Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
دوستان کسی هست بازی رو 100 درصد تموم کرده باشه؟! برای 100 باید همه معما های ریدل رو حل کرد؟
با احتساب فقط ماموریت های اصلی چند درصد میشه بازی؟!

دوستان کسی هست بازی رو 100 درصد تموم کرده باشه؟! برای 100 باید همه معما های ریدل رو حل کرد؟
با احتساب فقط ماموریت های اصلی چند درصد میشه بازی؟!

بله همه معماهای ریدلر & مراحل اصلی توی +New Game & ماموریت های فرعی توی+New Game & همه علامت سوال ها & همه Physical Challengeها & همه اشیای قابل تخریب مثل دندون های جوکر یا مجسمه های کوچیک پنگوئن.

save هایی بازی کجاست؟
یه نیم ساعتی هست دنبالش می گردم ولی پیداش نمی کنم!!!!
کمک
البته اینجا جای این سوال نیست :دی باید تاپیک مشکلات می‌پرسیدی
C>Users>Username>MY documents>WB games>Batman AC>Save data
در ضمن اگه می‌خواهی Back up بگیری زحمت نکش که نمی‌شه :دی باید اول از کل پروفایلWindows live یه Back up بگیری بعدا تا کار کنه.

البته اینجا جای این سوال نیست :دی باید تاپیک مشکلات می‌پرسیدی
C>Users>Username>MY documents>WB games>Batman AC>Save data
در ضمن اگه می‌خواهی Back up بگیری زحمت نکش که نمی‌شه :دی باید اول از کل پروفایلWindows live یه Back up بگیری بعدا تا کار کنه.

خوب کاوه جان این بک آپ گرفتن از Windows live می گفتی تکمیل می شد دیگه

خوب کاوه جان این بک آپ گرفتن از Windows live می گفتی تکمیل می شد دیگه
C:\Users\-username-\AppData\Local\Microsoft\Xlive
و
C:\Users\-username-\AppData\Local\Microsoft\GFWLive
یکی‌ از اینا بود باید Back up میگرفتی بعدا سیو رو هم میریختی سر جاش کار میکرد.

به احتمال قوی اولی‌ هست ولی‌ واسه احتیاط از دومی‌ هم یدونهBack up بگیر.

سلام دوستان.
بعد از اتمام بازی.وقتی Game Plus New رو انتخاب کنی،فقط خط داستانی بازی از اول شروع میشه؟ یا کلاً همه مراحل فرعی،معماهای ریدل و ... هم از نو شروع میشه!!!؟

سلام دوستان.
بعد از اتمام بازی.وقتی Game Plus New رو انتخاب کنی،فقط خط داستانی بازی از اول شروع میشه؟ یا کلاً همه مراحل فرعی،معماهای ریدل و ... هم از نو شروع میشه!!!؟
روی Game Plus خط اصلی داستانی + مأموریت های جانبی رو شما از اول میرید ، ولی تروفی های ریدلر که پیدا کردی و گدجت های بتمن به همراه آپگریداشون برات باقی میمونه

دوستان توی این مرحله ای که باید سه بار با بترنگ بزنیم تا نشتی گاز قطع بشه باید چطوری این کار رو کرد !؟ من با هر سرعتی هم که میزنم باز هم نشتی گاز از بین نمیره ! این عکس مرحله ای که می گم :

files_articles__BA03-04%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

دوستان توی این مرحله ای که باید سه بار با بترنگ بزنیم تا نشتی گاز قطع بشه باید چطوری این کار رو کرد !؟ من با هر سرعتی هم که میزنم باز هم نشتی گاز از بین نمیره ! این عکس مرحله ای که می گم :
باید پشت سر هم بترنج پرت کنی.تو pc نمیدونم با چه دکمه ایه.فکر کنم با Q باشه.

files_articles__BA03-04[w500h281mresizeByMaxSize].jpg
سه چهار بار پشت سر هم سریع کلید 1 (زیر کلید Esc) رو بزن حله.

بازیش محشره!فقط جایی رو سراغ دارین که در مورد شخصیت های منفی بتمن و اینکه چطوری بوجود اومدن توضیح داده باشه؟؟کسایی مثل مستر فریزر...جوکر...

سلام من بازی رو دو سه ما پیش تموم کردم DLCیcat woman رو داشتم کسی نمیدونه DLCیrobin رو از کجا میشه گیر اورد؟توی یه سایت نوشته شده بود که فقط برای کساییه که بازی رو پیش خرید کردن.میشه از تو اینترنت دانلودش کرد؟

سلام من بازی رو دو سه ما پیش تموم کردم DLCیcat woman رو داشتم کسی نمیدونه DLCیrobin رو از کجا میشه گیر اورد؟توی یه سایت نوشته شده بود که فقط برای کساییه که بازی رو پیش خرید کردن.میشه از تو اینترنت دانلودش کرد؟

احتمالا تو همین نسخه ای که دارین هست!!
تو بخش داستانی با رابین نمیشه بازی کرد و مخصوص چلنچهاست!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or