Batman: Arkham City | Xbox 360

سلام
من تو بازی بتمن تمام Physicall Chaleng ها رو گرفتم فقط سه تا مونده

ردیف دوم اولی که فکر کنم باید از روی یک نفر بپرم روی یک نفر دیگه که هر چی میکنم نمیشه..
ردیف دوم پنجمی که فکر کنم باید یک کپسول رو با Batarang منفجر کنم که فقط نمیدونم کجا باید اینکارو بکنم
ردیف آخر سومی که کلا نمیدونم چی کار کنم..
والا همچین دقیق نفهمیدم چی گفتی ولی فکر میکنم اینا باشه:دی
اولی رو باید موقع مبارزه به سمت یکی از دشمنها دو بار A رو بزنی ولی قبل از اینکه بتمن بپره روشون باید آنالوگ رو بگیری به یه سمت دیگه و سریع X رو بزنی تا به سمت یه دشمن دیگه حمله کنه.
واسه دومی هم راستش رو بخوای مکان دقیق دادن خیلی سخته ولی من یادمه تو منطقه Bowery این Challenge رو انجام دادم.
سومی رو هم نمیدونم کدوم رو میگی:دی دقیق بگو تا برات توضیح بدم.

والا همچین دقیق نفهمیدم چی گفتی ولی فکر میکنم اینا باشه:دی
اولی رو باید موقع مبارزه به سمت یکی از دشمنها دو بار A رو بزنی ولی قبل از اینکه بتمن بپره روشون باید آنالوگ رو بگیری به یه سمت دیگه و سریع X رو بزنی تا به سمت یه دشمن دیگه حمله کنه.
واسه دومی هم راستش رو بخوای مکان دقیق دادن خیلی سخته ولی من یادمه تو منطقه Bowery این Challenge رو انجام دادم.
سومی رو هم نمیدونم کدوم رو میگی:دی دقیق بگو تا برات توضیح بدم.

ممنون
سومی میشه این

Disarm an enemy using the Batclaw disarm (3 required)

این کاری نداره.باید اسلحه 3 تا از اسکلهای مسلح:دی رو با Batclaw از دستشون خارج کنی.کافیه Batclaw رو نشونه بگیری روشون و RT رو بزنی.

خیلی ممنون
اینها رو گرفتم فقط موند همون کپسوله که هنوز نفهمیدم باید کجا دنبالش بگردم..

ویرایش:
خوب هر سه تا رو گرفتم
اون کپسول هم اونجای که اولین بار میخوای وارد ساختمان پنگوئن میشی همون دم درب یک سری آدم هستن و بعد از یکمی مبارزه یکیشون میره سراغ کپسول و شما ها باید بزنیدش..

از فردا برم سراغ چلنج ها ببینم چندتا مدال میتونم بگیرم..نسخه قبلی که خیلی چلنجش سخت بود و تو خیلی هاش موندیم این یکی هم فکر نکنم از اون آسونتر باشه

آخرین ویرایش:
دوستان
بعد از چند دقیقه بازی کردن کنسول ارور dameged Downloadble Content رو میده و از بازی میاد بیرون .چه کار کنم تا درست شه ؟ دیسک برنر مکس نیست و دستگاهم lt 2 روش نصبه

دوستان من بازی تازه شروع کردم و زیاد باهاش آشنا نیستم تو بازی دقیقا باید طبق چی جلو رفت؟؟؟؟
اون علامت سوالای سبز تو بازی چیه که تو همه جا هست باید چکارش کرد؟؟؟؟؟
اون علامت بتمن قرمز چیه و باید چه کار کرد توش؟؟؟وقتی میری روش چندتا علامت بتمن سبز روبروت میاد اما نباید از روی علامت بتمن قرمز دور بشی وگرنه دوباره باید از اول بری روش باید چه کار کرد؟
اگه یکی از دوستان یه راهنمایی کامل کنه یا لینکی بده که توش راهنمایی کامل بازی باشه ممنون میشم؟؟؟؟؟؟؟؟

برای گرفتن اچیومن NEW GAME PLUS باید این بخش رو با تمام ماموریت های جانبیش تموم کنی یا همون بخش داستانی کفایت میکنه..؟

دوستان من بازی تازه شروع کردم و زیاد باهاش آشنا نیستم تو بازی دقیقا باید طبق چی جلو رفت؟؟؟؟
اون علامت سوالای سبز تو بازی چیه که تو همه جا هست باید چکارش کرد؟؟؟؟؟
اون علامت بتمن قرمز چیه و باید چه کار کرد توش؟؟؟وقتی میری روش چندتا علامت بتمن سبز روبروت میاد اما نباید از روی علامت بتمن قرمز دور بشی وگرنه دوباره باید از اول بری روش باید چه کار کرد؟
اگه یکی از دوستان یه راهنمایی کامل کنه یا لینکی بده که توش راهنمایی کامل بازی باشه ممنون میشم؟؟؟؟؟؟؟؟

یک سری ماموریت اصلی داره و یک سری هم ماموریت جانبی که شما میتونی وقتی که Back رو میزنی و وارد نقشه میشی با زدن دکمه X ماموریت های جانبی رو ببینی که فکر کنم 12 تا باشن..
اون علامت سئوال ها هم جزء ماموریت های جانبی هستن که باید شما اونها رو بگیری که هر کدومشون به نوعی یک معما هستن و شما باید اون ها رو حل کنید تا به علامت سئوال برسی حدود 400 تای هستن..
شما سعی کن ماموریت های اصلی رو بری همون های که با 6 ضلعی سبز تو نقشه مشخص هستن البته بعضی وقتها اون 6 ضلعی ها نیستن و شما باید به دنبال ماموریت بری مثلا بدنبال فرکانس صدا یا سردرتین نقطه و..
راهنمای کامل بازی هم تو صفحه اول سایت هست..

