Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
دوستان من تو بازی بتمن از ۴۰۰ معمای ریدلر ۳۹۹ تا رو حل کردم اما فقط این مونده؛ لطفا هر کی میدونه کمک کنه!

Use the remote electrical charge to temporarity disable a backpack Jammer device
_____________________________________________________________________________________

و همچنین از ماموریت های فرعی این ماموریت رو(همون که پوست صورت یه جنازه رو کندند) یه توضیح بده باید چیکار کنم؟
Identity theft murders
البته متهم اول رو پیدا کردم اما ادامشو نمیدونم باید چیکار کنم.

آخرین ویرایش:
دوستان من تو بازی بتمن از ۴۰۰ معمای ریدلر ۳۹۹ تا رو حل کردم اما فقط این مونده؛ لطفا هر کی میدونه کمک کنه!

Use the remote electrical charge to temporarity disable a backpack Jammer device
_____________________________________________________________________________________

و همچنین از ماموریت های فرعی این ماموریت رو(همون که پوست صورت یه جنازه رو کندند) یه توضیح بده باید چیکار کنم؟
Identity theft murders
البته متهم اول رو پیدا کردم اما ادامشو نمیدونم باید چیکار کنم.

اولیش که باید با استفاه از دستگاههی که اسلحه ها رو غیر فعال میکنه یه دونه از این جم کننده های سیگنال که پشت بعضیها هست و دید کاراگاهی رو مختل میکنه رو غیر فعال کنی!!

اون ماموریت هم باید جسد بعدی رو پیدا کنی یکم تو کوچه پس کوچه های شهر نزدیک قسمت پنگوین بگرد پیدا میشه!!

ممنون دوست خوبم!
اما برای چالش فیزیکی اول باید از ریموت شارژ استفاده بشه و اون افرادی که کوله پشتی جمر دارند تو ایستگاه قطار هستند که باید با ریموت شارژ بهشون شلیک کنی که بصورت موقتی از کارشون بندازی.

آخرین ویرایش:
اقا شرمنده تاپیکو می کشم بالا
دو تا سوال
کلا DLC هایی که برای بازی اومده چیا هست؟و هر کدوم چی اضافه می کنه؟
تاریخ عرضه ی این DLC جدید کی هست؟
ممنون

اقا شرمنده تاپیکو می کشم بالا
دو تا سوال
کلا DLC هایی که برای بازی اومده چیا هست؟و هر کدوم چی اضافه می کنه؟
تاریخ عرضه ی این DLC جدید کی هست؟
ممنون
تاپیک خودش بالا هست:دی
یه دی ال سی اومده که یه سری لباس برای بتمن ازاد می کنه و با روبین و نایتینگل رو در چلنج مود می تونید بازی کنید
از تاریخ ریلیر دی ال سی بعدی هم اطلاعی ندارم!

من گشتم دنبال DLC ها و فهمیدم DLC Pack v3 رو ندارم
لینک سالم پیدا نکردم امکان دانلود از تورنت رو هم ندارم
کسی می تونه برای دانلود بذاره این DLC رو؟ممنون

سلام

یه خیّری پیدا نمیشه تا 2% ":d" بازیرو بره بعد سیوشو بده به من،اونجا که جوکر بت رو از پنجه پرت میکنه بیرون هر کاری میکنم اون لودینگ تموم نمیشه تهش هم صفحه سیاه میشه"کرک جدید گرفتم از اول رفتم بازم نشد:|"

یک سوال
در این dlc ما در نقش هارلی کویین بازی میکنیم؟

خیر. یه ویدیو جدید در رابطه با این DLC امروز منتشر شده که درش بتمن و رابین کرکترهای قابل بازی هستن.اینجور که مشخصه با هارلی باید دست و پنجه نرم کنیم :d

اینم لینکش :

به امید این بودیم امروز فردا این DLC بیاد ولی تا ماه نسخه ی PC ماه دیگه می یاد.کسی نمی دونه تاریخ عرضه ی دقیقش برای PC کی هست؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or