Battle-Field 4 برای کنسول Wii U عرضه نمی شود

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
BF4WIIU_610.jpg

طبق گزارشات اخیر سایت Videogamer با آقای Lars Gustavsson، کارگردان هنری بازی Battle-Field 4، وی از عرضه نشدن این بازی برای کنسول Wii U خبر می دهد.

هنگامی که از او سوال شد که آیا این تصمیم به دلیل مسائل تجاری می باشد یا به علت محدودیت های سخت افزاری و امکانات این کنسول است، وی پاسخ داد:

" مهم ترین دلیل، عرضه ی بازی با کیفیتی خوب از سوی تیم ما، بدون تحمل فشاری نسبت به آماده کردن آن بود و دلیل دیگر اینکه ما به زمان بیشتری برای آشنایی
با سخت افزار و آموزش های مرتبط با ساخت بازی بر روی کنسول Wii U نیاز داریم. "

عرضه ی بازی Battle-Field 4 بر روی پلتفرم های PC ،Xbox 360 و PS3 تایید شده است. تاریخ عرضه نامشخص می باشد اما طبق شایعات اخیر این بازی در فصل پاییز عرضه خواهد شد.

منبع

خب این نسل نینتندو چی رو کرد از وی یو؟
اگر قضیه انحصاری وسط باشه خب من مرض ندارم برم این کنسول رو بخرم و انحصاری های سونی رو از دست بدم.
خب الان ماریو میتونه تاثیر آنچارتد رو برای خرید کنسول داشته باشه؟
کنسول وی هم فقط به خاطر کنترلر واقعا عجیبش بود این قدر فروخت وگرنه در حد یه کنسول نسل ششم بود.
این کنسول یعنی wii u هم در حد نسل هفتم هست.
نینتندو میخواد با دادن کلی ماریو و زلدا کنسول رو قالب کنه به ملت.
خصوصا تو کشور ما شما خیلی مایه دار باید باشی علاوه بر یه کنسول نسل بعدی وی یو رو هم برای انحصاری هاش بخری

باندل زامبی یو دراگون کوئست اینا باندل نیستند هویج هستند که 350 دلار عرضه میشند. مدل پرمیوم هم باندل زامبی یو است 350 دلاره
کار‌های زیادی انجام میشه باید منتظر E3 بود
ببخشيد الان قيمت wii u بيسيك رو ميشه بگيد ؟؟
قيمت پريميوم رو هم بگيد لطفا؟؟
ع
من رو با مغازه دار اشتباه گرفتید من زامبی یو باندل پرمیوم رو از المان برام 350 گرفتند
نياز نيست مغازه دار باشيد تا بدونيد قيمت ها رو شكر خدا هنوز ميشه به نت دسترسي داشت شما يه سرچ ساده بزنيد مي بينيد كه
مدل بيسيك 300دلار
ومدل پريميوم 350 دلار
حقيقتا نميشه اين رو انكار كرد....

آخرین ویرایش:
ببخشيد الان قيمت wii u بيسيك رو ميشه بگيد ؟؟
قيمت پريميوم رو هم بگيد لطفا؟؟

نياز نيست مغازه دار باشيد تا بدونيد قيمت ها رو شكر خدا هنوز ميشه به نت دسترسي داشت شما يه سرچ ساده بزنيد مي بينيد كه
مدل بيسيك 300دلار
ومدل پريميوم 350 دلار
حقيقتا نميشه اين رو انكار كرد....
داداش من مدل deluxe علاوه بر داشتن بازی nintendo land به مدت 2 سال یا 4 سال دقیق نمیدونم 10 درصد تخفیف برای خرید از eShop میده
مدل پریمیوم هم که باندل زامبی یو هستش علاوه بر داشتن بازی زامبی یو بازی نینتندو لند رو میتونید از eShop دانلود کنید
پک بیسیک 300 دلاره که خیلی از جاها به 250 دلارکاهشش دادن خواستید لینک هم میدم
الان با 250 دلار ps3 super slim هم نمیدن بهت که مال هفت سال پیشه

