من خودم این و نسخه قبلی اولین بازیهایی بودن که با دقت بازی میکردم و به جزییات توجه میکردم !پس فکر کنم باید برای بار چهارم با دقت بیشتری بازی رو تموم کنم! آخه فقط دفعه اول همه Cut Scene ها رو نگاه کردم دفعه های بعد گفتم ولش کن من که می دونم الان چی میشه!
راستی به کلمه عربی "شیطان" روی شمشیری که تالیا باهاش جوکر قلابی رو می کشه دقت کردین؟ من که مطمئن نیستم منظورشون از این حرکت چی بوده.
منظور از گجت ها همون وسایل الکترونیکی هست که بتمن داره.گجت رو نمیدونم چی هست ولی تمام آپگرید ها رو انجام دادم
منظور از گجت ها همون وسایل الکترونیکی هست که بتمن داره.
برای اون جاهایی هم که تو زیرزمین هست و جریان الکتریسیته و گاز میادش باید تمام آپگریدها رو انجام داده باشه که برای اینکه مطمئن بشی انجام دادی میتونی چک کنی ببینی تروفی-اچیومنت اون رو گرفتی یا نه.
من تو همین تاپیک قبلاً اینو گفته بودم که Ra's Al Ghul نماینده شیطانه و اون اساسین ها هم نوچه های شیطان ولی با عکس العمل تند یکی از دوستان مواجه شدم که با قاطعیت می گفت نه این طور نیست! اما تقریبا مطمئنم هم به خاطر اون نشونه آخر بازی که گفتم هم کنترل همه شرارت ها هم وسوسه بتمن هم این که خودش می گفت خون شیطانی (Blood of Demon) تو رگ هاش جریان داره. اما جالب اینه که یارو عربه! هم به خاطر نحوه معماری فضا میگم که شباهت به معماری های قدیمی عربی-اسلامی داره، هم اسمش که Ra's هست و به Ra (یکی از الهه های مصر باستان) منسوبه و هم فامیلیش که الغوله! در ضمن شمشیری که Ra's ازش استفاده می کنه به سبک شمشیر های آسیای غربی یعنی عربی و ایرانیه که قوس خاصی دارن. شمشیر های آسیای شرقی و اروپایی قیافه هاشون متفاوته.من خودم این و نسخه قبلی اولین بازیهایی بودن که با دقت بازی میکردم و به جزییات توجه میکردم !
من که دیگه برام قطعی شد همه چیز !
قضیه تالیا هم اینه که کلا این و دار و دسته باباش با شیاطین سر و کار دارن !
اگه انیمیشن هاش رو دیده باشی Ra's کلا با استفاده از نیروهای شیطانی و یه ماده سبز رنگ(اسمشو نمیدونم !) خودشو جاودانه میکنه !
سلام هر چی گشتم کسی سوالمو نپرسیده بود این اول بازیکه تازه کارایی آر بی فعال میشه باید کجا برم میرم پایین میکشنمنمن؟!!1
آره 27 تا بود دیگه یک اچیومنت 10 تای هم داد
برای فرار از اون مخمصه باید از کدوم وصیله استفاده کنم.؟
آره دیگه. این Ra's اصلا عربی هستش ! اگه اشتباه نکنم مصری هم بود که زبان صحبت کردنش توی انیمیشن هاش هم عربی حرف میزد و بعد هم انگلیسی شد!من تو همین تاپیک قبلاً اینو گفته بودم که Ra's Al Ghul نماینده شیطانه و اون اساسین ها هم نوچه های شیطان ولی با عکس العمل تند یکی از دوستان مواجه شدم که با قاطعیت می گفت نه این طور نیست! اما تقریبا مطمئنم هم به خاطر اون نشونه آخر بازی که گفتم هم کنترل همه شرارت ها هم وسوسه بتمن هم این که خودش می گفت خون شیطانی (Blood of Demon) تو رگ هاش جریان داره. اما جالب اینه که یارو عربه! هم به خاطر نحوه معماری فضا میگم که شباهت به معماری های قدیمی عربی-اسلامی داره، هم اسمش که Ra's هست و به Ra (یکی از الهه های مصر باستان) منسوبه و هم فامیلیش که الغوله! در ضمن شمشیری که Ra's ازش استفاده می کنه به سبک شمشیر های آسیای غربی یعنی عربی و ایرانیه که قوس خاصی دارن. شمشیر های آسیای شرقی و اروپایی قیافه هاشون متفاوته.
من همه رو رفتم فقط قسمت Physical Callenges مونده که اصلا نمیدونم باید چی کار کنم..
آیا سایتی چیزی هست که به صورت دقیق توضیح داده باشه..؟ ترجیحا ویدئو یا عکس
بله هست.اینم راهنمای بازی همراه با عکس:
Batman: Arkham City - Introduction - Game Guide and walkthrough
ممنون ولی این خوب توضیح نداد اگر ویدئو یا عکس بود خوب می شد
سلام من رسیدم اون جایی که باید سه تا دکمه رو بزنی تا لوله گاز از کار بیوفته 3 تا دکمس باید 3تا تیر پشت سر هم بزنی اما نمیشه قلق داره؟
