Batman: Arkham Origins Blackgate | PS Vita

نمره شما به این بازی چنده ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    28
من حلاک این بازی هستم امیدوارم یه نسخه ی بیاد ماندنی و مثال زدنی بشه سبکش هم عالیه گرافیکش خوبه مبارزاتش توپه من که کفم برید پس کی قراره بیاد من که هلاکشم

بازی دقیقا 2 ماه و 2 روز تا انتشارش باقی مونده .

انتظار بسیار سختی است . هر وقت یا این بازی میوفتم یه حس عجیبی برام داره هم اینکه به نظر میرسه یه بازی 2.5 بعدی فوق العاده باشه روی ویتا از اون هایی که فوق العاده ان و 100 تای بقیه بازی های 3 بعدی می ارزن

از یک طرف دیگه این کنسول توانایی پردازش یک بازی 3 بعدی بر اساس بتمن رو داره احتمالا که زیبایی و لذت نسخه کنسولی رو داشته باشه .

امیدوارم بعد از این شاهد یک بتمن 3 بعدی هم باشیم تا این لذت بتمن بازی 2 برابر بشه

images

پیش نمایش جدید بازی که فوق العادست

می خواستم ویدیو رو همین جا قرار بدم متاسفانه یه فایل Script هم باید همراهش بذارم که فروم این اجازه رو نمیده .

مشاهده روی خط ویدیو + منبع + دریافت : پیش نمایش Batman : origins blackgate
Batman: Arkham Origins Blackgate
New Organization
news_batman_blackgate_trailer-14553.jpg

Download
دوستان قبلا لطف کردن و گذاشتنش.:d

یعنی فوق العاده بود پیش نمایش بازی فوق العاده !

جوکر توی بازی هستش , Cat Woman و آقای پنگوین و ............. گرافیک بازی 2.5 بعدی هستش ولی چند جای بازی نشون داده میشد اصلا باورتون نمیشه 2.5 بعدی باشه کاملا احساس 3 بعدی بودن میده مخصوصا موقع مبارزات .

بازی اگه اشتباه نکن روی ویتا اجرا شده بود ولی توی پیش نمایش گرافیک بازی ضعیف بود . در حد کنسول ویتا نبود هر چی که بود .
میان پرده ها هم به صورت کمیک اجرا میشن .
سیستم مبارزات جالب بودن ولی اون حس طبیعی بودن نسخه کنسولی رو ندارن .

به نظرم اگر بازی تنها برای PS Vita منتشر میشد خیلی بهتر میشد الان 3DS داره مشکل ایجاد می کنه با سخت افزار محدودش .

واقعا پیش نمایش جالبی بودش حتما دریافت کنید ببینید .

به نظرم اگر بازی تنها برای PS Vita منتشر میشد خیلی بهتر میشد الان 3DS داره مشکل ایجاد می کنه با سخت افزار محدودش .
هیچ نسخه ای پورت نشده.نسخه 3DS داره جداگانه ساخته می شه.:dسال 2010 هم نسخه 3DS تایید شده بود و مطمئن باش که سود دهی نسخه 3DS بیشتر خواهد بود.
تا عرضه بازی وقت هست تا بازی رو بهتر کنن,تریلر رو باید روی ویتا دید و در مورد گرافیک بازی نظر داد.
بای هم پایان های مختلفی رو خواهد داشت.

یعنی این بازی از همین الان بهترین بازی ویتا برای من شده ! حس عجیبی نسبت بهش دارم .

بازی دارای چند تا پایان هستش ! می تونید خودتون رییس مرحله رو انتخاب کنید و باهاش بجنگید . بازی چندین لباس با قدرت های متفاوت داره . عالیه

اطلاعات بیشتر + منبع : پایان های متفاومت در Blackgate

همون روز اول تهیش می کنم

ویتا رو فقط به خاطر این بازی + pVz نگه داشتم

واقعا میزنم میشکونم ویتا رو P V Z 2 نیاد خاکـــــــ بر سر ها بر می دارم بازی های مستقل چرت و پرت هی پورت می کنن بعد PvZ 2 نیاد ؟
صد در صد می فروشم یکم روش پول می زارم ipad می گیرم به عشق pvz 2
اینا هم شورشو در اوردن با این کنسول زدنشون . هر چی بازی داره میاد فقط برای ویتا نمیاد از Ghosts بگیر تا pvz 2 , re revelation
بتمن هم مثل اینکه اول انحصار 3DS بوده :|

