکرده
بعد شما چجوری میگی رکورد فروشش 1 ساله اش رو در لانچ بزنه . هیچ کنسولی نتونسته لانچ بهتر از ps2 را داشته باشه کافیه همون ps4 یک قیمت 499 دلاری برای کنسول بزاره تا شاهد فروش ضعیفش باشیم
مگه شما میدونی فروشش تا 6 ماهه دیگه چطوری میشه
نینتندو ثابت کرده زمانی که هیچ کسی ازش توقع نداره یک دفعه طوفانی وارد گود میشه نمونه اش E3 2010 بود فکر کنم که با کلی انحصاری وارد کنفرانس شد
اون شب واقعا همه متحیر بودن
خود من از E3 2013 اینا رو میخوام
Zelda - kirby - mario galaxy 3
البته از نینتندو نمیشه بگی چی در میاد
خوبه پست هام هست شما چه جوري پست بنده رو خوندي كه به اين نتيجه رسيدي؟؟؟؟؟!!
من هم دقيقا همين رو ميگم ديگه كه به هيچ عنوان نميتونه فروش لانچ ps4 از فروش 1 ساله wii u بيشتر بشه ....لطف كنيد پست ها رو دقيقتر مطالعه كنيد...

آخرین ویرایش:
مگه شما نمي گي كنسولي كه بيشتر فروش رفته باشه بازي مالتي پلتفرم هم شانس بالاتري داره تا فروش بيشتري روي اون كنسول داشته باشه....
فكر كنم ديگه از اين واضح تر نميتونم شما رو متوجه كنم كه دليل عرضه نشدن بازيه bf4 روي wii u فروش كم اين كنسول نيست ، چون اگر سازنده اين بازي ميخواست اين مسئله رو در نظر بگيره نبايد براي ps4 كه تازه ميخواد اون موقع لانچ بشه عرضه كنه اين بازي رو ...

دوست عزیز مسله اینجاست که به قول دوستمون اقا مهدی بیشتر کسانی کع وی یو میخرند به خاطر انحصاریای نینتندو هست نه بازیهای مولتی پلتفرم.در ضمن کنسولی که تازه داره لانچ میشه احتمالش بیشتره کسی که کنسولو میخره بتلفیلد روهم بخره ولی در مورد وی یو احتمالش کمتره مثلا همین چند وقت پیش اکتی از فروش پایین کال رو وی یو انتقاد کرده بود و کلی عصبانی بود.در ضمن با این تفسیر شما پس هیچ شرکتی نباید برا یه کنسول تازه وارد بازی بسازه تا قروش کنسول بالا بره بعدا براش بازی بسازه.

خوبه پست هام هست شما چه جوري پست بنده رو خوندي كه به اين نتيجه رسيدي؟؟؟؟؟!!
من هم دقيقا همين رو ميگم ديگه كه به هيچ عنوان نميتونه فروش لانچ ps4 از فروش 1 ساله wii u بيشتر بشه ....
اره بیشتر از ps4 فروخته اما همشون نمی رن که بازی رو بخرن
اون هایی که کنسول رو توی لانج می خرن مجبور می شن بازی هم براش بخرن که فروشش می ره بالا

دوست عزیز مسله اینجاست که به قول دوستمون اقا مهدی بیشتر کسانی کع وی یو میخرند به خاطر انحصاریای نینتندو هست نه بازیهای مولتی پلتفرم.در ضمن کنسولی که تازه داره لانچ میشه احتمالش بیشتره کسی که کنسولو میخره بتلفیلد روهم بخره ولی در مورد وی یو احتمالش کمتره مثلا همین چند وقت پیش اکتی از فروش پایین کال رو وی یو انتقاد کرده بود و کلی عصبانی بود.در ضمن با این تفسیر شما پس هیچ شرکتی نباید برا یه کنسول تازه وارد بازی بسازه تا قروش کنسول بالا بره بعدا براش بازی بسازه.
اگر از اول بحث ما رو دنبال مي كردين اين حرف رو نمي زديد به من ....چون دقيقا من تو پست هام اومدم به اين ديدگاه كه ميگه بازي ساز وا ميسه تا كنسول فروش بره بعد بازي بسازه براش انتقاد كردم و دليل اوردم كه اين طور نيست ....بلكه اون دوستمون sackboy اين فرضيه رو مطرح كردن و گفتن چون wii u كم فروخته پس به اين دليل بازي bf4 روش عرضه نميشه....كه بعد من مخالف نظر ايشون بودم و دلايلي رو هم اوردم.....

