Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
اسپویلر از آخر بازی

اتفاقا مرگ جوکر کاملا هم طبیعی بود، حتی اگه میخواستن یه نسخه بعدی بسازن دیگه جوکر توش اضافه بود. البته شاید با چشمه جوانی بر گردونده بشه... که در اون صورت خیلی قویتر و دیوونه تر و در نتیجه باحالتر میشه. که اونم زدن انجمن سایه ها رو از بیخ فلج کردن.
نه اتفاقا اصلن طبیعی نبود :دی درسته بازی بعدی محوریت رو جوکر نباید باشه چون دیگه تکراری میشه ولی مطمئن باش نمرده ، یه تاپیک دیدم تو فروم ِ AC در مورد 5 6 تا سرنخ تو ویدیوی ته بازی بود که توش نشون می داد که جوکر نمرده . هر کاری کنن وقتی تو یه بازی Batman جوکر هم فروش داشته باشه نقش ِ Batman Seller رو ایفا می کنه :دی

این نسخه بلک باکسش چقدر مشکل داره )xحذف کردم رفت پی کارش تا نسخه کاملشو دان کنم، کیفیت دموهای بازی رو طوری پایین آوردنه که انگار بازی کار سازنده های تازه کاره :-w
همیشه و تحت هر شرایطی سعی کنید نسخه ستاب اصلی ر اتهیه کنید .
از دیگر مشکلات این جور نسخه نصب نشدن اکثر پچ ها روی بازی هست

آخرین ویرایش:
فیزیک بازی عجب چیز خوفیه!!! وقتی فیزیک رو high میزاری بازی از این رو به اون رو میشه ..... برگها ، پارچه ها ، کاغذ ها همه به پرواز در میان ، دودها همه حجم دار ، خورده های چوب و شیشه و یخ ... رو زمین ریخته میشه و ناپدید نمیشه ، جرقه ها به بازی اضافه میشه ، حتی لباس دشمنا و باسها هم دارای فیزیک میشه! اوج فیزیک بازی هم قسمت توهم بتمنه که به دنبال راس الغول میره:-o

من خودم کارت گرافیک ATI 4850 دارم ولی با فیزیک بازی میکنم.فریم هم خیلی خوب میگیرم بغیر از 3جا تو بازی از جمله اوایل کار با کتوومن و دادگاه two-face و آزمایشگاه Mr.Freeze . در باقی موارد بازی کاملا روونه

فیزیک بازی عجب چیز خوفیه!!! وقتی فیزیک رو high میزاری بازی از این رو به اون رو میشه ..... برگها ، پارچه ها ، کاغذ ها همه به پرواز در میان ، دودها همه حجم دار ، خورده های چوب و شیشه و یخ ... رو زمین ریخته میشه و ناپدید نمیشه ، جرقه ها به بازی اضافه میشه ، حتی لباس دشمنا و باسها هم دارای فیزیک میشه! اوج فیزیک بازی هم قسمت توهم بتمنه که به دنبال راس الغول میره:-o

من خودم کارت گرافیک ATI 4850 دارم ولی با فیزیک بازی میکنم.فریم هم خیلی خوب میگیرم بغیر از 3جا تو بازی از جمله اوایل کار با کتوومن و دادگاه two-face و آزمایشگاه Mr.Freeze . در باقی موارد بازی کاملا روونه

با یه کارت ATi از فیزیک استفاده میکنید؟/:)

درود
کیان خان مارو که میشناسی که؟ :d
چیپست Physx در کارت های Ati تعبیه نشده و قابل استفاده نیستند مگر اینکه مادر بورد قابلیت هم SLI و Cross Fire رو با هم داشته باشه با یه هک ساده یه کارت 9600 یا 9500 در کنار کارتتون میزارین و از Physx لذت میبرین!
اون اتفاق هایی که میوفته احتمالا جز پردازش اصلی بازی هست و Physx حساب نمیشه!