داداش من مدل deluxe علاوه بر داشتن بازی nintendo land به مدت 2 سال یا 4 سال دقیق نمیدونم 10 درصد تخفیف برای خرید از eShop میده
مدل پریمیوم هم که باندل زامبی یو هستش علاوه بر داشتن بازی زامبی یو بازی نینتندو لند رو میتونید از eShop دانلود کنید
پک بیسیک 300 دلاره که خیلی از جاها به 250 دلارکاهشش دادن خواستید لینک هم میدم
الان با 250 دلار ps3 super slim هم نمیدن بهت که مال هفت سال پیشه
اين لينك سايت رسميه نينتندو هست
Wii U - Official Site at Nintendo
مشاهده ميكنيد كه قيميا ها همون 299.99(300دلار) و 349.99(350دلار) هست كه گفتم ....

ضمنا ps3 هم دو مدل كه يكيش 249.99(250دلار)و يه مدلش 200 دلار ...بله كنسول هفت سال پيشه اما به لطف سخت افزارهاي عقب مونده نينتندو ازلحاظ قدرت فرق چنداني با wii u نداره و تاالان در أكثر بازي هاي مالتي پلتفرمي كه عرضه شده بهتر از wii u عمل كرده به غير از دو يا سه تا بازي مثل NSF mw2012 ويا نينجا ٣

اين لينك سايت رسميه نينتندو هست
Wii U - Official Site at Nintendo
مشاهده ميكنيد كه قيميا ها همون 299.99(300دلار) و 349.99(350دلار) هست كه گفتم ....

ضمنا ps3 هم دو مدل كه يكيش 249.99(250دلار)و يه مدلش 200 دلار ...بله كنسول هفت سال پيشه اما به لطف سخت افزارهاي عقب مونده نينتندو ازلحاظ قدرت فرق چنداني با wii u نداره و تاالان در أكثر بازي هاي مالتي پلتفرمي كه عرضه شده بهتر از wii u عمل كرده به غير از دو يا سه تا بازي مثل NSF mw2012 ويا نينجا ٣
کلهم منظورت از این قیمت‌های چیه؟ کنسولی رو که 4 برابر این نسله عقب مونده بدونی دیگه من نمی‌دونم چی بگم. در بالا بودن قیمت وی یو شکی نیست. اینقدر تو سر نینتندو نزنید که مو و کینت رو از صدقه سریش دارید صنعت بازی سازی به این کمپانی افرادی مثل ساکورایی و میاموتو مدیون است.

من میگم retailer ها این کار رو کردن شما از سایت نینتندو برام لینک میدی
اینو ببین
Wii U basic model on sale at Best Buy for $250

اونایی که شما دیدی همشون یک پورت الکی بودن چطوری هست که بازی هایی که روشون خوب کار شده بهتر از ps3 و 360 هستن اما اونایی که پورت هستن بد شده

کلهم منظورت از این قیمت‌های چیه؟ کنسولی رو که 4 برابر این نسله عقب مونده بدونی دیگه من نمی‌دونم چی بگم. در بالا بودن قیمت وی یو شکی نیست. اینقدر تو سر نینتندو نزنید که مو و کینت رو از صدقه سریش دارید صنعت بازی سازی به این کمپانی افرادی مثل ساکورایی و میاموتو مدیون است.
منبعي كه گفته قدرت wii u نسبت به x360 و ps3 حدود 4برابر رو لينك شو مرحمت كنيد بزاريد.
من میگم retailer ها این کار رو کردن شما از سایت نینتندو برام لینک میدی
اینو ببین
Wii U basic model on sale at Best Buy for $250

اونایی که شما دیدی همشون یک پورت الکی بودن چطوری هست که بازی هایی که روشون خوب کار شده بهتر از ps3 و 360 هستن اما اونایی که پورت هستن بد شده
قيمت جهاني ملاك هست كه من از خود سايت كمپاني كه معتبر ترين جاست لينك گذاشتم ديگه از اين واضح تر نميشه....

