پیش نمایش جدید بازی که فوق العادست
می خواستم ویدیو رو همین جا قرار بدم متاسفانه یه فایل Script هم باید همراهش بذارم که فروم این اجازه رو نمیده .
مشاهده روی خط ویدیو + منبع + دریافت : پیش نمایش Batman : origins blackgate
دوستان قبلا لطف کردن و گذاشتنش.:d
هیچ نسخه ای پورت نشده.نسخه 3DS داره جداگانه ساخته می شه.:dسال 2010 هم نسخه 3DS تایید شده بود و مطمئن باش که سود دهی نسخه 3DS بیشتر خواهد بود.به نظرم اگر بازی تنها برای PS Vita منتشر میشد خیلی بهتر میشد الان 3DS داره مشکل ایجاد می کنه با سخت افزار محدودش .
من نمیدونم چرا اینقد دوستان از بازیای ویتا ناراضین سر پی اس پیم همین صحبتاو کمبود بازی بود ولی من بهترین کنسولم پی اس پی بود.اگه بازی به اندازه ٣دی اس نداره حداقل همون بازیای که داره درستو حسابیه اون یکی کنسول دستی ٩٠ درصد بازیاش چرتو پرته.من تازه گرفتم کنسولو راضیم هستم فعلا. pvz م روی یه گوشی اندرویدی تا چند وقته دیگه میتونین بازی کنین احتمالا
دوست عزیز شما تازه خریدی 1 سال که شد کنسول رو داشتی صحبت می کنیم می بینم اون موقع هم همین حرف رو میزنی یا نه ؟
من اگه می خواستم روی گوشی اندرویدی بازی کنیم ویتا نمی گرفتم من به خاطر جام هاشم که شده می خوام روی کنسول بازی کنم .
اونایی که الان مدت زیادی ویتا دارن ناراضین از وضیعت بازی هاش .
اصلا ویتا 100 تا بازی براش بدن مهم نیست بازی که عامه پسند باشه باید داشته باشه که متاسفانه نداره .
خیلی بازی قشنگیه منم فقط بخاطر همین بازی کیلزون رو نخریدم اما چرا 2.5 بعدی؟ اینجا جای بحثش نیست اما ویتا (با توجه به رزولیشنش) فقط 15% از PS3 ضعیف تره (حداقل رو کاغذ که اینطوره).
چرا یه بازی درست و حسابی مثل همون Batman Origins براش پورت نمیکنن تا حداقل ما به آینده اش خوشبین باشیم؟مگه بتمن PS2 روی PSP پورت نشد؟ تا الان که بازی های PS2 رو هم نتونستن درست پورت کنن!
مشکل سخت افزار نیست چون واقعا ننتیندو داره ثابت میکنه سخت افزار کشکه: Over 1,000 Parties Interested In Developing For Wii U Since Nintendo Web Framework Announcement - Wii U eShop News @ Nintendo Life
به قول ماکروسافت بازیباز با بازی ها بازی میکنه نه با جزییات سخت افزار روی کاغذ!
نمیدونم دیدید یا نه ولی این بتمنی ام که دادن یه شبیه یه Arcade Mode بود که وقتی Arkham City رو تا آخر می رفتید باز میشد.خلاصه اینجور بازی ها در کنار بازی های هاردکر درست و حسابی می چسبه نه به تنهایی ، بازی های اسمارتفونم که من بهتریناشو دو ساعت بازی میکردم دلمو میزدن حالا PVZ 2 رو نمی دونم.فعلا هیچ چاره ای نداریم غیر اینکه امید بورزیم به روزهای بعد لانچ PS4.