Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
دوستان اینجا چیکار باید بکنم، یه جسد بود رد خونشو گرفتم رسیدم به یکی دیگه، یه چیزایی بلغور کرد ولی انگلیسی حالیمون نیست که :d

این یکی باید چیکار کنم

با تشکر ...

دوستان اینجا چیکار باید بکنم، یه جسد بود رد خونشو گرفتم رسیدم به یکی دیگه، یه چیزایی بلغور کرد ولی انگلیسی حالیمون نیست که :d

این یکی باید چیکار کنم

با تشکر ...

اولی باید جسد بعدی که کشته شده رو پیدا کنی,یکم تو کوچه پس کوچه های نزدیک موزه پیاده بگرد پیدا میکنی!!!
دومی هم باید بری تو مقر جوکر و لوازم دزدیه شده فریز رو پیدا کنی!!!

یکی دیگه بریز ;)
سرچ کن توی نت زیادن !

کرک رو عوض کردم. آپدیت3 رو هم ریختم Batman.Arkham.City.Update.3.rar حالا بعد از اینکه توی بازی، جوکر و افرادش رو میزنم باید یه فیلم نشون بده. ولی علامت loading میاد و همینجور میچرخه!!
ممکنه فایل فیلمی که باید نشون بده رو پیدا نکنه؟؟

(به اونجا رسیدم که Mr.Freeze رو شکست دادم ولی Harly Queen درمان رو ازش دزدیده.منم میرم و میرسم به جوکر)

کرک رو عوض کردم. آپدیت3 رو هم ریختم Batman.Arkham.City.Update.3.rar حالا بعد از اینکه توی بازی، جوکر و افرادش رو میزنم باید یه فیلم نشون بده. ولی علامت loading میاد و همینجور میچرخه!!

(به اونجا رسیدم که Mr.Freeze رو شکست دادم ولی Harly Queen درمان رو ازش دزدیده.منم میرم و میرسم به جوکر)
من که بازی رو تموم کردم ولی برای اونایی که تموم نکردن نوشتتو بزار تو اسپویلر.
منم همین مشکلو داشتم.تا پنج دقیقه یا چند ساعت دیگه پست ویرایش میشه و راه حلو بهت میگم.(بستگی داره که داداش محترمه بلند شه بره بخوابه:دی)
پ.ن:میگم شما فامیلیتون پولاده؟چون منم پولادم:دی

بله ، منم دقیقا همین مشکل رو داشتم . یه نسخه ی 3DVD ـیـی توی بازار پخش شده بود که این مشکل رو داشت . کات سین مربوط به بعد از مبارزه با جوکــــر توی فایل های فیلم موجود نبود !
من یه جوری اون مشکل رو حل کردم ، شما هم این کار رو انجام بده شاید جواب گرفتی :

برو به محل نصب بازی ، وارد پوشه ی BmGamemoviesStereo بشو ، یکی از فایل ها رو کپی کن روی دسکتاپ (بعد از مبارزه با جوکر به جای کات سین اصلی اینی که کپی کردی رو نشون میده)، اسمشو به usm.7_14 تغییر بده ، دوباره توی همون پوشه Paste کُن.

بعد وارد بازی شو و دوباره جوکــر رو شکست بده ، این دفعه وقتی که میخواد کات سین رو نشون بده ، همون فایلی که تغییر اسم دادی رو به عنوان کات سین مربوطه پیدا میکنه و تصویر رو پخش میکنه ، درسته که کات سین ربطی به مبارزه با جوکر نداره ، ولی حداقل میتونی از این مرحله عبور کنی و بازی رو ادامه بدی . البته میتونی توی اینترنت هم کات سین مربوطه رو ببینی یا اصلا دونلودش کنی و بریزی توی پوشه ی BmGamemoviesStereo .