من نمیدونم چرا اینقد دوستان از بازیای ویتا ناراضین سر پی اس پیم همین صحبتاو کمبود بازی بود ولی من بهترین کنسولم پی اس پی بود.اگه بازی به اندازه ٣دی اس نداره حداقل همون بازیای که داره درستو حسابیه اون یکی کنسول دستی ٩٠ درصد بازیاش چرتو پرته.من تازه گرفتم کنسولو راضیم هستم فعلا. pvz م روی یه گوشی اندرویدی تا چند وقته دیگه میتونین بازی کنین احتمالا

من نمیدونم چرا اینقد دوستان از بازیای ویتا ناراضین سر پی اس پیم همین صحبتاو کمبود بازی بود ولی من بهترین کنسولم پی اس پی بود.اگه بازی به اندازه ٣دی اس نداره حداقل همون بازیای که داره درستو حسابیه اون یکی کنسول دستی ٩٠ درصد بازیاش چرتو پرته.من تازه گرفتم کنسولو راضیم هستم فعلا. pvz م روی یه گوشی اندرویدی تا چند وقته دیگه میتونین بازی کنین احتمالا

دوست عزیز شما تازه خریدی 1 سال که شد کنسول رو داشتی صحبت می کنیم می بینم اون موقع هم همین حرف رو میزنی یا نه ؟ ;)

من اگه می خواستم روی گوشی اندرویدی بازی کنیم ویتا نمی گرفتم :| من به خاطر جام هاشم که شده می خوام روی کنسول بازی کنم .
اونایی که الان مدت زیادی ویتا دارن ناراضین از وضیعت بازی هاش .
اصلا ویتا 100 تا بازی براش بدن مهم نیست بازی که عامه پسند باشه باید داشته باشه که متاسفانه نداره .

دوست عزیز شما تازه خریدی 1 سال که شد کنسول رو داشتی صحبت می کنیم می بینم اون موقع هم همین حرف رو میزنی یا نه ؟ ;)

من اگه می خواستم روی گوشی اندرویدی بازی کنیم ویتا نمی گرفتم :| من به خاطر جام هاشم که شده می خوام روی کنسول بازی کنم .
اونایی که الان مدت زیادی ویتا دارن ناراضین از وضیعت بازی هاش .
اصلا ویتا 100 تا بازی براش بدن مهم نیست بازی که عامه پسند باشه باید داشته باشه که متاسفانه نداره .

این همه بازی
خب برید انلاین بازی کنید !
فیفا
کال اف
کیلزون
یونیت 13
اساسینز
لیتل بیگ !
پرسونا 4 !!!

هرچقدرم خودتونو گول بزنید فایده ای نداره دوستان:)تاپیکو لطفا از بحث اصلی منحرف نکنید با تشکر

- - -ویرایش - - -

پست اول آپدیت شد ، با تشکر از رامتین عزیز

خیلی بازی قشنگیه منم فقط بخاطر همین بازی کیلزون رو نخریدم اما چرا 2.5 بعدی؟ اینجا جای بحثش نیست اما ویتا (با توجه به رزولیشنش) فقط 15% از PS3 ضعیف تره (حداقل رو کاغذ که اینطوره).

چرا یه بازی درست و حسابی مثل همون Batman Origins براش پورت نمیکنن تا حداقل ما به آینده اش خوشبین باشیم؟مگه بتمن PS2 روی PSP پورت نشد؟ تا الان که بازی های PS2 رو هم نتونستن درست پورت کنن!

مشکل سخت افزار نیست چون واقعا ننتیندو داره ثابت میکنه سخت افزار کشکه: Over 1,000 Parties Interested In Developing For Wii U Since Nintendo Web Framework Announcement - Wii U eShop News @ Nintendo Life
به قول ماکروسافت بازیباز با بازی ها بازی میکنه نه با جزییات سخت افزار روی کاغذ!

