Battle-Field 4 برای کنسول Wii U عرضه نمی شود

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
BF4WIIU_610.jpg

طبق گزارشات اخیر سایت Videogamer با آقای Lars Gustavsson، کارگردان هنری بازی Battle-Field 4، وی از عرضه نشدن این بازی برای کنسول Wii U خبر می دهد.

هنگامی که از او سوال شد که آیا این تصمیم به دلیل مسائل تجاری می باشد یا به علت محدودیت های سخت افزاری و امکانات این کنسول است، وی پاسخ داد:

" مهم ترین دلیل، عرضه ی بازی با کیفیتی خوب از سوی تیم ما، بدون تحمل فشاری نسبت به آماده کردن آن بود و دلیل دیگر اینکه ما به زمان بیشتری برای آشنایی
با سخت افزار و آموزش های مرتبط با ساخت بازی بر روی کنسول Wii U نیاز داریم. "

عرضه ی بازی Battle-Field 4 بر روی پلتفرم های PC ،Xbox 360 و PS3 تایید شده است. تاریخ عرضه نامشخص می باشد اما طبق شایعات اخیر این بازی در فصل پاییز عرضه خواهد شد.

منبع

قضیه Wii U و Vita شبیه کسی هست که میخواد خونه بگیره و بهش میگن شما مجرد هستی و بهت خونه نمیدیم ، از اون طرف میخواد زن بگیره و بهش میگن شما خونه نداری و نمیتونی زن بگیری ! :دی
یعنی همه بازیسازها منتظر هستن که فروش این دو تا بالاتر بره تا ساخت بازی براشون سود داشته باشه. ولی خب تا وقتی هم بازی ای برای این کنسول ها ساخته نشه ، فروششون بالاتر نمیره !! :دی
مطمئناً نینتندو سر و صدای زیادی توی E3 به پا میکنه و کلی بازی جدید برای Wii U نمایش میده. یعنی از بین سری بازی های Mario , The Legend of Zelda , Metroid و SSB و ... ، حداقل شاهد نسخه های جدید 2،3 تاشون خواهیم بود. (SSB که فکر میکنم نمایشش تأیید شده) و این بازی ها باعث میشن فروش کنسول بهتر بشه و بازیسازها دیگه هم کم کم بیان سراغش.
ولی از اون طرف مشکل سخت افزاری هم هست. وقتی هم PS4 , Next Xbox عرضه بشن ، این مشکل خیلی بیشتر به چشم میاد. البته سخت افزار Wii هم پایین تر از PS3 , 360 بود ولی خب یه چیزی داشت که Wii U نداره ، اونم کنترلر خاصش بود. یعنی یه چیز واقعاً جدید بود و خیلی ها به خاطرش Wii گرفتن ، ولی کنترلر Wii U جذابیت اون رو نداره. دیگه نه مثل اون گیمرهای کژوال رو جذب میکنه ، نه یه گیمر هاردکور میاد فقط به خاطر کنترلر Wii U کنسول رو بخره.
همین Wii U کلی بازی ساز مستقل جذبش شدند و باش عناوینی خوبی رو ساختند پس از نظر کژوال و بازی‌های مستقل هنوز هم نینتندو حرف اول رو می‌زنه. از اون ور هم رابطه EA و نینتندو چند ماهی میشه شکر آب شده و مثل قبل و E3 نیست. بخاطر این EA بازی‌هاش رو برای Wii U عرضه نمی‌کنه. دوم اینکه DICE موتور FB2 رو روی Wii U تست کرده بود طبق گفته خودشون قبلا گفته بودند با CPU کنسول مشکل دارند البته طراحی GPU کنسول می‌تونه بار CPU رو هم به دوش بکشه. دلایل DICE هم چرته. ایواتا هم گفته اگر نینتندو به سود دهی مناسب نرسه استعفا میده که می‌تونه خوب باشه این رجی هم هیچ کاری نمی‌کنه. از اون بربهترین JRPG ساز‌ها نینتندو در سال 2012 که بازیشون متا 92 رو گرفت با X می‌خوان فروش کنسول رو تضمین کنند. به جز قدرت CPU از نظر سخت افزاری Wii U از کنسول‌های این نسل قوی‌تره. حتی CE 3 و C3 هم روش تست و اجرا شده و بسیار راضی کننده بوده.
نینتندو هم برای اینکه رابطه خودش رو با 3 partyها بهتر کنه بازی‌های خودش رو به اونها سپرده از جمله لویجی 2. SSB که کمک استدیو ساکورایی ساخته میشه SE هم کمک می‌کنه ماریو کارت که هم SE می‌سازه. Star Fox رو هم احتمالا استدیو انگلیسی می‌سازه.
البته نینتندو باید حتما قیمت کنسول رو پایین بیاره.

