اتفاقا بر عكس امتياز گيري ها خيلي راحته ، چند بار كه بازي كني دستت راه بيفته 40-50 هزارتا بيشتر هم امتياز ميگيري از چيزي كه ميخواد ، فقط يادتون باشه كمبو زياد بزنيد كه هي ضريب بخوره و آخر كمبو هم با Ground pound تموم كنيد كه بيشترين امتياز رو تو كل حركت ها داره و شديدا تاثير ميزاره رو امتياز ها. وقتي هم كه به 5 ميرسيد كه ميتونيد اسپشال كمبو بزنيد از Bat swarm استفاده كنيد كه يهو 4-5 ضربه به كمبو هيت اضافه ميكنه.
سخت ترين چلنجش به نظرم براي من البته Predator Expert بود(اگه درست گفته باشم) ، چون يه سري Perk داشت كه خيلي سخت ميكرد كارو ، اصلا نميتوني از vantage point ها استفاده كني با يكي از اين پرك ها و همش بايد رو زمين باشي .
یکم بیشتر در مورد کمبو ها توضیح بده به شخصه تو این مورد خیلی ضعیف هستم این اصطلاحاتی که میگی بلد نیستم اگر میشه یک توضیح هم در مورد اونها بده..
شمال شرق میشه بالا سمت راست دیگه ! :d
اما خدایی این جلنج هاش بعضیهاش چقدر سخته ! واقعا پوست آدمو میکنه ! من سر یکیش 1 ساعت معطل شدم تازه از 9 تا 7 تاشو گرفتم !
بیا برات عکس گرفتم..
http://img4up.com/up2/74970494612478179130.jpg

، 75درصدشون رو گرفتم ها ! حتی پنجمین نفر رو هم ازاد کردم و اچیومنتش رو هم گرفتم اما حالا میخوام بدونم باید برای ازاد کردن اخرین نفر Riddler های Catwoman رو هم بگیرم که دوباره بتونم معمای اصلی رو حل کنم؟
:d