البته به نظر من فیزیکی که تو شماره قبلی به کاربردن به مراتب بهتر از این شماره بود خصوصا تو شکستن و خورد شدن سنگ فرش ها و سرامیک های کف زمین

درود
کیان خان مارو که میشناسی که؟ :d
چیپست Physx در کارت های Ati تعبیه نشده و قابل استفاده نیستند مگر اینکه مادر بورد قابلیت هم SLI و Cross Fire رو با هم داشته باشه با یه هک ساده یه کارت 9600 یا 9500 در کنار کارتتون میزارین و از Physx لذت میبرین!
اون اتفاق هایی که میوفته احتمالا جز پردازش اصلی بازی هست و Physx حساب نمیشه!
بله که میشناسم!:d
میدونم چیپست Physx نداره...برای خودم هم عجیب بود!:d تنظیمات Physx رو از Launcher بازی تنظیم میکنم و تفاوتشو به وضوح میبینم.... خودم تریلر تفاوت Physx روشن و خاموش رو از یوتیوب دیدم.مطمئنم که برا من داره استفاده میکنه. شاید بار پردازشی رو بجای کارت گرافیک از CPU میگیره و به همین دلیل نسبت به کارت های Nvidia کندتر اجرا میشه...

با سلام
دوستان ایا پچ یا اپدیتی برای این بازی امده چون من شنیدم یه پچی هست که اگه دانلود کنیم میشه بازیرو با کتومن بازی کرد
با تشکر

بله که میشناسم!:dمیدونم چیپست Physx نداره...برای خودم هم عجیب بود!:d تنظیمات Physx رو از Launcher بازی تنظیم میکنم و تفاوتشو به وضوح میبینم.... خودم تریلر تفاوت Physx روشن و خاموش رو از یوتیوب دیدم.مطمئنم که برا من داره استفاده میکنه. شاید بار پردازشی رو بجای کارت گرافیک از CPU میگیره و به همین دلیل نسبت به کارت های Nvidia کندتر اجرا میشه...
این تکنولوژی مال نسل جدید کنونی هست که توی Intel نسل Sandy Bridge و در AMD نسل Fusion که میشه از گرافیک داخلی CPU استفاده کرد که البته من که الان Sandy رو دارم Physx رو از داخل CPU شناسایی کرد و الان هم همون قرار دادم!البته در Intel از گرافیک های Intel استفاده شده که البته مطمئن نیستم داخل اون ها Physx تعریف شده باشه ولی خوب ویندوز پیدا کرد پس احتمالا هست!

با سلام
دوستان ایا پچ یا اپدیتی برای این بازی امده چون من شنیدم یه پچی هست که اگه دانلود کنیم میشه بازیرو با کتومن بازی کرد
با تشکر
همون اول بازی با Catwoman هستی‌ دیگه. پچ نمیخواد که.خیلی‌ کوتاه هست البته.

آخرین ویرایش:
نسخه قبلی رو چندین بار هارد رفتم اما اینو فعلا نمیرم طرفش چون به نظر من نورمال این نسخه هارده اون هم نیست!

اتفاقا نسخه قبلی خیلی سختر بود Boss Fight هاش ...
من سر Ivy اشکم در اومد ...
اما در مورد جوکر ...
به جان بچم جوکر نمرده ...
yahoo_4.gif
مگه اون تلفن آخری که حین تیتراژ پایانی به بتمن زده بود رو گوش نکردید ..
صریحا میگفت همه اینقا نقشه از قبل تعیین شده بوده ...

خوشبختانه من سری بتمن رو از همون تیمارستان با هارد تموم کردم و اینم بله ...
الان بازی رو با تمام قابلیت ها دوباره شروع کردم و چه صفایی میده ...
و یه سوال دیگه ... بچه ها تو قسمت Settings دوتا گزینه وجود داره با نام های Directx 11 features و Directx 11 tessellation که هر دوم of هم هست! یعنی وقتی on میکنم بازی کند و تیکه تیکه میشه و Game for windows live هم غیر فعال!
کسی میدونه مشکل از کجاس؟!
کارت گرافیکم هم ATI Radeon hd 5670
CPU : Core I3

و یه سوال دیگه ... بچه ها تو قسمت Settings دوتا گزینه وجود داره با نام های Directx 11 features و Directx 11 tessellation که هر دوم of هم هست! یعنی وقتی on میکنم بازی کند و تیکه تیکه میشه و Game for windows live هم غیر فعال!
مشکل ضعیف بودن کارت شما برای DX11 هستش

شما 2 تا گزینه دایرکس11راخاموش کن مشکلت حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or