بله ، منم دقیقا همین مشکل رو داشتم . یه نسخه ی 3DVD ـیـی توی بازار پخش شده بود که این مشکل رو داشت . کات سین مربوط به بعد از مبارزه با جوکــــر توی فایل های فیلم موجود نبود ! من یه جوری اون مشکل رو حل کردم ، شما هم این کار رو انجام بده شاید جواب گرفتی : برو به محل نصب بازی ، وارد پوشه ی BmGamemoviesStereo بشو ، یکی از فایل ها رو کپی کن روی دسکتاپ (بعد از مبارزه با جوکر به جای کات سین اصلی اینی که کپی کردی رو نشون میده)، اسمشو به usm.7_14 تغییر بده ، دوباره توی همون پوشه Paste کُن. بعد وارد بازی شو و دوباره جوکــر رو شکست بده ، این دفعه وقتی که میخواد کات سین رو نشون بده ، همون فایلی که تغییر اسم دادی رو به عنوان کات سین مربوطه پیدا میکنه و تصویر رو پخش میکنه ، درسته که کات سین ربطی به مبارزه با جوکر نداره ، ولی حداقل میتونی از این مرحله عبور کنی و بازی رو ادامه بدی . البته میتونی توی اینترنت هم کات سین مربوطه رو ببینی یا اصلا دونلودش کنی و بریزی توی پوشه ی BmGamemoviesStereo .
ممنون.جواب داد.ولی اسم فایل 6_14.usm بود ---------- نوشته در 03:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:04 PM ارسال شده بود ----------
من که بازی رو تموم کردم ولی برای اونایی که تموم نکردن نوشتتو بزار تو اسپویلر.
منم همین مشکلو داشتم.تا پنج دقیقه یا چند ساعت دیگه پست ویرایش میشه و راه حلو بهت میگم.(بستگی داره که داداش محترمه بلند شه بره بخوابه:دی)
پ.ن:میگم شما فامیلیتون پولاده؟چون منم پولادم:دی
اسمم پولاده ;)

آخرین ویرایش:
من دوباره گیر کردم !
اولین جایی که جوکر رو میبینه ، بعد جوکر صندلیش رو هول میده میفته پایین بعد یه چیزی میبنده رو دستش که سمت راست صفحه اضافه میشه و بعضی وقتا ضربدر میزنه بعضی وقتا علامت تیک میاد و عداداش تغییر میکنه ! من اونجام .
یه سری رفتم پیش یه نفر که خیلی هیکلی بود بعد 6 جا رو نقشه مشخص شد . بعد اون دیگه نمیدونم باید چی کار کنم . هر 6 جا رو رفتم به نتیجه ای نرسیدم .
درضمن یه نفرم هی زنگ میزنه به تلفن عمومیا و باید دنبالش بگردم . قضیش چیه ؟

من دوباره گیر کردم !
اولین جایی که جوکر رو میبینه ، بعد جوکر صندلیش رو هول میده میفته پایین بعد یه چیزی میبنده رو دستش که سمت راست صفحه اضافه میشه و بعضی وقتا ضربدر میزنه بعضی وقتا علامت تیک میاد و عداداش تغییر میکنه ! من اونجام .
یه سری رفتم پیش یه نفر که خیلی هیکلی بود بعد 6 جا رو نقشه مشخص شد . بعد اون دیگه نمیدونم باید چی کار کنم . هر 6 جا رو رفتم به نتیجه ای نرسیدم .
درضمن یه نفرم هی زنگ میزنه به تلفن عمومیا و باید دنبالش بگردم . قضیش چیه ؟

اولی که عددا هست که ماموریت اصلی بازی هست و باید با استفاده از عددا سردترین جای نقشه رو واسه پیداکردن فریز پیدا کنین که نزدیکای بالا سمت راست نقشه هست!!!
دوتا کار بعدی جز ماموریتهای جانبی بازی هست که اولی باید 6تا تانکرای فرمول تایتان رو خراب کنین و دومی هم همینجور به تلفنای زس جواب بدین تا جاش رو پیدا کنین!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or