Batman: Arkham City | Xbox 360

شما خودت بازی کن متوجه میشی! جای خاصیم نباید دنبالش بگردی تو روند داستانی به دستش میاری نمیگم که اسپویل نشه واستون...
یه سلاح گسرم اومده که باهاش مرد یخ انداز رو کشتم.بعدشم بازی کردم تا رسیدم به اینجا

یه سلاح گسرم اومده که باهاش مرد یخ انداز رو کشتم.بعدشم بازی کردم تا رسیدم به اینجا
پ

پنگوئن رو میگی دیگه؟! یکم جلوتره ! وقتی با مستر فریز مبارزه میکنی بعدش یه بمبم یخی بهت میده با اون میتونی بخار ها رو یخ کنی...

من اينجا تقريبا گير كردم
بعد از اينكه پنگوئن رو تحويل فريز ميدي يه زنه از تو شيشه ميپره بيرون در ميره من الان دوتا جسدو پيدا كردم ولي سومي رو نميتونم پيدا كنم
يه مرحله هم هست كه فكر كنم جانبي هست بايد 4 تا تايتان رو منهدم كني من سه تاشو نابود كردم ولي چهارميش داخل زندان هست هرچي هم ميگردم راه ورودي به زندان پيدا نميكنم يعني دوتا راهي كه تو نقشه مشخصه مسدود هستن

سلام دیگه واقعا اینجا گیر کردم لطفا خواهش میکنم رفیقان جواب بدید چون بعضی ها مثا این ناظممون اقا امین حسش ندارند جواب بدند
بعد از این که joker رو زدم پل ریخت روم و تالیا اومد با جوکر رفتن بعد catwoman من رو از زیر پل دراورد حالا میگه scan tyger helicopter وقتی scan میکنم یک نقطه قرمز روی هلی کوپتر توی سکن نشون میده ولی نمیدونم کجاش میشه و نمیدونم باید چیکار کنم اون نقطه رو 4-5 تا هلی کوپتر روی هوا هستند یکیشون سکن کردم و.. چه کنم؟ لطفا کمکم کنید(کمکم کن کمکم کن نزار اینجا بمونم تا بپوسم کمکم کن کمکم کن نزار تالیا لبو.... ببوسه)

شما احتمالا نسخه ی قبل رو بازی نکردی چون باید به روند بازی عادت کنی.

من نسخه قبلی را روی pc بازی کردم ، البته تمومش نکردم ولی راحت پنج شش ساعتی بازی کردم ولی این یکی خیلی رو اعصابه ، به نظرم خیلی بیش از اندازه بازی را سخت و گنگ کردن.

بازی کلا 400 تا challenge داره بیش 80 درصد شون مخفی هست اونایی که نسخه ی قبل رو بازی میکردن به یاد دارن که با پیدا کردن نقشه ی riddler محل challenge ها معلوم میشد ولی تو این نسخه اینطور نیست یه تعداد افراد هست که توی detective mode به رنگ سبز نشون میده باید از اونا اعتراف بگیرید تا جای challenge هارو به شما بگن(یعنی خودتون نباید بگردین چون غیر ممکنه)

سلام دیگه واقعا اینجا گیر کردم لطفا خواهش میکنم رفیقان جواب بدید چون بعضی ها مثا این ناظممون اقا امین حسش ندارند جواب بدند
بعد از این که joker رو زدم پل ریخت روم و تالیا اومد با جوکر رفتن بعد catwoman من رو از زیر پل دراورد حالا میگه scan tyger helicopter وقتی scan میکنم یک نقطه قرمز روی هلی کوپتر توی سکن نشون میده ولی نمیدونم کجاش میشه و نمیدونم باید چیکار کنم اون نقطه رو 4-5 تا هلی کوپتر روی هوا هستند یکیشون سکن کردم و.. چه کنم؟ لطفا کمکم کنید(کمکم کن کمکم کن نزار اینجا بمونم تا بپوسم کمکم کن کمکم کن نزار تالیا لبو.... ببوسه)

اونجا کلی هلی کوپتر تو اسمون هست که اگه ببینت بهت شلیک میکنن ! باید بری نزدیکشون و اسکن کنیشون یکیشون اونیه که میخوایم و وقتی اسکن کرد خودش بهت میگه این همونه...
باید تو شهر بگردی تا پیداشون کنی! کاریم نداره LB رو بزنی نارنجی رنگ هستن تو اسمون و مشخصن ! هر کدوم رو که اسکن کردی و اون هلی کوپتر مورد نظرت نبود وقتی RB رو بزنی دیگه نارنجی نیست و ابی رنگ شده (دقیقا مثل افرادی که مسلح نیستن) این طوری دیگه تکراری ها رو اسکن نمیکنی!
کاری نداره سریعم پیدا میشه هلی کوپتره ! وقتی پیداش کردی میپری رو هلی کوپتره و x رو باید بزنی و بعد ماموریت بعدی رو نقشه مشخص میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or