Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
من تو 1درصد گیر کردم:(
اینجا چیکار باید کرد؟
56618289148741107231.png

---------- نوشته 14-12-2011 در 12:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 13-12-2011 در 11:51 PM ارسال شده بود ----------

من تو 1درصد گیر کردم:(
اینجا چیکار باید کرد؟
56618289148741107231.png

خودم فهمیدم
نمیخواد بگین:d

دوستان:

اونجایی که رسیدم بالای برج با آسانسور رفتم بالا...وسط راه چند نفر تیربارون میکنن و بالای برج میمونم...یعد باید چیکار کنم؟؟ راهی نیست که برم

این PLUS MODE چی هست؟!از نورمال خیلی سخت تره!نتونستم فریز رو بزنم!

آخرین ویرایش:
دوباره سلام:d عین هم گیر میکنیم:)) ولی یخورده اینجا زور زدم ردش کردم خوب ببین از آسانسور بیا بیرون سمت راستت رو ببین فکر کنم یه راهی هست میری باید در کل یه جوری خودتو برسونی به طبقات بالاتر

• Like
Reactions: Thomas_Anders
دوباره سلام:d عین هم گیر میکنیم:)) ولی یخورده اینجا زور زدم ردش کردم خوب ببین از آسانسور بیا بیرون سمت راستت رو ببین فکر کنم یه راهی هست میری باید در کل یه جوری خودتو برسونی به طبقات بالاتر

بازم تو...چقدر مزاحم میشی:d
منظورت اونجاس که در رو با هک کردن باز میکنیم؟؟ بعد آویزون میشیم میریم اونطرف ساختمون؟؟ اونجا هم که جایی نیست:-s

بازم تو...چقدر مزاحم میشی:d
منظورت اونجاس که در رو با هک کردن باز میکنیم؟؟ بعد آویزون میشیم میریم اونطرف ساختمون؟؟ اونجا هم که جایی نیست:-s
نه دقیقا برعکس اون طرف اونی که میگی سمت چپ هست من سمت راست رو میگم دقیق یادم نیست ولی از اون ور میری بعد بالا رو نگاه میکنی وصل میشی میری بالا

دوستان...

جایی که بتمن همون زن و گروگان گرفته...میخام وارد ساختمون شم 10 تا تک تیرانداز اطراف ساختمونه...نمیشه هم زدشون...چیکار کنم؟

---------- نوشته در 03:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

اونجایی که بین دوتا یخها باید پرواز کنی چکار باید کرد؟
فاصله خیلی طولانیه
هر کاری میکنم نمیتونم بهش برسم؟:(

چند باری سعی کن میشه رفت...آخراش باید با F به یخه برسی

کمک کمک.
آقایون اونجایی شخصیت راس القول اون زنه(که فکر کنم دخترشه) رو گروگان گرفته و بتمن هم با یه شمشیر جلوس وایساده باید چیکار کرد؟:-/
هیچ دکمه ای کار نمیکنه فقط اون دکمه ای که مربوط به زوم(که توی کامپیوتر روی دکمه Z تنظیم شده) رو میزنی روی صفحه یه پرش ریز دیده میشه که انگار میخواد زوم بشه،ولی هیچ اتفاقی نمیفته.:(
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 04:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:46 PM ارسال شده بود ----------

اونجایی که بین دوتا یخها باید پرواز کنی چکار باید کرد؟
فاصله خیلی طولانیه
هر کاری میکنم نمیتونم بهش برسم؟

اونجا باید وقتی پریدی هرجا احساس کردی بهتره،چند ثانیه دکمه کنترل رو(اگه واسه کامپیوتر میپرسی) نگه داری و بعد ولش کنی تا دوباره بتمن به سمت بالا اوج بگیره.(البته هنگام نگه داشتن دکمه کنترل بتمن با سرعت به سمت پایین میره که باید مراقب باشی یه جایی نگیره بدنش،چون اگه بگیره میبازی)

آخرین ویرایش:
دوستان خواهشا یکم زور بزنید و سوال های مزخرف نپرسید.
وقتی به اون دریاچه یخی رسیدید سه تا در وجود داره ور روبه رو به پنگوئن می رسه و شما برای نجات فریز باید به در سمت راست بری فریز تو یه محفظه شیشه ای است.
برای بالا رفتن از برج کمی زور بزنی میبینی دور و برت میله و کوفت وجود داره و تو باید به دور و برت گاه کنی و ساده بری بالا
برای پرواز بین 2 تا یخ هم باید پس از پرش بلافاصله Ctrl را بگیرید و هنگام نزدیک شدن به زمین space را نگه داشته و Ctrl را رها کنید

Last edited by a moderator:
دوستان خواهشا یکم زور بزنید و سوال های مزخرف نپرسید.
وقتی به اون دریاچه یخی رسیدید سه تا در وجود داره ور روبه رو به پنگوئن می رسه و شما برای نجات فریز باید به در سمت راست بری فریز تو یه محفظه شیشه ای است.
برای بالا رفتن از برج کمی زور بزنی میبینی دور و برت میله و کوفت وجود داره و تو باید به دور و برت گاه کنی و ساده بری بالا
برای پرواز بین 2 تا یخ هم باید پس از پرش بلافاصله Ctrl را بگیرید و هنگام نزدیک شدن به زمین space را نگه داشته و Ctrl را رها کنید

اولا فریز تو در سمت چپ هست(همین اشتباه گفتن ممکن هست بازیباز رو ساعت ها تو در سمت راست علاف کنه)
دوما پریدن به یخ های دیگه هم اصلا اینطور نیست که شما میگید
سوما شما به خودت زور نیار بقیه هستن جواب بدن...تشکر;)

Last edited by a moderator:
چند باری سعی کن میشه رفت...آخراش باید با F به یخه برسی
اونجا باید وقتی پریدی هرجا احساس کردی بهتره،چند ثانیه دکمه کنترل رو(اگه واسه کامپیوتر میپرسی) نگه داری و بعد ولش کنی تا دوباره بتمن به سمت بالا اوج بگیره.(البته هنگام نگه داشتن دکمه کنترل بتمن با سرعت به سمت پایین میره که باید مراقب باشی یه جایی نگیره بدنش،چون اگه بگیره میبازی)
ممنون از همتون
درست شد:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or