Batman: Arkham City | Xbox 360

سلام من در قسمت ridlers revenge و بعد در مراحل pradetor maps و در ردیف دوم نقشه چهارم مشکل دارم سه تا معما هست اولی با عنوان dont touch that dial و دومی feet first و سومی که می دونم لطفاً هر کسی که می دونه راهنمایی کنه

اولش نمی تونی اونا رو حل کنی. هر وقت همه گجت ها و آپگریدها رو گرفتی برگرد ببین می تونی حل کنی یا نه. اگر نتونستی بگو میگم بهت.

گجت رو نمیدونم چی هست ولی تمام آپگرید ها رو انجام دادم

پس فکر کنم باید برای بار چهارم با دقت بیشتری بازی رو تموم کنم! آخه فقط دفعه اول همه Cut Scene ها رو نگاه کردم دفعه های بعد گفتم ولش کن من که می دونم الان چی میشه!
راستی به کلمه عربی "شیطان" روی شمشیری که تالیا باهاش جوکر قلابی رو می کشه دقت کردین؟ من که مطمئن نیستم منظورشون از این حرکت چی بوده.

من خودم این و نسخه قبلی اولین بازیهایی بودن که با دقت بازی میکردم و به جزییات توجه میکردم !
من که دیگه برام قطعی شد همه چیز !
قضیه تالیا هم اینه که کلا این و دار و دسته باباش با شیاطین سر و کار دارن !
اگه انیمیشن هاش رو دیده باشی Ra's کلا با استفاده از نیروهای شیطانی و یه ماده سبز رنگ(اسمشو نمیدونم !) خودشو جاودانه میکنه !

گجت رو نمیدونم چی هست ولی تمام آپگرید ها رو انجام دادم
منظور از گجت ها همون وسایل الکترونیکی هست که بتمن داره.

برای اون جاهایی هم که تو زیرزمین هست و جریان الکتریسیته و گاز میادش باید تمام آپگریدها رو انجام داده باشه که برای اینکه مطمئن بشی انجام دادی میتونی چک کنی ببینی تروفی-اچیومنت اون رو گرفتی یا نه.

منظور از گجت ها همون وسایل الکترونیکی هست که بتمن داره.

برای اون جاهایی هم که تو زیرزمین هست و جریان الکتریسیته و گاز میادش باید تمام آپگریدها رو انجام داده باشه که برای اینکه مطمئن بشی انجام دادی میتونی چک کنی ببینی تروفی-اچیومنت اون رو گرفتی یا نه.

آره 27 تا بود دیگه یک اچیومنت 10 تای هم داد

برای فرار از اون مخمصه باید از کدوم وصیله استفاده کنم.؟

من خودم این و نسخه قبلی اولین بازیهایی بودن که با دقت بازی میکردم و به جزییات توجه میکردم !
من که دیگه برام قطعی شد همه چیز !
قضیه تالیا هم اینه که کلا این و دار و دسته باباش با شیاطین سر و کار دارن !
اگه انیمیشن هاش رو دیده باشی Ra's کلا با استفاده از نیروهای شیطانی و یه ماده سبز رنگ(اسمشو نمیدونم !) خودشو جاودانه میکنه !
من تو همین تاپیک قبلاً اینو گفته بودم که Ra's Al Ghul نماینده شیطانه و اون اساسین ها هم نوچه های شیطان ولی با عکس العمل تند یکی از دوستان مواجه شدم که با قاطعیت می گفت نه این طور نیست! اما تقریبا مطمئنم هم به خاطر اون نشونه آخر بازی که گفتم هم کنترل همه شرارت ها هم وسوسه بتمن هم این که خودش می گفت خون شیطانی (Blood of Demon) تو رگ هاش جریان داره. اما جالب اینه که یارو عربه! هم به خاطر نحوه معماری فضا میگم که شباهت به معماری های قدیمی عربی-اسلامی داره، هم اسمش که Ra's هست و به Ra (یکی از الهه های مصر باستان) منسوبه و هم فامیلیش که الغوله! در ضمن شمشیری که Ra's ازش استفاده می کنه به سبک شمشیر های آسیای غربی یعنی عربی و ایرانیه که قوس خاصی دارن. شمشیر های آسیای شرقی و اروپایی قیافه هاشون متفاوته.

