Batman: Arkham City | Xbox 360

گنگ و مبهم بودن بازی که از این همه سوال و آقا اینجا گیر کردم و آقا کمک کنید و سوال های الکی معلومه، و اگه این فیلم های راهنمای سایت های خارجی و Guide های اونا نبود اونوقت گنگ تر بودن بازی بیشتر معلوم می شد.
اما MW3 که بهش اشاره کردی خیلی وقت پیش تموم کردم، خوب بود.
ولی این بازی نقشش رو که نمی شه گفت خوبه، چون معلوم نمی کنه اون چیزی که دنبالشی توی ساختمونه یا روی سقفه یا زیر زمین.
Mini Map هم توی تمام بازی های های Open World هست، حالا این رادار بتمن اومده جای Mini Map!!!
در ضمن تا الان که وسط های بازی رسیدم هنوزم در مقایسه با ACها، CODها، Gearsها، RDR حرفی واسه گفتن نداره.

هر بازی سبک خودش رو داره این بازی هم بیشتر رو حل معما ها دنبال میشه وباید هم بازی گنگ باشه وگرنه هر بچه 12 ساله ای میتونست معما هاش رو رد کنه و بازی بسیار ساده میشد..

بازی های مثل cod و Geow و... که نام بردی سبکشون زمین تا آسمون با این بازی فرق داره و به هیچ عنوان شما نباید مقایسه کنید..

در کل شما چون از این سبک بازی خوشتون نمیاد میگید این بازی مزخرف هست در حالی که حرف شما درست نیست و هر بازی رو در سبک خودش می سنجند که بتمن تو این سبک بهترین هست شما خیلی راحت میتونید از امتیاز ها و فروش بازی این رو متوجه بشین..

واقعا دم استودیو Rocksteady گرم ! عجب گیم پلی ای واسه این کت ومن ساخته ! واقعا عالیه "! عالی !
نامرد خیلی لطیف ساخته ! هم خودش خوش فرمه و هم گیم پلی و موزیکش عالیه !
داستانش هم که موازیه و با یه سری اشخاص و ویلین های دیگه برخورد میکنه !
اما ----
خاک بر سر دی سی و وارنر کنن که با جوکر همچین کردند ! واقعا تف توروشون !
آخه این چه کاری بود ؟ اصلا جوکر نباشه که بتمن نیست ! برای من یکی بتمن بدون جوکر معنایی نداره !
فقط اون میسد کال آخر بازی یکم شک برانگیز بود !
واقعا آخرش اعصابم خورد شد و نزدیک بود گریه ام بگیره !

آخرین ویرایش:
واقعا دم استودیو Rocksteady گرم ! عجب گبم پلی ای واسه این کت ومن ساخته ! واقعا عالیه "! عالی !
اما ----
آخه این چه کاری بود ؟ اصلا جوکر نباشه که بتمن نیست ! برای من یکی بتمن بدون جوکر معنایی نداره !

این CatWoman رو نمیشه یک کاریش کردی مجانی فعالش کنیم..

منم دارم از تعجب میمیرم آخه بتمن بدون جوکر اصلا معنی نداره
فکر کنم یک جوری زندش کنن شاید یکی دیگه از رو خودش ساخته

این CatWoman رو نمیشه یک کاریش کردی مجانی فعالش کنیم..

منم دارم از تعجب میمیرم آخه بتمن بدون جوکر اصلا معنی نداره
فکر کنم یک جوری زندش کنن شاید یکی دیگه از رو خودش ساخته
نه هیچ کاریش نمیشه کرد اما واقعا میصرفه کدش رو خرید کرد !
اینا واقعا ریدن ! واقعا با این کارشون منو نا امید کردن ! اگه قسمت بعدی در کار بود یا توی انیمیشن هاش و جوکر نبود و یا مرده بود من غلط بکنم طرفش برم !
دیگه تمومه !
اما با اون حرفی که مارک همیل زد که دیگه توی نسخه بعدی نیستش همچین بعید نیست که دیگه ... !!!!
واقعا خاک تو سرشون !
من خودم قبل بازی کردن یه چیزایی شنیدم ! از مرگ و این حرفا ! اما باورم نشد دی سی شخصیت به این بزرگیش رو به کشتن بده !
فکر میکردم حالش بدتر شده باشه و ... !
اما اون آخر ...
واقعا خاک بر سرشون ! :|