آخرین ویرایش:
از همون اول که معرفی شد با خودم گفتم ، یک شکست بزرگ برای نینتندو
دوران نینتندو تموم شد ، تا ببینیم کنسول بعدیش چی میشه
نه بازی براش میاد ، نه قدرت خوبی داره ، نه چیز خاص و متمایز کننده

نسل حاضر نینتندو بود که باعث شد گیم پلی یک تغییر درست و حسابی کنه و مایکرو و سونی هم مجبور شدن کنترل حرکتی بزنن
درست میگید اما کو بازی درست حسابی؟ فقط اومدن ساختن که بگن ما هم هستیم اما هیچ پیشرفتی در کار نبوده حداقل تا الان.

از همون اول که معرفی شد با خودم گفتم ، یک شکست بزرگ برای نینتندو
دوران نینتندو تموم شد ، تا ببینیم کنسول بعدیش چی میشه
نه بازی براش میاد ، نه قدرت خوبی داره ، نه چیز خاص و متمایز کننده
من نمیدونم این قدرت خوب نداشتن رو شما از دهن 3 الی 4 تا سازنده شنیدید دیگه خیال کردید واقعا ضعیفه
شما اینو ببین

Wii U Version Xbox Version
Wii U Version Xbox Version
توی تمامی بررسی ها گفته شده که گرافیک بازی در حد یک pc high end هست بعد چجوری میگید ضعیفه؟
ورژن ایکس باکسش فوق العاده ضعیف ظاهر شده اما توی عکس های wii u می بینید که چقدر پیشرفت داشته
اینو بازی کنید و ببینید چطوره اونوقت می فهمید ضعیف کدومه

مگه نمیگین نسل بعده ؟ چرا با این نسل مقایسه میکنید پس
CPU ش هم که گفته بودن در حد همین نسله و فقط GPU ش قوی تره از این نسل
روی کاغذ شما برترین مزیتش که 2 گیگ رم هست رو بذار کنار 8 گیگ رم GDDR5 سونی ، مایکرو هم 8 گیگ رم DDR3 رو حد اقل داره ، باقی موارد بماند
حالا حساب کن وقتی کنسول های سونی و مایکرو عرضه بشن به جز عاشقان نینتندو و بازی های انحضاریش دیگه کسی نمیخره کنسول رو ، که اون تعداد هم زیاد نیستن که نینتدو رو راضی کنه و به موفقیت برسونه
البته امیدوارم که نینتندو موفق بشه ، با ماریو همه مون خاطره داریم

CPU ش هم که گفته بودن در حد همین نسله و فقط GPU ش قوی تره از این نسل
روی کاغذ شما برترین مزیتش که 2 گیگ رم هست رو بذار کنار 8 گیگ رم GDDR5 سونی ، مایکرو هم 8 گیگ رم DDR3 رو حد اقل داره ، باقی موارد بماند
حالا حساب کن وقتی کنسول های سونی و مایکرو عرضه بشن به جز عاشقان نینتندو و بازی های انحضاریش دیگه کسی نمیخره کنسول رو ، که اون تعداد هم زیاد نیستن که نینتدو رو راضی کنه و به موفقیت برسونه
البته امیدوارم که نینتندو موفق بشه ، با ماریو همه مون خاطره داریم
ببینم Wii مگه 2006 نیومد اون زمان که 360 بودش چطور ملت میرفتن Wii میخریدن و فروشش از 360 همبیشتر بود مگه wii گرافیکش بیشتره ؟
بعد ما صد دفعه اینو گفتیم بازم وقتی بحث مقایسه میرسه میگن
ببینم کدوم بازی نسل بعد الان با Wii U مشترکه که من بخوام مقایسه کنم شما روی ps4 عنوانی می بینید که من با Wii u مقایسه کنم هنوز چیزی نیومده ازش جز چند تا تریلر
مگه میشه من بیام مثلا COD: Bo2 برا Wii u رو بزارم یک طرف و BF4 برای PS4 رو بزارم طرف دیگه و مقایسه کنم
بازیه مشترک شما بده من مقایسه میکنم و مطمئناً هم ps4 قوی تره در این شکی نیست اما با چه قیمتی ؟ خیال نکن سونی میاد کنسولشو بده 300 دلار مطمئن باش قیمتش بالای 450 دلار خواهد بود و همچنین بازی های 70 دلاری
در ضمن نینتندو همیشه اینو گفته

