aminxxx
کاربر سایت
دوستان برای اینکه بتونم مراحل گروگانگیری Riddle رو باز کنم باید چیکار کنم؟ تعدادی شانسی باز شدن الان 30 درصده؟
??????????
دوستان برای اینکه بتونم مراحل گروگانگیری Riddle رو باز کنم باید چیکار کنم؟ تعدادی شانسی باز شدن الان 30 درصده؟
??????????
بله دوست عزیز.دوستان برای دانلود کت ومن از لایو باید حتما کد داشت؟
About Riddler
این ریدلر ا رو باید چطوری جواب داد ؟ ۲ تا هاستیج آزاد کردیم بعد یه چیزی گفت که من دقت نکردم نفهمیدم ، نمی دونم چی کار کنم که او رادیو کار کنه دوباره و این که چطور اون سوالاشو باید جواب داد<<<؟؟؟
راستی من ۵۸٪ بازی رو کامل کردم فقط ریدلر دهن سرویس کنه نمیشه همشو گرفت..
فقط یه سوال این آقای هاروی دنت (Two face) رو دوباره خواهیم دید تو ماموریت های جانبی؟؟؟
گروگانی رو که ازاد کردی بهت یک مختصات 6 رقمی میده . این مختصاتو تو اون رادیو وارد کن . بعد Riddler یکم صحبت میکنه و برای اینکه بقیه گروگانارو ازاد گنی باید دوباره Riddler Trophy هارو جمع کنی . اگه سوالای تو Enigma منظورته که باید چرخ دنده های چپ و راستو یکجوری تنظیم کنی که جواب سوالش در بیاد .
نه . البته اگه با Catwoman بری اخر بازی میبینیش .
دوتا رو آزاد کردم تا الان ریدلر تروفی باید جمع کنم دوباره ؟
کمک!!
اینmr.freeze کجاست!!من تمام او 3 قسمت گشتم ولی پیداش نکردم.میشه دقیقا بگین باید کجا پیداش کنم.
دوستان کسانی که بازی کردن بیان توی اسپویلر بگن که اصلاً مبارزه ای با Calender Man و Riddler و Poison Ivy به صورت تن به تن خواهیم داشت یا نه؟
چون من الان دارم تروفی های ریدلر رو جمع می کنم و با calender man هم روبرو شدم ولی توی زندان بود.قصر Poison Ivy رو هم پیدا کردم ولی چیزی نداشت!یعنی اصلاً نمیشد توش رفت.
دوتا رو آزاد کردم تا الان ریدلر تروفی باید جمع کنم دوباره ؟