Batman: Arkham City | Xbox 360

20 % بازی !:
بعد از اینکه پنگوئن رو پوکوندم و فریز رو آزاد کردم، دختر یارو میپره بیرون فرار می کنه. خون رو هم اسکن کردم. بعدش چیکار کنم؟

دنبال رد خون برو تا چندتا دختره هستن میان پیشت بعد بهت میگه کجا بری خوب بگرد تا آخرین قطره خون رو پیدا کن تا اینکه آخرین قطره رو که پیدا کردی همون جا یه چی رو زمینه که باید اسکنش کنی

• Like
Reactions: Sweet Lucifer
میدونم دارم میپرسم برای اون مموریت نمی تونم nora رو پیدا کنیم چجوری میشه پیداش کرد تو اون missionی؟
وقتی side mission رو انتخاب کنی به نقشه نگاه کن یه دایره بزرگ هست شما باید اون منطقه رو با detective mode بگردی تا محل رو پیدا کنی (توی ساختمون هست)

من چجوری میتونم side mission ِ که باید Nora رو پیدا کنم انجام بدم؟ میرم جایی که نقشه هست منتها هیچ جایی واسه ورود نیست. اسم اونجایی هم که رو نقشه خورده Joker Fun World یا یه همچین چیزاییه!

من چجوری میتونم side mission ِ که باید Nora رو پیدا کنم انجام بدم؟ میرم جایی که نقشه هست منتها هیچ جایی واسه ورود نیست. اسم اونجایی هم که رو نقشه خورده Joker Fun World یا یه همچین چیزاییه!
نقشه رو با کن دکمه ی x رو بزن از لیست این side mission رو انتخاب کن بعد A رو بزن تو نقشه یدونه دایره ایجاد میشه تو حالت DETECTIVE MODE اونجا رو قشنگ بگرد سعی کن GLIDE نکنی فقط قدم زنی:dیکم وقت میبره !!!!فقط بگم توی ساختمونه یعنی فاضلابو اینارو نگرد;دی

نقشه رو با کن دکمه ی x رو بزن از لیست این side mission رو انتخاب کن بعد A رو بزن تو نقشه یدونه دایره ایجاد میشه تو حالت DETECTIVE MODE اونجا رو قشنگ بگرد سعی کن GLIDE نکنی فقط قدم زنی:dیکم وقت میبره !!!!فقط بگم توی ساختمونه یعنی فاضلابو اینارو نگرد;دی
2 ساعت کل اونجارو زیر و رو کردم نشد. عکس از نقشه موجود نیس؟

سلام يه جا بايد پنگوئن رو نجات بديم كه تو نقشه نشون ميده تو موزه است!!! (حدود 4% بازي)!در موزه قفله!!!يكي از دوستان كمك كنه بگه چجوري بايد وارد بشم.دو روزه همونجا گير كردم
ممنون

Last edited by a moderator:
2 ساعت کل اونجارو زیر و رو کردم نشد. عکس از نقشه موجود نیس؟

تو همین محوطه دو تا جرثقیل ثابت هست . برو بالای اونی که وقتی تو نقشه میبینی بالاتر قرار میگیره . Detective Mode رو فعال کن . روبروت پایین رو نگاه کن . یک دیواری میبینی که با ژل و Glide خراب میشه . برو توش .

• Like
Reactions: Trunks
سلام يه جا بايد پنگوئن رو نجات بديم كه تو نقشه نشون ميده تو موزه است!!! (حدود 4% بازي)!در موزه قفله!!!يكي از دوستان كمك كنه بگه چجوري بايد وارد بشم.دو روزه همونجا گير كردم
ممنون
بچه ها ميشه به منم كمك كنيد!تو كف بتمن مونديم دوروزه
دمتون گرم

ممنون

با اون وسیله ی هکت در رو هک کن و بازش کن دیگه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or