ما قصد رقابت با سونی و مایکروسافت رو نداریم ما بازار خود را داریم و مشتری های ما میدونن برای چی سمت نینتندو میان

راستی اینم یک نگاه کنید بد نیست دمو ریل تایمی هست که روی Wii u اولیه که ضعیف تر از این بود اجرا میشه
http://www.youtube.com/watch?v=Shch7LNkVXw

آخرین ویرایش:
ببینم کدوم بازی نسل بعد الان با Wii U مشترکه که من بخوام مقایسه کنم
مگه میشه من بیام مثلا COD: Bo2 برا Wii u رو بزارم یک طرف و BF4 برای PS4 رو بزارم طرف دیگه و مقایسه کنم
بازیه مشترک شما بده من مقایسه میکنم و مطمئناً هم ps4 قوی تره در این شکی نیست اما با چه قیمتی ؟ خیال نکن سونی میاد کنسولشو بده 300 دلار مطمئن باش قیمتش بالای 450 دلار خواهد بود
در ضمن نینتندو همیشه اینو گفته
نه خب بابت مقایسه قدرت باید صبر کنیم ، ولی خب از روی تریلر های بازی های سونی و مشخصات سخت افزاری میشه حدس زد اختلاف چه قدره دیگه
بحث قیمت درسته ، قیمت کمتر برای نینتندو یک برگ برنده است ، البته اگه روی کنسول هاش سود کنه ( چون هزینه ساخت کنترلرش بالاست و احتمال داره مثل سونی بخواد اولش ضرر بده تا بخواد خودشو جا بندازه ) که در نتیجه ضرر باز هم همون میشه یعنی اگه نتونه خودشو جا بندازه (مثل سونی که نتیجه گرفت آخرش) نمیتونه کمکی بهش کنه و شاید بدتر هم کنه اوضاعش رو ، البته ما نمیدونیم برای خود نینتندو قیمت تمام شده کنسول چقدره که در این مورد مطمئن بشیم ، من هم فقط به عنوان یک احتمال گفتم
از طرف دیگه ، اگه شما بحث قیمت رو وسط بکشی و بگی اگه کنسول های بعدی سونی و مایکرو قوی ترن ولی قیمت بیشتری دارن و در نتیجه وی یو پیروز میشه ، در این حالت پس ما هم میتونبم بگیم که کنسول های نسل فعلی قیمت کمتری از وی یو دارن پس چرا کسی بره وی یو بخره ، مشتری میره همین PS3 , XBOX360 میخره ، که اگه بگید کنترلر لمسی ندارن ، اون دیگه باید ببینیم چه بازخوردی توی بازار داره و آیا موفق میشه یا نه ، کما این که الان اکثر گیمرها یه اسمارت فون هم دارند و بازار این بازی ها براش محدود میشه
نسل قبل کنترلر وی یه چیز خاص بود که نمیتونستن کژوال باز ها به راحتی نادیده بگیرنش ، ولی همچین فاکتوری رو وی یو نداره یا اگر هم داره در حدی نیست که بخوایم بگیم میتونه باعث بشه همون قدر کژوال گیمر جذب کنه و بازار خودشو داره و حتماً موفق میشه

داداش من بحث قیمت یک بحث جدی هستش شما نگاه کن فروش psp از ویتا هم بیشتر بود اما وقتی بهش تخفیف خورد فروشش خیلی بیشتر شد
شما خیال نکن 450 دلار کم پولیه چند تا از دوستان اونجا زندگی میکنن واقعا میگن خیلی گرونه کسی اینجا اینقدر هزینه نمیکنه
در ضمن کنترلر wii در بازی های wiiu هم استفاده میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or