Batman: Arkham City | Xbox 360

اتفاقا بر عكس امتياز گيري ها خيلي راحته ، چند بار كه بازي كني دستت راه بيفته 40-50 هزارتا بيشتر هم امتياز ميگيري از چيزي كه ميخواد ، فقط يادتون باشه كمبو زياد بزنيد كه هي ضريب بخوره و آخر كمبو هم با Ground pound تموم كنيد كه بيشترين امتياز رو تو كل حركت ها داره و شديدا تاثير ميزاره رو امتياز ها. وقتي هم كه به 5 ميرسيد كه ميتونيد اسپشال كمبو بزنيد از Bat swarm استفاده كنيد كه يهو 4-5 ضربه به كمبو هيت اضافه ميكنه.

سخت ترين چلنجش به نظرم براي من البته Predator Expert بود(اگه درست گفته باشم) ، چون يه سري Perk داشت كه خيلي سخت ميكرد كارو ، اصلا نميتوني از vantage point ها استفاده كني با يكي از اين پرك ها و همش بايد رو زمين باشي .

یکم بیشتر در مورد کمبو ها توضیح بده به شخصه تو این مورد خیلی ضعیف هستم این اصطلاحاتی که میگی بلد نیستم اگر میشه یک توضیح هم در مورد اونها بده..

شمال شرق میشه بالا سمت راست دیگه ! :d
اما خدایی این جلنج هاش بعضیهاش چقدر سخته ! واقعا پوست آدمو میکنه ! من سر یکیش 1 ساعت معطل شدم تازه از 9 تا 7 تاشو گرفتم !

بیا برات عکس گرفتم..
http://img4up.com/up2/74970494612478179130.jpg

کجاش ساده هست..؟ فکر کنم بازی میره روی درجه ساختی Hard..
پدرم در اومد تا این فریز رو زدم هر چی فن بلد بودم روش پیاده میکردم بازم کم میومد تا بالاخره با یک بدبختی رفتمش..

NG+ ساده تر از معمولی بود :دی یه بار برو رو Hard بازی کن NG ـه معمولی می فهمی که راست گفتم . چون آپگرید ها رو داری کارت خیلی راحته . بتمن شده بود یه پا سوپر من :دی لول :دی

تمام حرکات شما بستگی به سیگنال بالای سر دشمن هاتون داشت و شما کنترلتون روی اون تنظیم بوده

وقتی روی +Plus میرید دیگه اون سیگنال ها بالای سر دشمن ها نمیاد و این یعنی هیچی به هیچی :دی فقط بخور

وقتی روی +Plus میرید دیگه اون سیگنال ها بالای سر دشمن ها نمیاد و این یعنی هیچی به هیچی :biggrin1: فقط بخور
آن چنان برای من یکی که این حرکت سختش نکرد :دی رو Hard هم وقتی بازی رو شروع می کنی تو NG ـه معمولی همینطوره .

یکم بیشتر در مورد کمبو ها توضیح بده به شخصه تو این مورد خیلی ضعیف هستم این اصطلاحاتی که میگی بلد نیستم اگر میشه یک توضیح هم در مورد اونها بده..
كمبو هرچي بيشتر ، امتياز بيشتر . اين مهم نيست كه چلنج رو كامل كني مهم اينه كه امتياز بالا بگيري. من خودم روشم اين بود كه يه B ميزدم به طرف بعد ميزدمش ، فقط حواست باشه كه دفاع كني و خراب نكني كمبو ـت رو. بعدش كمبوت ميشه 5 عدد ميتوني Special Combo بزني با X+A يا مثلا Y+B يا Y+X كه زياد امتياز ميدن آخرين نفري هم كه تو مپ مونده رو با سه تا B بزن بيفته زمين بعد با RT+Y بپر روش بزنش كه خيلي به امتياز هات كمك ميكنه.
آن چنان برای من یکی که این حرکت سختش نکرد :biggrin1: رو Hard هم وقتی بازی رو شروع می کنی تو NG ـه معمولی همینطوره .
اره ولي + رو اكستريمه و از اون اول همه اسلحه دارن ، اما خوب وقتي كه يك بار بازي رو تموم كني ديگه راحت ميشه.

سلام :دی
اقا من کل بازی رو رفتم اما روی این Riddler ها گیر کردم :دی:| ، 75درصدشون رو گرفتم ها ! حتی پنجمین نفر رو هم ازاد کردم و اچیومنتش رو هم گرفتم اما حالا میخوام بدونم باید برای ازاد کردن اخرین نفر Riddler های Catwoman رو هم بگیرم که دوباره بتونم معمای اصلی رو حل کنم؟

آخرین ویرایش:
سلام :دی
اقا من کل بازی رو رفتم اما روی این Riddler ها گیر کردم :دی:| ، 75درصدشون رو گرفتم ها ! حتی پنجمین نفر رو هم ازاد کردم و اچیومنتش رو هم گرفتم اما حالا میخوام بدونم باید برای ازاد کردن اخرین نفر Riddler های Catwoman رو هم بگیرم که دوباره بتونم معمای اصلی رو حل کنم؟

برای این که 100% کنی باید بازی رو روی +New Game تموم کنی.

