Omid Zaraki
کاربر سایت
D:
اصلا من دیگه توی این تاپیک نمیام لول ×_×
بخر review کن بده 10 b-)
اصلا من 2 بعدی که خیلی دوست دارم فقط با رونده بازی مشکل دارم ×_×
D:
خب U کلا فنه Batman هستی D:
اما جدی یکم انتقاد پذیر باش ! سیستم مپش خیلی گنگ هست. داستان جذابیت نداره ..... محیطهای بازی تغریبا همه شبیه به هم هستن و تنوعی دیده نمیشه الا قسمت جوکر مقداره کمی متفاوت هست. اخر هم جست و جو توی بازی rewarding نیست ....
سیستم مپش رو آرمان من یه بار هم ازش استفاده نکردم که ببینم گیج کنندس یا نه ، مگه لزومی هم داره استفاده ازش ؟ بابا ناسلامتی داری با بتمن بازی میکنی ، باید از شم کاراگاهی استفاده کنی به جا نقشه
داستانش هم همون تو سر و کله زدنهای همیشگی بتمن و سوپر ویلین های سریه دیگه، اینبار تو بلک گیت ، باور کن برا من هیچ جوره جذابیتش از بین نمیره اما کاملا کلیشه ای و قابل حدسه اینو حق میدم بهت لول
سیستم جستجوی بازی یه جوریه که حتما باید اسکن کنی محیط رو تا بتونی حدودا 70 درصد آیتمهای مخفی رو پیدا کنی اما من چون یه حالت چلنجی دوست دارم پیدا کنه بدون اسکن کردن دارم محیط رو میگردم که باعث میشه کمی هم ساعت گیم پلیش بره بالا !
در آخر بازم میگم تنها چیزی که خیلی زد تو ذوقم فقط و فقط این بود که بازی درجه ی سختی متغیری نداره ، چون من همیشه بتمن رو روی HARD میرفتم که اون نشونه ی Counter از بالای سر دشمنا محو بشه که مبارزه ها اوج لذتشونو نشون بدن اما بدبختانه این درجه سختی نداره که این خیلی بده
امیدوارم یه بار که بازی رو تموم کردم لااقل یه درجه سخی بالاتری چیزی باز بشه
اینم بگم بقدری این بتمن برام جذاب بوده که من هنوز سلفون tearaway رو هم باز نکردمش و دراگون کراون هم یه ربع بیشتر بازی نکردم و دوباره اومدم سراغ بتمن
منتقدهایی هم که از باگهای بازی ایراد گرفته بودن ، با اومدن یه آپدیت 8 مگابایتی خیلی از باگها برطرف شده و من خودم تو بازی باگ خاصی ندیدم ، خیالتون از اون بابت هم راحت !
دوستانی که تریلرها رو دیدن و از روند گیم پلی خوششون اومده و مث من به صورت کله خر وار !!! عاشق سری آرکهام بتمن هستن نخریدن این بازی براشون گناه بزرگیه lolz