Batman: Arkham City | Xbox 360

About Riddler
این ریدلر ا رو باید چطوری جواب داد ؟ ۲ تا هاستیج آزاد کردیم بعد یه چیزی گفت که من دقت نکردم نفهمیدم ، نمی دونم چی کار کنم که او رادیو کار کنه دوباره و این که چطور اون سوالاشو باید جواب داد<<<؟؟؟

راستی من ۵۸٪ بازی رو کامل کردم فقط ریدلر دهن سرویس کنه نمیشه همشو گرفت..

منم امروز بازی رو تموم کردم واقعا عالی بود....
جزء نامزده ای بهترین بازی سال میشه به طور قطع.همه چیزه اش حرف نداشت....

فقط یه سوال این آقای هاروی دنت (Two face) رو دوباره خواهیم دید تو ماموریت های جانبی؟؟؟
چون 3 تا شخصیت اصلی دیگه هستن که تو ماموریت های فرعی میان:
Calender man
]riddler

poisen IVY

About Riddler
این ریدلر ا رو باید چطوری جواب داد ؟ ۲ تا هاستیج آزاد کردیم بعد یه چیزی گفت که من دقت نکردم نفهمیدم ، نمی دونم چی کار کنم که او رادیو کار کنه دوباره و این که چطور اون سوالاشو باید جواب داد<<<؟؟؟

راستی من ۵۸٪ بازی رو کامل کردم فقط ریدلر دهن سرویس کنه نمیشه همشو گرفت..

گروگانی رو که ازاد کردی بهت یک مختصات 6 رقمی میده . این مختصاتو تو اون رادیو وارد کن . بعد Riddler یکم صحبت میکنه و برای اینکه بقیه گروگانارو ازاد گنی باید دوباره Riddler Trophy هارو جمع کنی . اگه سوالای تو Enigma منظورته که باید چرخ دنده های چپ و راستو یکجوری تنظیم کنی که جواب سوالش در بیاد .

فقط یه سوال این آقای هاروی دنت (Two face) رو دوباره خواهیم دید تو ماموریت های جانبی؟؟؟

نه . البته اگه با Catwoman بری اخر بازی میبینیش .

گروگانی رو که ازاد کردی بهت یک مختصات 6 رقمی میده . این مختصاتو تو اون رادیو وارد کن . بعد Riddler یکم صحبت میکنه و برای اینکه بقیه گروگانارو ازاد گنی باید دوباره Riddler Trophy هارو جمع کنی . اگه سوالای تو Enigma منظورته که باید چرخ دنده های چپ و راستو یکجوری تنظیم کنی که جواب سوالش در بیاد .

نه . البته اگه با Catwoman بری اخر بازی میبینیش .

دوتا رو آزاد کردم تا الان ریدلر تروفی باید جمع کنم دوباره ؟

بله .

کمک!!:|
اینmr.freeze کجاست!!:-/من تمام او 3 قسمت گشتم ولی پیداش نکردم.میشه دقیقا بگین باید کجا پیداش کنم.

تو ساختمون GCPD یا همون اداره پلیس هست . بالای نقشه سمت راست .

دوستان کسانی که بازی کردن بیان توی اسپویلر بگن که اصلاً مبارزه ای با Calender Man و Riddler و Poison Ivy به صورت تن به تن خواهیم داشت یا نه؟
چون من الان دارم تروفی های ریدلر رو جمع می کنم و با calender man هم روبرو شدم ولی توی زندان بود.قصر Poison Ivy رو هم پیدا کردم ولی چیزی نداشت!یعنی اصلاً نمیشد توش رفت.

دوستان کسانی که بازی کردن بیان توی اسپویلر بگن که اصلاً مبارزه ای با Calender Man و Riddler و Poison Ivy به صورت تن به تن خواهیم داشت یا نه؟
چون من الان دارم تروفی های ریدلر رو جمع می کنم و با calender man هم روبرو شدم ولی توی زندان بود.قصر Poison Ivy رو هم پیدا کردم ولی چیزی نداشت!یعنی اصلاً نمیشد توش رفت.
بعد از این که همه ی چلنج هارو تموم کردی مخفیگاه ریدلر لو میره دستگیرش میکنی (مبارزه ای در کار نیست) در مورد calender man هم تو فروم های خارجی خوندم مبارزه ای در کار نیست این poison ivy رو کلا موندم چجوری برم تو ساختمون البته یه دریچه ی کوچیک هست شاید با glide boost بشه رفت امتحان نکردم

---------- نوشته در 11:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:02 AM ارسال شده بود ----------

برای هر گروگان 80 تا تروفی لازمه.تا گروگان اخر(پنجم)باید 320 تا از 400 رو داشته باشی.و برای دستگیری خود ریدلر همه ی 400 تا.
در ضمن همه ی معما ها تروفی نیست!!!!بعضی هارو باید اسکن کنی با detective mode
در اخر اینم بگم بعضی دشمن ها هست که تو detective mode به رنگ سبز نشون میده اگه از اونا بازجویی کنی جای معما ها رو بهت میگن!!!البته باید اول اطرافشون رو پاکسازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or