---------- نوشته در 05:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:28 PM ارسال شده بود ----------

سلام هر چی گشتم کسی سوالمو نپرسیده بود این اول بازیکه تازه کارایی آر بی فعال میشه باید کجا برم میرم پایین میکشنمنمن؟!!1

متوجه منظورت نمی شم! لطفا دقیق تر بگو کجایی.

---------- نوشته در 05:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:35 PM ارسال شده بود ----------

آره 27 تا بود دیگه یک اچیومنت 10 تای هم داد

برای فرار از اون مخمصه باید از کدوم وصیله استفاده کنم.؟

کنار یکی از دیوار های دو طرف اتاق بایست. دستگاه رو از دور هک کن. به سرعت از لاین لانچر استفاده کن و به سمت اون طرف اتاق شلیکش کن. وسط راه و قبل از این که به اون طرف برسی سریع RB رو بزن تا بیاد روی لاین وایسه. یه نمه همون بالا منتظر بمون تا اوضاع از حال کیشمیشی خارج بشه. بعد بیا پایین با خیال راحت تروفی ها رو درو کن برو بیرون.
اون جایی هم که گاز میاد از لوله ها بعد از زدن اون علامت سوال به سرعت با دو بار زدن RT از اون نارنجک های فریز بنداز در لوله ها ببندشون. بعد تروفی ها رو جمع کن برو بیرون.

آخرین ویرایش:
من تو همین تاپیک قبلاً اینو گفته بودم که Ra's Al Ghul نماینده شیطانه و اون اساسین ها هم نوچه های شیطان ولی با عکس العمل تند یکی از دوستان مواجه شدم که با قاطعیت می گفت نه این طور نیست! اما تقریبا مطمئنم هم به خاطر اون نشونه آخر بازی که گفتم هم کنترل همه شرارت ها هم وسوسه بتمن هم این که خودش می گفت خون شیطانی (Blood of Demon) تو رگ هاش جریان داره. اما جالب اینه که یارو عربه! هم به خاطر نحوه معماری فضا میگم که شباهت به معماری های قدیمی عربی-اسلامی داره، هم اسمش که Ra's هست و به Ra (یکی از الهه های مصر باستان) منسوبه و هم فامیلیش که الغوله! در ضمن شمشیری که Ra's ازش استفاده می کنه به سبک شمشیر های آسیای غربی یعنی عربی و ایرانیه که قوس خاصی دارن. شمشیر های آسیای شرقی و اروپایی قیافه هاشون متفاوته.
آره دیگه. این Ra's اصلا عربی هستش ! اگه اشتباه نکنم مصری هم بود که زبان صحبت کردنش توی انیمیشن هاش هم عربی حرف میزد و بعد هم انگلیسی شد!
اون ماده سبز رنگ رو هم توی همون مصر ساخت و از طریق اون و شیاطین تونست به عمر جاودانه دست پیدا کنه !
اون اساسین ها هم نمیشه گفت نوچه شیاطین هستن ! اون اساسین ها مربوط به تالیا میشه که نوچه های اونن در اصل !

من همه رو رفتم فقط قسمت Physical Callenges مونده که اصلا نمیدونم باید چی کار کنم..

آیا سایتی چیزی هست که به صورت دقیق توضیح داده باشه..؟ ترجیحا ویدئو یا عکس

سلام من رسیدم اون جایی که باید سه تا دکمه رو بزنی تا لوله گاز از کار بیوفته 3 تا دکمس باید 3تا تیر پشت سر هم بزنی اما نمیشه قلق داره؟

سلام
من تو بازی بتمن تمام Physicall Chaleng ها رو گرفتم فقط سه تا مونده

ردیف دوم اولی که فکر کنم باید از روی یک نفر بپرم روی یک نفر دیگه که هر چی میکنم نمیشه..
ردیف دوم پنجمی که فکر کنم باید یک کپسول رو با Batarang منفجر کنم که فقط نمیدونم کجا باید اینکارو بکنم
ردیف آخر سومی که کلا نمیدونم چی کار کنم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or