آخرین ویرایش:
کیانوش کنی توی بازی رایانه هنوز خبر میزاره ؟ مقالش در رابطه با کنسول Wii U خوندنی هست :d

خیلی طرفدار نینتندو بود نمیدونم با این ابرویی که به پا کرده نینتندو چی میخواد بنویسه ازش.:d

بهترین کاری که می تونه بکنه نینتندو نمایش زلدا با کاهش قیمت هست اگر این دو کار رو بکنه ملت می گن ارزون شده و زلدا هم معرفی شد ممکنه wii u توی بازار تموم بشه می رن می خرن فروش می ره بالا ساپورت بازی ساز ها هم درست می شه

خوبه جدا نه ؛ نسل بعد شروع نشده که هیچ بازی های نسل حاضر هم که هنوز تایید میشن واسه Wii U نمیان دیگه بازی های next gen چه انتظاری دارن بیاد روی wii u

ديگه حداقل ميتونستن با كيفيت بازي روي ps3 و x360 روي wii u هم اين بازي رو ميساختن ....پس دليل نساختن بازي روي wii u سخت افزارش نيست.....(البته درسته CPU wii uش نسبت به ps3 و x360 ضعيف تر و همينطور رم كندتري نسبت به اين دوكنسول داره اما gpu اين كنسول خيلي قوي تر از ps3 و x360 هست و ميزان رمش هم بيشتر ودر مجموع از ps3 و x360 قوي تر)....
اون دليل فروش كم كنسول wii uهم كه بعضي از دوستان ميگن بهانس چون اين بازي قرار روي ps4 عرضه بشه كه هنوز اصلا وارد بازار نشده كه بخواد اين كنسول فروش هم رفته باشه پس روي wii u كه تا الان حداقل چند ميليون فروش كرده و تا موقع عرضه بازي اين ميزان بيشتر هم ميشه چرا عرضه نميشه.....
تنها دليل به نظر من ارتباط عمومي نه چندان خوب نينتندو با ديگر ناشرها ي دنيا و توسعه دهندگان گيمه .....

آخرین ویرایش:
ديگه حداقل ميتونستن با كيفيت بازي روي ps3 و x360 روي wii u هم اين بازي رو ميساختن ....پس دليل نساختن بازي روي wii u سخت افزارش نيست.....(البته درسته CPU wii uش نسبت به ps3 و x360 ضعيف تر و همينطور رم كندتري نسبت به اين دوكنسول داره اما gpu اين كنسول خيلي قوي تر از ps3 و x360 هست و ميزان رمش هم بيشتر ودر مجموع از ps3 و x360 قوي تر)....
اون دليل فروش كم كنسول wii uهم كه بعضي از دوستان ميگن بهانس چون اين بازي قرار روي ps4 عرضه بشه كه هنوز اصلا وارد بازار نشده كه بخواد اين كنسول فروش هم رفته باشه....
تنها دليل هم به نظر من ارتباط عمومي نه چندان خوب wii u با ديگر ناشرها ي دنيا و توسعه دهندگان گيمه .....
خب وقتی وضعیت یک دستگاه مشخص هست تصمیمشون راحت هست می گن فروشش بده روش ضرر می کنیم
اما برای ps4 می گن قوی هست ساپورت سونی هم ازش خوبه پس به احتمال زیاد فروشش خوب می شه

خب وقتی وضعیت یک دستگاه مشخص هست تصمیمشون راحت هست می گن فروشش بده روش ضرر می کنیم
اما برای ps4 می گن قوی هست ساپورت سونی هم ازش خوبه پس به احتمال زیاد فروشش خوب می شه
هرچه قدر هم فروش لانچ ps4 عالي باشه ايا از مجموع فروش wii u توي اين مدت وتا اومدن اين بازي بيشتر ميشه ايا؟؟؟!!

هرچه قدر هم فروش لانچ ps4 عالي باشه ايا از مجموع فروش wii u توي اين مدت وتا اومدن اين بازي بيشتر ميشه ايا؟؟؟!!
نگاه کن برادر من نیتندو ول کرده فقط خودش داره براش بازی می سازه و فروشش بده شده
اما سونی ساپورت داره می کنه
ps4 اگر توی زمان لانچش خوب بفروشه بازی های لانچش هم خوب فروخته می شن
حالا وقتی فروش wii u ضعیف هست چرا باید بازی هم خوب بفروشه

یجا خونده بودم که Nintendo این کنسول رو نسل بعدی خونده! درسته؟

با این حساب ... یخورده در حقش ظلم شده وگرنه پتانسیل خوب بودن رو داره ...