آخرین ویرایش:
واقعا دم استودیو Rocksteady گرم ! عجب گیم پلی ای واسه این کت ومن ساخته ! واقعا عالیه "! عالی !
اما ----

آره کت ومن واقعا ارزش خرید داره. البته من که با PC بازی کردمش.
منم از مرگ جوکر خیلی ناراحت شدم. نمی دونم باور می کنید یا نه ولی من اونو از بتمنم بیشتر دوست داشتم اما تو این شماره نقشش کمی تحت الشعاع Hugo Strange و Riddler قرار گرفته بود.
منتظر فرزند جوکر و هارلی در شماره سوم باشید! یه پیش بینی شخصیه!

آره کت ومن واقعا ارزش خرید داره. البته من که با PC بازی کردمش.
منم از مرگ جوکر خیلی ناراحت شدم. نمی دونم باور می کنید یا نه ولی من اونو از بتمنم بیشتر دوست داشتم اما تو این شماره نقشش کمی تحت الشعاع Hugo Strange و Riddler قرار گرفته بود.
منتظر فرزند جوکر و هارلی در شماره سوم باشید! یه پیش بینی شخصیه!
نه همچین چیزی نیس !
من یکی که میگم اول از همه دی سی مغز خر نخورده که شخصیت جهانی و تقریبا اولش رو اینجور خیلی ساده به کشتن بده !
بعدشم شاید توی شماره بعدی نباشه اما حداقل یه تیکه نشونش میدن ! مثل اسم Two-Face توی آخر نسخه قبل !
اما خوب بتمن تیکه آخر خودش هم خسته شده بود ! به جوکر هم گفت : من هی جلوتو میگیرم اما بازهم تو شروع میکنی !
اونم گفت من بدون تو هیچی نیستم و کارای من فایده نداره !
علت مرگش هم بیشتر خودش بود ! چون تیزی رو زد تو کت بتمن و شیشه از دستش افتاد !
اما من میگم یه شوک قلبی چیزی باشه ! این باز دوباره زندگیش بر میگرده ! امیدوارم !

نه همچین چیزی نیس !
من یکی که میگم اول از همه دی سی مغز خر نخورده که شخصیت جهانی و تقریبا اولش رو اینجور خیلی ساده به کشتن بده !
بعدشم شاید توی شماره بعدی نباشه اما حداقل یه تیکه نشونش میدن ! مثل اسم Two-Face توی آخر نسخه قبل !
اما خوب بتمن تیکه آخر خودش هم خسته شده بود ! به جوکر هم گفت : من هی جلوتو میگیرم اما بازهم تو شروع میکنی !
اونم گفت من بدون تو هیچی نیستم و کارای من فایده نداره !
علت مرگش هم بیشتر خودش بود ! چون تیزی رو زد تو کت بتمن و شیشه از دستش افتاد !
اما من میگم یه شوک قلبی چیزی باشه ! این باز دوباره زندگیش بر میگرده ! امیدوارم !

امیدوارم این طور بشه ولی من سر حرفم هستم. البته اینی که شما میگی هم بعید نیست.

کلا سرنوشت خیلی هاشون معلوم نشد چی میشه !
هیوگو که 100% باید مرده باشه !
راس هم که مرد ولی این هیچ موقع نمیمیره ! روحش هنوز هست که میتونن برش گردونن ! و با توجه به این که هیوگو رو کشت میتونه روح اونو بگیره !
تالیا مشخص نشد زنده میمونه یا نه ؟!
Two-Face هم که توی اپیزود کت ومن مشخص شد !
Face... یا همون مرد گلی هم که افتاد توی مواد راس که باهاش عمر جاودانه میگیره ! اونم فکر کنم زنده بمونه! ولی اینو توی خط داستانی عجب قشنگ درش آوردن !
توی خبرهای قبل بازی هم معرفیش نکردن که داستان لو نره !
پنگوئن هم که دستگیر شد و بالاخره توسط آدم هاش فرار میکنه !
هارلی هم که الان باید افسرده باشه !
بقیه هم که توی شهر هستن !
فقط میمونه جوکر ... !!

