Batman: Arkham City | Xbox 360

اقا من رسیدم یک جا که این هوگو رفته در یک اتاقی که شیشه ای است الان چیکار کنم:-/

اسپویلر بزار یکی میبینی تموم نکرده.
میری جلوی هوگو از اون در هکی هاست درو هک میکنی باز میشه همین;)

عجب بازی بود ولی:
به نظر شما جوکر مرده؟
منتظر شماره بعدی هستم

امیر حسین جواب اسپویلر آخرت:
منم شک کردم! ممکنه باز هم یکی از اون افرادی بوده که شبیه جوکره!
ببین بتمن یه تیکش بیهوش میشه! ممکنه جوکر عوض شده باشه!
من مگیم تو شماره بعدی زند ـس!

دوستان واقعا ببخشید چون میدونم سوالی که میپرسم احتمالا توی صفحات قبل هست ولی متاسفانه صفحات خیلی زیاده . اگه ممکنه یکی بگه میشه بخش cat woman رو فعال کرد؟

دوستان واقعا ببخشید چون میدونم سوالی که میپرسم احتمالا توی صفحات قبل هست ولی متاسفانه صفحات خیلی زیاده . اگه ممکنه یکی بگه میشه بخش cat woman رو فعال کرد؟

باید بازی رو ارجینال بگیری. کد توش رو برای فعال شدن بزنی یا از لایو بگیری که 800 پوینت هست. در همه ی مواقع هم باید دانلود کنی از لایو. راه دیگه هم نیست.
البته اگه اون رو بازی نکنید هم زیاد چیز خاصی نیست.

اقا گیر کردم!‌اعصابم خورد شده!‌لطفآ کمک کنید!!
بعد از درگیری با مستر فریز!‌میری جوکر رو گیر بیاری!‌باید رو اب صفحه یخ درست کنی!‌بری!‌میرم جلو میرسم به یه دروازه بسته!‌یدونه از این کلیدای برق هست!‌اینجا گیر کردم لطفآ کمک کنییییید*:(( :((
مثل اینکه با بترنگ باید زد!‌میزنم بهش اتفاقی نمیفته!

آخرین ویرایش:
بعد از درگیری با مستر فریز!‌میری جوکر رو گیر بیاری!‌باید رو اب صفحه یخ درست کنی!‌بری!‌میرم جلو میرسم به یه دروازه بسته!‌یدونه از این کلیدای برق هست!‌اینجا گیر کردم لطفآ کمک کنییییید*:(( :((

اگه درست فهمیده باشم:
باید بترنگ کنترلی را از توی برق ردش کنی بعد بزنی به جعبه فیوز

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

جلوی مسیر یه امواج برقی هست که باید بترنگ کنترلی رو ازش رد کنید. یه نکته ی مهمی که تو استفاده از بترنگ کنترلی هست اینه که برای اینکه اعصابتون خورد نشه اکثر مواقع LT رو نگه دارید تا سرعتش رو حداقل برسونید.

امیر حسین جواب اسپویلر آخرت:
منم شک کردم! ممکنه باز هم یکی از اون افرادی بوده که شبیه جوکره!
ببین بتمن یه تیکش بیهوش میشه! ممکنه جوکر عوض شده باشه!
من مگیم تو شماره بعدی زند ـس!
یه بار سره این بحث شد :دی! اصلا اون بابا هاروی دنت! جوکر بدون درمان چجوری میخواد زنده بمونه؟!

لطفا جواب بدین 4 روز این سوالا میپرسم 1 کمک کنه ؟؟؟ ؟؟؟
1 اول اینکه ریدلر چجوری پیدا کنیم 1 علامت سوال بزرگ که اونجا هیچی نیست 2جواب سوال 2 گرفتم سوم رابین فقط همونجاس دیگه نمیاد نمی تونیم باهاش بازی کنیم 4 این تلفنی 1 زنگ به من بزن ردیابیش تموم زنگ نمیزن 5 غول بزرگرو(منزورم کپسولارو میترکوندیم )تو اون قفس کردیم تموم شد و آخر اینکه 1 ! علامت تعجب بزرگ بالاس میری پیشش باید 1 جنازه پیدا کرد کجاس دقیقا ؟؟؟؟

لطفا جواب بدین 4 روز این سوالا میپرسم 1 کمک کنه ؟؟؟ ؟؟؟
1 اول اینکه ریدلر چجوری پیدا کنیم 1 علامت سوال بزرگ که اونجا هیچی نیست 2جواب سوال 2 گرفتم سوم رابین فقط همونجاس دیگه نمیاد نمی تونیم باهاش بازی کنیم 4 این تلفنی 1 زنگ به من بزن ردیابیش تموم زنگ نمیزن 5 غول بزرگرو(منزورم کپسولارو میترکوندیم )تو اون قفس کردیم تموم شد و آخر اینکه 1 ! علامت تعجب بزرگ بالاس میری پیشش باید 1 جنازه پیدا کرد کجاس دقیقا ؟؟؟؟
یه سری ها جواب میدم :دی!
رابین فقط همونجا میاد مگه اینکه DLC هاش رو بخری ( فک کنم ) یا Pre Order کرده باشی که نکردی مسلما :دی!
این تلفن های Zsaz ر وقتی میزنه باید ردیابیش کنی و توی نقشه بری رو لوکیشن هایی که نشون میده.
بین رو هم وقتی میره تو فقس دیگه تموم میشه میره.

آقا چجوری میشه این حلقه هایی که ماله آزاد کردن تروفی ریدلر هست، و رو دیوار هست رو فعال کرد؟ هر کاری میکنم نمیشه فقط با glide میشه که فک نکنم راهش باشه! ویدئو بدین بهتره هنگ کردم جدی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or