یجا خونده بودم که Nintendo این کنسول رو نسل بعدی خونده! درسته؟

با این حساب ... یخورده در حقش ظلم شده وگرنه پتانسیل خوب بودن رو داره ...
یعنی چی نسل بعدی خونده نسل بعدی هست دیگه
همه به غیر از ایرانی ها بهش می گن نسل بعد

طبق بررسی هایی که شبکه CNN انجام داده بود نینتندو برای افزایش فروش این کنسول چند کار رو باید انجام بده
1) کاهش قیمت ای کنسول که بعضی از retailer ها این کاهش قیمت رو در اروپا انجام دادن یعنی به 250 یورو
2) شتاب در ساخت عناوین 1st party
3) همکاری با چند استودیو معروف نظیر همین EA

ببینید اگر به اخبار دقت کرده باشید اکثر سازنده میگن که بازی و موتور روش اجرا شده اما بازی رو براش پورت نکردن دلیلش فقط فروش این بازی ها روی این کنسول هستش
نظیر CE3 و یا Dead island
نینتندو تایید کرده که این بازی ها رو در E3 معرفی میکنه
SSB ، MARIO KART ، mario 3d یا SMG3
در ضمن pokemon rumble U هم در راهه که همین به تنهایی فروش این کنسول رو به شدت بالا میبره

به شخصه خود من برای بازی های مولتی کنسول نخریدم و هدفم از خرید این کنسول فقط و فقط انحصاری هاش بود و بس

در ضمن موتور UNITY 4 هم به صورت FREE از کنسول Wii U پشتیبانی میکنه و افراد میتونن از تمامی ابزار این موتور به صورت رایگان برای کنسول wii U استفاده کنن
خود این میتونه بازی هایی زیادی رو با قیمت کم وارد بازار کنه
البته باید منتظر موند تا ببینیم چی پیش میاد

من طرفداری بی حساب از کسی نمیکنم چون سودی واسه من نداره.فقط یه سوال:وقتی بیشتر بازیهای مولتی پلتفرم این نسل واسه wii u عرضه نمیشه,پس نسل بعدی که با عرضه PS4 و X720 بهش وارد میشیم با این تفاسیر و اختلاف فاحش سخت افزاری از هر 10 بازی نسل بعدی فکر کنم 9تاش روی wii u عرضه نشه.من پیش بینی میکنم با همین روندی که داره پیش میره هیچکسی حاضر نمیشه مثلا قید بازیهای بینهایت گرافیکی و جدید نسل بعد رو به خاطر چند تا بازی انحصاری WII U بزنه...البته این یه تحلیله و نظرات میتونه متفاوت باشه...!

داداش اگر به گرافیک بود Crysis 3 باید 10 برابر COD میفروخت

یعنی Wii U انقدر بدبخت شده که کیفیت بازیهاش به 360 و PS3 هم نمیرسه؟
اگر مانستر هانتر 3 و NFS Most wanted 2 رو روش بازی کنی اینو نمیگی

من طرفداری بی حساب از کسی نمیکنم چون سودی واسه من نداره.فقط یه سوال:وقتی بیشتر بازیهای مولتی پلتفرم این نسل واسه wii u عرضه نمیشه,پس نسل بعدی که با عرضه PS4 و X720 بهش وارد میشیم با این تفاسیر و اختلاف فاحش سخت افزاری از هر 10 بازی نسل بعدی فکر کنم 9تاش روی wii u عرضه نشه.من پیش بینی میکنم با همین روندی که داره پیش میره هیچکسی حاضر نمیشه مثلا قید بازیهای بینهایت گرافیکی و جدید نسل بعد رو به خاطر چند تا بازی انحصاری WII U بزنه...البته این یه تحلیله و نظرات میتونه متفاوت باشه...!
این همه بازی بودن که گرافیک داشتن در حد خدا اما گیم پلیشون گند بود خیلی خوب فروختن این بازی ها
توی نسل حاضر که خیلی ها رفتن wii گرفتن و کمتر کسی براش گرافیک مهم بود

نگاه کن برادر من نیتندو ول کرده فقط خودش داره براش بازی می سازه و فروشش بده شده
اما سونی ساپورت داره می کنه
ps4 اگر توی زمان لانچش خوب بفروشه بازی های لانچش هم خوب فروخته می شن
حالا وقتی فروش wii u ضعیف هست چرا باید بازی هم خوب بفروشه
خب من فروش كلي رو ميگم ديگه .....شما ميگي كنسولي كه بيشتر فروش رفته باشه شانس بيشتري هم براي بازي هايي كه براش عرضه شده براي فروششون وجود داره.....خب وقتي ما در مورد بازيه bf4 صحبت ميكنيم كه قراره پاييز سال 2013 بياد كه مصادف با زمان احتمالي لانچ ps4 هست ، اگر بخواييم فروش مجموع wii u و ps4 رو در اين زمان (پاييز 2013 )محاسبه كنيم قطعا هرچه قدر هم ps4 در هنگام لانچ عالي ظاهر بشه نميتونه از فروش كلي wii u كه توي اين مدت فروخته ( 1سال) بيشتر بشه نهايتا ديگه فروش لانچش با كل فروش wii u در طي اين 1سال برابر بشه كه در اين صورت شانس فروش اين بازي روي اين دو پلتفرم با توجه به اين فرضيه شما يكسانه .....حالا چرا اين بازي براي wii u نمياد ؟؟؟!!!
پس دليلش فروش wii u نيست و همون دليلي هست كه گفتم خدمتت...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or