برای گرفتن اچیومن NEW GAME PLUS باید این بخش رو با تمام ماموریت های جانبیش تموم کنی یا همون بخش داستانی کفایت میکنه..؟
همون مراحل اصلی کفایت میکنه ولی برای اچیومنت Perfect Knight باید مراحل جانبی رو هم تو Game Plus دوباره بری.

درود ؛ یسوال داشتم اون هم این که اگر بازی رو روی درجه نرمال یا هارد باراول تموم کنیم و مثلا 40% ماموریتهای جانبی رو بریم ، توی دور دوم که رو نیو گیم پلاس بازی میکنیم ، اون 40% فرعی ، Passed حساب میشه و 60% مابقی باقی میمونه یا اونا هم ری استارت میشه ؟
ممنون ...

درود ؛ یسوال داشتم اون هم این که اگر بازی رو روی درجه نرمال یا هارد باراول تموم کنیم و مثلا 40% ماموریتهای جانبی رو بریم ، توی دور دوم که رو نیو گیم پلاس بازی میکنیم ، اون 40% فرعی ، Passed حساب میشه و 60% مابقی باقی میمونه یا اونا هم ری استارت میشه ؟
ممنون ...
اصولا کیوان سینگل اصلی و Game Plus دوتا مقوله جدان:دی یعنی مراحل فرعی تو جفتشون هست و هیچ دخلی هم به هم ندارن و همونجوری که بالا هم گفتم برای 100% کردن کل بازی و گرفتن اون اچیومنت Perfect Knight باید هم توی سینگل و هم توی Game Plus هم مراحل اصلی رو بری هم مراحل فرعی:دی که البته مرد میخواد:دی

ممنون ...

هیچ ربطی به هم ندارن :دی
توی Ridler ها فقط با هم نقطه ای مشترک دارن

این ریدلر ها بدجور یه 4 5 تاش رو اعصابه !
یکیش توی موزه هست که بالای سیم خاردارها توی حال اصلی که یخ ها آب شده ! به صورت علامت سوال هم هست !
یکی دیگه هم روبروی در Iceberg بالای یه ساختمون هست که روی دکمه که میریم 3 تا علامت سوال هست باید بزنیم تا باز بشه !
یه 2 تا هم هست که یکیش توی Tower هست اون بالا که به صورت اسکن هست و یکی دیگه هم توی راه نرسیده به آسانسور تاور که روی سیم توری ها هست و جلوش یه مانع هست و بالا سرمونه و جا برای گرفتن نیست !
و یه چندتا دیگه که بعد میام میگم !
اینا چه جوریه ؟!

این ریدلر ها بدجور یه 4 5 تاش رو اعصابه !
یکیش توی موزه هست که بالای سیم خاردارها توی حال اصلی که یخ ها آب شده ! به صورت علامت سوال هم هست !
یکی دیگه هم روبروی در Iceberg بالای یه ساختمون هست که روی دکمه که میریم 3 تا علامت سوال هست باید بزنیم تا باز بشه !
یه 2 تا هم هست که یکیش توی Tower هست اون بالا که به صورت اسکن هست و یکی دیگه هم توی راه نرسیده به آسانسور تاور که روی سیم توری ها هست و جلوش یه مانع هست و بالا سرمونه و جا برای گرفتن نیست !
و یه چندتا دیگه که بعد میام میگم !
اینا چه جوریه ؟!
400 تا بود یکم سخته یادم بیاد کدوم رو میگی مگر اینکه راهنمای بیشتری بکنی یا عکس بگزاری یا شماره اون ها رو بگیم مثلا فلا منطقه ردیف 2 سطون 5
اولی رو باید خودت رو برسونی سمت راست همون جای که مسیرش به جای میخوره که لباس فریز رو میگیری تو همون قسمت اگر دقت کنی گوشه سمت چپت یک سکو هست باید بری بالای اون و با استفاده از تناب دو طرفه وسط محوطه یخ زده رو نشونه بگیری و وقتی به وسط محوطه رسیدی به سمت اون علامت سئوال تنابت رو تغییر بده (سمت چپ) قشنگ می افتی بالای اون سیم خاردارها..

اونجای که بولد کردم هم فکر کنم همون جای هستی که یک هو حالا بتمن بد شد همون جای که زیرش آب هست و اون علامت سئوال هم چسبیده به سقف و جلوش یک دیوار از نوع تخریب پذیر هست..
شما باید یک دونه از یخ های فریز بندازی تو آب و بری روی اون قرار بگیری و از اون پایین چنگگت رو که با RB کار میکنه روی همون قسمت کف اونجای که بالاش علامت سئوال هست قرار بدی و وقتی که RB رو میزنی باید دوبار A رو هم بزنی که با شدت بتمن خودش رو پرت کنه و بزنه اون دیوار رو بشکنه ..
اگر متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم..

آخرین ویرایش:
اصولا کیوان سینگل اصلی و Game Plus دوتا مقوله جدان:دی یعنی مراحل فرعی تو جفتشون هست و هیچ دخلی هم به هم ندارن و همونجوری که بالا هم گفتم برای 100% کردن کل بازی و گرفتن اون اچیومنت Perfect Knight باید هم توی سینگل و هم توی Game Plus هم مراحل اصلی رو بری هم مراحل فرعی:دی که البته مرد میخواد:دی
So مسخره ... !
مرسی آریان ، بیخیالش شدم :دی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or