Batman: Arkham City | Xbox 360

سلام دوستان من خیلی عقبم فکر کنم 7 ٪ رفتم من الان هیچ معموریتی ندارم معمریتام فقط اینه که جا ها خاصی باید پرواز کرد کنار صفحه هم یه چیزی میاد که وقتی میریم یه جهت قرمز میشه ووقتی که میریم یه جهت دیگه ابی میشه؟اقا من چیکار کنم؟

سلام دوستان من خیلی عقبم فکر کنم 7 ٪ رفتم من الان هیچ معموریتی ندارم معمریتام فقط اینه که جا ها خاصی باید پرواز کرد کنار صفحه هم یه چیزی میاد که وقتی میریم یه جهت قرمز میشه ووقتی که میریم یه جهت دیگه ابی میشه؟اقا من چیکار کنم؟
اینجا باید MR.Freeze رو پیدا کنی.باید به سمتی بری که عدد آبی رنگ مقدارش بیشتر میشه.اگه اشتباه نکنم سمت شمال.بعد به یک کلیسا مانند میرسی.زیرش یک گاراژ هست چند نفر اونجا وایستادن.اونارو بکش،بعد با دستگاه شارژ در رو باز کن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: baba shah
یک Episode خیلی جالب برای Catwoman هست، به غیر از چند Episode ای که وسط بازی باید با Catwoman برید، آخر بازی بعد از این که تموم می شه باهاش باید برید سراغ Two-Face.
از دست ندید.

بین یارو پنگون رو چتوری بکشم همش تیر میزنه؟)x

از اتاقی که پنگوئن هست برو بیرون بر میگردی به همون تالار که یخ هست(کوسه داره!) اونجا دقیق یادم نیست راه سمت راست بود یا چپ ولی فکر کنم چپیه بود اونجا لباس مستر فریز تو یه محفظه هست برو و اصلحش رو بردار ! بعد برگرد پیشه پنگوئن اونجا اصلحه رو بزنی صلاح یخیش از کار می افته...

• Like
Reactions: baba shah
دوستان من همون اوایل بازی گیر کردم
اونجایی که خودمون رو توی یه دودکش مانند که توش مواد مذاب هست پرت میکنیم.بعدش هم نوشته rt رو بگیرید.من موندم باید کجا برم و چیکار کنم؟؟
ممنون

دوستان من همون اوایل بازی گیر کردم
اونجایی که خودمون رو توی یه دودکش مانند که توش مواد مذاب هست پرت میکنیم.بعدش هم نوشته rt رو بگیرید.من موندم باید کجا برم و چیکار کنم؟؟
ممنون

اونجا که چیزی نداره راهشم مشخصه !! کار خاصیم نباید بکنی اونجاش کاملا خطیه ! شاید RT+A رو بزن تا لبه رو بگیره بعد ستون رو رد کن...

• Like
Reactions: rametzio
سلام دوستان من این بازی رو روی xbox انجام میدم اما یه مشکلی دارم وسط بازی یه اروری میده و میگه برو تو داشبورد از دوستان اگه کسی میدونه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنه لینک عکس ارور رو هم گذاشتم

y0jtxclbv5vretqyyg3x.jpg

سلام
من همی دیشب بازی رو تمام کردم
خیلی خیلی پایان قشنگی داشت
زیبا بود و بیاد موندنی
نظر دوستان در رابطه با بعدی چی هستش؟؟؟
جوکر که مرد ، پس تو قسمت بعدی با کی طرف هستیم واقعا دلم برا جوکر تنگ شده
حیف شد بهترین دشمن تو تمام بازی ها بود:((

---------- نوشته در 12:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من این بازی رو روی xbox انجام میدم اما یه مشکلی دارم وسط بازی یه اروری میده و میگه برو تو داشبورد از دوستان اگه کسی میدونه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنه لینک عکس ارور رو هم گذاشتم

y0jtxclbv5vretqyyg3x.jpg
مشکلی نداره
یکبار هم برای من اتفاقی اینجور شد
ولی بعدش تا آخرش رفتم و دیگه نیومد
فقط یکبار اتفاقی ظاهر شد

این مشکل برای بتمن بوده شاید مشکل از رایت دیسک های xgd3 است اما مشکل حادی نیست (بزرگ تر بودن ایمیج بازی)
شما دوباره برو درست میشه برای من هر دفعه رخ میده

نظر دوستان در رابطه با بعدی چی هستش؟؟؟
جوکر که مرد ، پس تو قسمت بعدی با کی طرف هستیم واقعا دلم برا جوکر تنگ شده
حیف شد بهترین دشمن تو تمام بازی ها بود:((

البته نمیشه گفت جوکر مرده :دی جوکر شخصیتش جوریه که همش سره بتمن رو کلاه میزاره الانم بعید نیست همین طور شده باشه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or