حالا جدا از بحث عجیب داستان..

من فکر میکنم یکی دوتا اسلحه تو بازی کم داریم..! و این برای پیدا کردن علامت سئوالها مشکل پیدا میکنه مثلا دیوارهای که تو ارتفاع قرار دارن و نمیشه با ژل انفجاری منفجرش کرد و باید از اون چنکک های سه سر استفاده کرد که تو این شماره من ندیدم..
یا مثلا یکی دوتا از این درهای کوچک توی ارتفاع قرار دارن که باید یک جوری از پایین بری داخلش که اونهم نمیشه رفت..! (مثلا یکیش تو همون قسمت پنگوئن هست کوسه میاد سراغت)

حالا جدا از بحث عجیب داستان..

من فکر میکنم یکی دوتا اسلحه تو بازی کم داریم..! و این برای پیدا کردن علامت سئوالها مشکل پیدا میکنه مثلا دیوارهای که تو ارتفاع قرار دارن و نمیشه با ژل انفجاری منفجرش کرد و باید از اون چنکک های سه سر استفاده کرد که تو این شماره من ندیدم..
یا مثلا یکی دوتا از این درهای کوچک توی ارتفاع قرار دارن که باید یک جوری از پایین بری داخلش که اونهم نمیشه رفت..! (مثلا یکیش تو همون قسمت پنگوئن هست کوسه میاد سراغت)

اون در کوچولو ها مخصوص کت ومن هستند که می تونه رو سقف راه بره!

اون در کوچولو ها مخصوص کت ومن هستند که می تونه رو سقف راه بره!

ممنون
اون یکی رو چی کار کنم..همون های که با چنکک سه تای باید باز بشه..
تو یکی از زیر زمین ها هم دوجا بود که مثل له میمونست و سه تا از این علامت سئوال ها توش بود که بعد از بسته شدن درب تو یکی از لوله ها گاز یخ میومد بیرون تو یکی دیگه کف زمینه جریان الکترسیته می شد..

من نشستم دوباره بازی رو رفتم و به یه چیزی برخوردم !
اون اول کاری که بتمن جوکر اصلی رو میبینه که روی ویلچر هست و یهو ضربانش می ایسته
وقتی با ویژن مد چکش میکنه میبینه ضربان نداره و قلبش کار نمیکنه ! حالا اینجا چه طوری این کارو کرده ؟!
من فکر میکنم از این ترفند توی آخر بازی استفاده میکنه واسه نشون دادن مرگ خودش !

من نشستم دوباره بازی رو رفتم و به یه چیزی برخوردم !
اون اول کاری که بتمن جوکر اصلی رو میبینه که روی ویلچر هست و یهو ضربانش می ایسته
وقتی با ویژن مد چکش میکنه میبینه ضربان نداره و قلبش کار نمیکنه ! حالا اینجا چه طوری این کارو کرده ؟!
من فکر میکنم از این ترفند توی آخر بازی استفاده میکنه واسه نشون دادن مرگ خودش !

پس فکر کنم باید برای بار چهارم با دقت بیشتری بازی رو تموم کنم! آخه فقط دفعه اول همه Cut Scene ها رو نگاه کردم دفعه های بعد گفتم ولش کن من که می دونم الان چی میشه!
راستی به کلمه عربی "شیطان" روی شمشیری که تالیا باهاش جوکر قلابی رو می کشه دقت کردین؟ من که مطمئن نیستم منظورشون از این حرکت چی بوده.

---------- نوشته در 06:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:22 PM ارسال شده بود ----------

ممنون
اون یکی رو چی کار کنم..همون های که با چنکک سه تای باید باز بشه..
تو یکی از زیر زمین ها هم دوجا بود که مثل له میمونست و سه تا از این علامت سئوال ها توش بود که بعد از بسته شدن درب تو یکی از لوله ها گاز یخ میومد بیرون تو یکی دیگه کف زمینه جریان الکترسیته می شد..

اولش نمی تونی اونا رو حل کنی. هر وقت همه گجت ها و آپگریدها رو گرفتی برگرد ببین می تونی حل کنی یا نه. اگر نتونستی بگو میگم بهت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or