سلام :biggrin1:
اقا من کل بازی رو رفتم اما روی این Riddler ها گیر کردم :biggrin1::| ، 75درصدشون رو گرفتم ها ! حتی پنجمین نفر رو هم ازاد کردم و اچیومنتش رو هم گرفتم اما حالا میخوام بدونم باید برای ازاد کردن اخرین نفر Riddler های Catwoman رو هم بگیرم که دوباره بتونم معمای اصلی رو حل کنم؟

نه catwoman جداست شما باید مال بتمن رو بگیری تا آخرین معما که دستگیری جناب علامت سئوال هست آغاز بشه 400 تا باید کامل کنی..

اقا یه انسان خوب یه کمک کنه تو این مرحله Locate Mister Freeze and recover the cure

یه جای هست که ذاری بایه نفر صحبت میکنی بعد با اسنایپر اونو میزنن بعد اینکه اون دو تا گزینه رو اسکن میکنم دیگه هیچی رو نقشه نیست الان دو روزه ویلونم تو شهر ولگردی با اقیون ارازل بز ن بز ن
:)):d

اقا یه انسان خوب یه کمک کنه تو این مرحله Locate Mister Freeze and recover the cure

یه جای هست که ذاری بایه نفر صحبت میکنی بعد با اسنایپر اونو میزنن بعد اینکه اون دو تا گزینه رو اسکن میکنم دیگه هیچی رو نقشه نیست الان دو روزه ویلونم تو شهر ولگردی با اقیون ارازل بز ن بز ن
:)):d

اون اسنایپر جزء ماموریت های فرعی هست که در ادامه باید بری دنبالش

اما ماموریت اصلی شما اینکه بری به سرد ترین نقطه شهر همون جای که باید درش رو با اون اسلحه الکتریکی باز کنی و از زیرش سر بخوری..

اگر مکانش رو نفهمیدی بگو..

اون اسنایپر جزء ماموریت های فرعی هست که در ادامه باید بری دنبالش

اما ماموریت اصلی شما اینکه بری به سرد ترین نقطه شهر همون جای که باید درش رو با اون اسلحه الکتریکی باز کنی و از زیرش سر بخوری..

اگر مکانش رو نفهمیدی بگو..
..مکانشو میشه بگی.. خیلی ممنون

سلام:دی
اقا یه راه حل برای این تروفی بگین:|
58c6a46e4f4be6911362100516a7485c.jpg

که مکانش تو نقشه اینجاس
7a7759e982f4a30725e4c52147b48f48.jpg
واینکه من همه معما های علامت سوالی رو جواب دادم جز این یکی که تو عکس ها میبینید اصلا هم نشونه از مکان دقیقش تو نقشه نیست!
4daf8c0ff3492ba4459ab68f9610ae27.jpg

تو این منطقه هست
f34aa957c88a90d23ebf2d6ee5dc06cb.jpg
درباره با حل این سه تا گزینه که تموم نکردم یه توضیح میدین:دی
1ee2e567bab3343592290a134bf431c5.jpg

ممنون:دی اگه اینارو حل کنم 400 تام تموم میشه :دی

سلام:دی
اقا یه راه حل برای این تروفی بگین:|
58c6a46e4f4be6911362100516a7485c.jpg

که مکانش تو نقشه اینجاس
7a7759e982f4a30725e4c52147b48f48.jpg
واینکه من همه معما های علامت سوالی رو جواب دادم جز این یکی که تو عکس ها میبینید اصلا هم نشونه از مکان دقیقش تو نقشه نیست!
4daf8c0ff3492ba4459ab68f9610ae27.jpg

تو این منطقه هست
f34aa957c88a90d23ebf2d6ee5dc06cb.jpg
درباره با حل این سه تا گزینه که تموم نکردم یه توضیح میدین:دی
1ee2e567bab3343592290a134bf431c5.jpg

ممنون:دی اگه اینارو حل کنم 400 تام تموم میشه :دی

اولی:
یه راهنمایی می کنم. از ژل انفجاری استفاده کن و زوم کن (Press Right Stick). خیلی راحته.
دومی:
برو پشت GCPD Building. یه جزیره پیداست."! Arkham Asylum !". روش زوم کن بعد LB رو نگه دار حله!
سومی:
اولیش خیلی ساده است. باید رو هوا پنج بار بدون این که بیای روی زمین با استفاده از Line Launcher طناب بندازی بری این ور اون رو. رو هوا LT رو بزن تا لاین بندازی.
دومیش رو باید 30 متر روی ارتفاع 5 متری از سطح آب پرواز کن. از Industrial District شروع کن. گلاید کن، Dive Bomb بزن، لحظه آخر Dive Bomb رو ول کن Left Stick رو بکش بالا سعی کن تو ار تفاع ثابت پرواز کنی 30 متر بری جلو.
سومیش رو هم مطمئن نیستم کدومه متنشو بخونی بهت می گم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or