اون هایی که کنسول رو توی لانج می خرن مجبور می شن بازی هم براش بخرن که فروشش می ره بالا
مگه موقع لانچ ps4 فقط همين يه بازي هست براش كه خريدار ps4 مجبور باشه بره اين بازي رو بخره و أمار فروش اين بازي بالا بره؟؟!!

آخرین ویرایش:
بازی E3 2011 برای Wii U تایید شده بود:
EA CEO John Riccitiello:
“Imagine a shooter, like Battlefield, with jaw-dropping graphics and smooth character animations of the Frostbite engine, brought to you on a Nintendo system with that breakthrough controller.”
لپ کلام کنسول مشکلی نداره رابطه EA و نینتندو شکر آب شده این بحثم بی‌خودی است
پرسش اصلی اینه اصلاً چیزی قرار هست روی این کنسول عرضه بشه؟
کنسولی که GPU ش قویتر از Cpu ش باشه و بالانسی بین اجزای اصلیش نباشه و اون CoD ذیقی رو نتونه 30 فریم ران کنه حتمان مشکل داره. 3rd Party خوب مثل GTA و BF و Mass Effect و Bioshock و خیلی چیزهای دیگه به اندازه بازیهای انحصاری ارزش دارن.

پ.ن. اینکه شما Wii U رو برای چه هدفی خریدید به خودتون ربط داره و تغییر در صورت مسئله ایجاد نمیکنه
نه بابا عشقی ساختنش :| مثل نثل قبل ان هم مثل Wii چندین بازی به خودش نخواهد دید.
GPU طوری طراحی شده که می‌تونه بار CPU رو به دوش بکشه. 30 فریم شما مگه بازی کردی روی WII U نظر قاطع می‌دی؟فقط نگو DF. درمورد 3rd Party لانچ تایتل‌هاش بیشتر 3rd Party بودند. ME هم روش آمد. GTA ممکنه بیاد. وBF نمیاد چون رابطه خوبی بین EA و نینتندو برقرار نیست. FB روی کنسول طبق گفته‌های قدیم DICE ران شده فقط مشکلCPU بوده. بعد هم گفتن فعلا برنامه‌ای ندارند ولی در آینده بازی رو برای ویتا و وی یو عرضه می‌کنند.

آخرین ویرایش:
Battle-Field 4 برای کنسول Wii U عرضه نمی شود
پرسش اصلی اینه اصلاً چیزی قرار هست روی این کنسول عرضه بشه؟
لپ کلام کنسول مشکلی نداره رابطه EA و نینتندو شکر آب شده این بحثم بی‌خودی است
کنسولی که GPU ش قویتر از Cpu ش باشه و بالانسی بین اجزای اصلیش نباشه و اون CoD ذیقی رو نتونه 30 فریم ران کنه حتمان مشکل داره. 3rd Party خوب مثل GTA و BF و Mass Effect و Bioshock و خیلی چیزهای دیگه به اندازه بازیهای انحصاری ارزش دارن.

پ.ن. اینکه شما Wii U رو برای چه هدفی خریدید به خودتون ربط داره و تغییر در صورت مسئله ایجاد نمیکنه.

آخرین ویرایش:
چه اعجوبه هایی پیدا می شن! آقا جان نینتندو بعد گیم کیوب زد تو کار نوآوری، 8 ساله اینو نفهمیدید یعنی؟ Wii U هم کسی به خاطر گرافیک و بازی مولتی نمی خرتش، به خاطر دسته اش و بازی های انحصاری می خرنش.
دنبال بازی مولتی و گرافیک هستید کنسول های سونی و ماکروسافت هستند! چرا الکی اعصاب خودتون رو خرد می کنید سر هیچی؟

چه اعجوبه هایی پیدا می شن! آقا جان نینتندو بعد گیم کیوب زد تو کار نوآوری، 8 ساله اینو نفهمیدید یعنی؟ Wii U هم کسی به خاطر گرافیک و بازی مولتی نمی خرتش، به خاطر دسته اش و بازی های انحصاری می خرنش.
دنبال بازی مولتی و گرافیک هستید کنسول های سونی و ماکروسافت هستند! چرا الکی اعصاب خودتون رو خرد می کنید سر هیچی؟
يعني 300 يا 350 دلار گيمر پول بده و بعد دنبال گرافيك هم نباشه؟؟؟!!خيلي بي انصافيه ....
ضمنا اون نسل قبل بود كه كنترل wii واقعا متمايز بود و موج عظيمي از گيمر هاي كمتر حرفه اي رو جذب كرد...