نمیدونم دیدید یا نه ولی این بتمنی ام که دادن یه شبیه یه Arcade Mode بود که وقتی Arkham City رو تا آخر می رفتید باز میشد.خلاصه اینجور بازی ها در کنار بازی های هاردکر درست و حسابی می چسبه نه به تنهایی ، بازی های اسمارتفونم که من بهتریناشو دو ساعت بازی میکردم دلمو میزدن حالا PVZ 2 رو نمی دونم.فعلا هیچ چاره ای نداریم غیر اینکه امید بورزیم به روزهای بعد لانچ PS4.

خیلی بازی قشنگیه منم فقط بخاطر همین بازی کیلزون رو نخریدم اما چرا 2.5 بعدی؟ اینجا جای بحثش نیست اما ویتا (با توجه به رزولیشنش) فقط 15% از PS3 ضعیف تره (حداقل رو کاغذ که اینطوره).

چرا یه بازی درست و حسابی مثل همون Batman Origins براش پورت نمیکنن تا حداقل ما به آینده اش خوشبین باشیم؟مگه بتمن PS2 روی PSP پورت نشد؟ تا الان که بازی های PS2 رو هم نتونستن درست پورت کنن!

مشکل سخت افزار نیست چون واقعا ننتیندو داره ثابت میکنه سخت افزار کشکه: Over 1,000 Parties Interested In Developing For Wii U Since Nintendo Web Framework Announcement - Wii U eShop News @ Nintendo Life
به قول ماکروسافت بازیباز با بازی ها بازی میکنه نه با جزییات سخت افزار روی کاغذ!

نمیدونم دیدید یا نه ولی این بتمنی ام که دادن یه شبیه یه Arcade Mode بود که وقتی Arkham City رو تا آخر می رفتید باز میشد.خلاصه اینجور بازی ها در کنار بازی های هاردکر درست و حسابی می چسبه نه به تنهایی ، بازی های اسمارتفونم که من بهتریناشو دو ساعت بازی میکردم دلمو میزدن حالا PVZ 2 رو نمی دونم.فعلا هیچ چاره ای نداریم غیر اینکه امید بورزیم به روزهای بعد لانچ PS4.

Batman Origins واضحه چرا روش پرت نمیشه. نه میشه به اسونی روی ویتا ممکنش کرد و اینکه صرفی برای ناشرش نداره وقتی این همه نسخه یکسان داره برای بازی عرضه میشه - بهتره بازیای دستی مطابق مشخصات کنسولهای دستی ساخته بشه. همین هست که بازی مثل killzone و lbp »موفق میشن. نمونش یه mw روی ویتا عرضه شد خیلیا بدون اینکه در نظر بگیرن gameplay بازی ( چیزی که اهیمت داره ) همونه میگفتن بازیش به درد نمیخوره گرافیک نسخه android بهتره ! لول ×_× که اصلا جای کامنت هم نداره . برا همین فکر میکنم ناشر بیشتر الان به gamelpay و اصالات و داستان batman در درجه اول ارزش قاعل شده . همونطور که توی تریلر ها معلومه بازیش همه عناصر batman و اون تیپ اتمسفر و استایل رو داره که خوب به نظر میرسه. بعدش هم اومدن بازی رو یک جوری طراحی کردن که مناسب سخت افزار دو کنسول باشه ( هم از نظر قدرت و هم از نظر قابلیت)

یک مورد دیگه ( که البته نمیدونم درست برداشت کردم یا نه ) 2.5 بعدی بودن و 2 بعدی بودن دلالتی بر هاردکور بودن نیست ! ویتا روی اجرا همون assassin creed به تته پته افتاد سخت افزارش حالا بیان دوباره یه Open world دیگه رو بسازن سخته. چون تیمه سازندش میشه از تیم سازنده Origins. بهتر تیم سازنده نسخه کنسولی رو به کسی واگزار کنن که وقتشون رو فقط مختص به طراحی بازی روی کنسول 3ds و vita کنن.

یک چیزه دیگه هم که من در این مورد خیلی دوست دارم عرضه این بازی به صورت مشترک برای 3ds و vita هست. این بازی میتونه دلالتی بر این باشه که میشه عنوانی هم ساخت که هم روی vita و هم روی 3ds کار کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or