Batman: Arkham City | Xbox 360

من امروز دانشگاهو پیچوندم بشینم با خیال راحت یه چند ساعتی بتمن بازی کنم :دی
واقعا شاهکاره!!!چه از نظر داستان چه از نظر گیم پلی...
فقط یه جا ضد حال خوردم،اونم اینکه نتونستم به live وصل بشم و catwoman رو آزاد کنم :(

ممد و امین
ببین بحث مشکل نیست. اتفاقا از نظر تکنیکی و به نوعی ساختاری، خیلی هم خوب و کامل و ایناس. منتها ( باقیش تو اسپویلر اگه تموم نکردین به هیچ وجه نخونید )
نقش هر ویلین یه جوریه. یه جوری از این نظر بلاتکلیفه بازی. الکی بازی رو با TwoFace شروع کرد، کسی که بعد از جوکر سرسخت ترین دشمن بتمنه رو راحت همون 5 دقیقه عوض کرد با اینکه توی تریلر ها و اینا مانور روش زیاد بود. یکم هم از بعضی جاهات غیر واقعی بود. مثل قضیه Ra's. ولی جدا بازی به یاد موندنی بود. حیف که یک ساعت قبل بازی برام یه نمه اسپویل شد که آخرش چی میشه ولی بازم وقتی بازی تموم شد احساس گناه کردم. یه فشار عجیب عصبی بخاطر مرگ جوکر روم هست. یه نکته اینکه باید همه بهش توجه میکردن، جسارت عالی استودیو سازنده بود. یه کاری کرد که شاید کمتر کارگردان یا نویسنده ای جرئت ساخت و نوشتنش رو داشت.

مردن جوکر رو میگی؟! خب حتما یه چیزی میدونن دیگه ! خودشونم گفتن تا وقتی حرفی واسه گفتن باشه ادامه میدیم ! بعدشم شخصیت جوکر جوریه که همیشه بتمن رو گول میزنه الانم اصلا بعید نیست همچین چیزی اتفاق بیفته ! یا یکی از این ویلین ها باعث برگشتن جوکر بشه ! میتونن همچین کاری کنن در ضمن بتمن ویلین های زیادی داره که جا واسه مانور زیاد داره...

مردن جوکر رو میگی؟! خب حتما یه چیزی میدونن دیگه ! خودشونم گفتن تا وقتی حرفی واسه گفتن باشه ادامه میدیم ! بعدشم شخصیت جوکر جوریه که همیشه بتمن رو گول میزنه الانم اصلا بعید نیست همچین چیزی اتفاق بیفته ! یا یکی از این ویلین ها باعث برگشتن جوکر بشه ! میتونن همچین کاری کنن در ضمن بتمن ویلین های زیادی داره که جا واسه مانور زیاد داره...
امین من اتفاقا این واقعه رو مثبت ترین نکته این بازی میدونم. قشنگ یه حرکت انقلابی بود :دی! اگر بخواد زنده شه یا هر مدل دیگه دوباره ببینیم جوکر رو، اتفاقا من مخالفش میشم شدید. تمام هدف بازی همین بود. منظور از غیرواقعی قضیه Arkham City و Ra's بودش. یعنی من توقع نداشتم یکی مثل Ra's بخواد همچین کاری کنه چون پرتیسژش اصلا در حد اینکه بخواد گاتهام رو بگیره نیست :دی! نظرت راجب 3 چیه؟ من با موافقم که بزنن بتمن رو هم ناقصی چیزی کنن :دی! یه جورایی به روایت خودشون، بتمن رو تموم کنن.

من با نظره (امين) در مورد جوكر كاملا موافقم!!!
اگر هم نسخه سومي در كار نباشه به هر حال BATMAN تازه اوله راهه و در آينده شاهد سبك هاي جديدي ميتونيم باشيم شايدم از دنياي كميكيش دور شه و به فيلم نزديكتر شه!!!

اهان گرفتم منظورت رو الان :دی تو این شماره اگه جوکر واقعا هیچ نقشی نداشته باشه فکر کنم two face بشه ویلین اصلی داستان :دی نظرت چیه ؟!
Two-Face همونطور که گفتم سرسخت ترینه بعد از جوکر. از اونجایی هم که جوکر تموم شد، Ra's هم مرد، کار سخت میشه واسه ساختش. چون برای تموم کردن تریلوژی که شروع کردن نیاز به یه ویلین قوی به عنوان وزنه در کنار بتمن دارن. تالیا هم که رفت. اگه بود میشد یه درگیری عاطفی واسه بتمن ایجاد کرد. مثلا هاروی میزد میکشتش. بعد اصلا یه سوال! این حضور رابین چی بود اصلا؟ چه نیازی اصلا بهش بود :دی؟

خب همین two face میمونه دیگه :دی همشون رو ردیف کردی فقط two face موند :دی در کل من به rocksteady اعتقاد شدیدی پیدا کردم مطمئنم گند نمیزنن...!
در ضمن شک دارم 3 گانه باشه حالا مشخص میشه :دی
خیلی از شخصیت هایی که بودن جنبه ی تبلیغاتی داشتن اون روش...

خب همین two face میمونه دیگه :دی همشون رو ردیف کردی فقط two face موند :دی در کل من به rocksteady اعتقاد شدیدی پیدا کردم مطمئنم گند نمیزنن...!
در ضمن شک دارم 3 گانه باشه حالا مشخص میشه :دی
خیلی از شخصیت هایی که بودن جنبه ی تبلیغاتی داشتن اون روش...
در کل بخوایم حساب کنیم، بازی انصافا 95 نبود. یعنی در حد 92 یا 93 نهایتا. باید یه بار بشینم تمام نقد هارو بخونم ببینم اصلا چی به چیه :دی!

دوستان یک سوال داشتم.من بازی رو تموم کردم.میخواستم بدونم که با ریدلر هم مبازره ای در کار هست یا نه؟؟؟(منظورم رودردو و فیزیکی هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or