يعني 300 يا 350 دلار گيمر پول بده و بعد دنبال گرافيك هم نباشه؟؟؟!!خيلي بي انصافيه ....
ضمنا اون نسل قبل بود كه كنترل wii واقعا متمايز بود و موج عظيمي از گيمر هاي كمتر حرفه اي رو جذب كرد...
تا جایی که من می دونم این قیمتا با یه بازی باندل هست و در آینده هم مسلما میاد پایین تر و اون موقع زمانیه که قیمت Wii U از کنسول های نسل بعد کمتر باشه و فروشش بزنه بالا. بعدش همین الان کنسول نسل بعد نیومده و PS3 و 360 هم قیمتشون زیاد فرقی نداره تازه دست Wii U رو هم ندارن.
در مورد جمع کردن گیمرهای غیرحرفه ای هم شک نداشته باشید این نسل هم همینطوره، دیگه هر بشری تو امریکا و اروپا هست به واسطه ویی و DS با نینتندو آشنا شده (منظور جماعت غیر حرفه ای)

تا جایی که من می دونم این قیمتا با یه بازی باندل هست و در آینده هم مسلما میاد پایین تر و اون موقع زمانیه که قیمت Wii U از کنسول های نسل بعد کمتر باشه و فروشش بزنه بالا. بعدش همین الان کنسول نسل بعد نیومده و PS3 و 360 هم قیمتشون زیاد فرقی نداره تازه دست Wii U رو هم ندارن.
در مورد جمع کردن گیمرهای غیرحرفه ای هم شک نداشته باشید این نسل هم همینطوره، دیگه هر بشری تو امریکا و اروپا هست به واسطه ویی و DS با نینتندو آشنا شده (منظور جماعت غیر حرفه ای)
نه هيچ باندلي در كار نيست
مدل بيسيك وساده ...سفيد رنگ 300 دلار
مدل پريميوم و مشكي ...مشكي رنگ 350دلار
اينكه بتونه اين كنسول گيمرهاي غير حرفه اي جذب كنه الان نميشه چيزي گفت چون جديدا هم سوني و هم مايكروسافت در جذب اين بخش از جامعه گيميري تلاش هاي گسترده اي انجام دادن...
اما انتظار ميرفت توي نسل هشتم نينتندو كارهاي زيادي براي جذب مخاطب حرفه اي انجام بده كه.....

نه هيچ باندلي در كار نيست
مدل بيسيك وساده ...سفيد رنگ 300 دلار
مدل پريميوم و مشكي ...مشكي رنگ 350دلار
اينكه بتونه اين كنسول گيمرهاي غير حرفه اي جذب كنه الان نميشه چيزي گفت چون جديدا هم سوني و هم مايكروسافت در جذب اين بخش از جامعه گيميري تلاش هاي گسترده اي انجام دادن...
اما انتظار ميرفت توي نسل هشتم نينتندو كارهاي زيادي براي جذب مخاطب حرفه اي انجام بده كه.....
باندل زامبی یو دراگون کوئست اینا باندل نیستند هویج هستند که 350 دلار عرضه میشند. مدل پرمیوم هم باندل زامبی یو است 350 دلاره
کار‌های زیادی انجام میشه باید منتظر E3 بود
...
قرار نیست هربازی برای هر کنسولی اینطوری بود RDR هم برای PC میومد. هر کنسولی مخاطب خاص خودش رو داره
ببخشيد الان قيمت wii u بيسيك رو ميشه بگيد ؟؟
قيمت پريميوم رو هم بگيد لطفا ؟
من رو با مغازه دار اشتباه گرفتید من زامبی یو باندل پرمیوم رو از المان برام 350 گرفتند

نياز نيست مغازه دار باشيد تا بدونيد قيمت ها رو شكر خدا هنوز ميشه به نت دسترسي داشت شما يه سرچ ساده بزنيد مي بينيد كه
مدل بيسيك 300دلار
ومدل پريميوم 350 دلار
حقيقتا نميشه اين رو انكار كرد....
کدوم حقیقت منظورتونه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or