Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
سلام دوستان یه سوال:
اگه یکی از دوستان عکس نحوه شکست دادن Mr.Freeze رو کامل بزاره ممنون میشم آخه به همه اون راهنمایی ها نیاز دارم
ممنون.
وقتی با easy بری خیلی راحت با هر حرکتی میشه زدش اما هارد که میشه دقیقا باید هر روشی که گفته اجرا کنی!!!اما بهترینش اینه که بالا سرش طناب درست کنی و از اونجا فرود بیای رو سرش

---------- نوشته در 08:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:26 PM ارسال شده بود ----------

دوستان، من یه مشکلی دارم. اینطور که توی تریلر ها دیده بودم وقتی بتمن در حال پرواز توی شهره و با کلید F یک لبه ساختمانی رو میگیره، همچنان به پروازش ادامه میده و این حرکت شتاب بیشتری بهش میده. مثل من متوقف نمیشه...
آیا آپدیت خاصی برا این حرکت لازمه که من هنوز ندارمش؟؟؟
من دقیقا متوجه نشدم کدوم حرکترو میگی میشه یه عکس بزاری؟
نکنه منظورت اینه که حینه پرواز با قلاب به ساختمونا شلیک میکنه و پرواز میکنه؟

وقتی با easy بری خیلی راحت با هر حرکتی میشه زدش اما هارد که میشه دقیقا باید هر روشی که گفته اجرا کنی!!!اما بهترینش اینه که بالا سرش طناب درست کنی و از اونجا فرود بیای رو سرش
ممنون اینو یادم نبود امتحانش میکنم.:دی
پ.ن: آقا یادم نبود این فریز هوا رو چنان سرد میکنه که نمیشه Glide کرد.:(
بازم ممنون.
Tab و بزن راهنماییت میکنه
آخه تو این قسمت نمیاد.
ممنون.
عکس نمیخاد عزیز

یه بار با اسلحه مخصوص دستگاههایی(که 3 تا هستن) رو با جریان الکتریکی وصل میکنی به فریز(وقتی بهش نزدیک میشه)

یه بار از پشت میزنیش

یه بار از بالا میپری روش

یه بار هم از اون راههای مخفی که تو زمینن...همین
آخه نمیشه چون اگه یه بار استفاده کنم بقیش رو مییخونه:d.
ممنون.

آخرین ویرایش:
ممنون اینو یادم نبود امتحانش میکنم.:دی

آخه تو این قسمت نمیاد.
ممنون.

آخه نمیشه چون اگه یه بار استفاده کنم بقیش رو مییخونه:d.
ممنون.
داداش شکست دادن مستر فریز فکریه ...
یکم باهاش ور برو راه های زیادی هست برا کشتنش ...
رو دیوارای کاذب ژل بچسبون و وقتی مستر فریز رد شد منفجرش کن ... و همینطور روی سقف های کاذب ...
من از یه روش دقیقا یادمه سه بار بهش ضربه زدم و فکر کنم باید به صورت مخفیانه از یه جایی آویزون شی بعد هی که میخواست رد شه ب÷ری روش ...
کلا من با کلک رشتی شکستش دادم ...

کسی میدونه این حرکت چطور میشه زد؟اینو از تریلر کات کردم
وقتی دشمن با تفنگ بهش شلیک میکنه از پایین به بالا اوج میگیره و پرواز میکنه!خیلی حال کردم!
ko4hjxgt22tm3hs70ks.jpg

کسی میدونه این حرکت چطور میشه زد؟اینو از تریلر کات کردم
وقتی دشمن با تفنگ بهش شلیک میکنه از پایین به بالا اوج میگیره و پرواز میکنه!خیلی حال کردم!
ko4hjxgt22tm3hs70ks.jpg

این حرکت نیست که وقتی واره محدوده ممنوعه میشه از اونحا تیر میزنند و چون نمی تونی وارد اون منطقه بشی خود بتمن بر می گرده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

بله میدونم هیولای گلی هست اما قبلش که جوکر بود و من منظورم همینه!چون وقتی دارو خورد بعدش تبدیل شد به غوله گلی!یعنی غوله گلی ظاهرش رو میتونه تغییر بده؟!

---------- نوشته در 01:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 AM ارسال شده بود ----------

این غول گلی نیست :d شخصیت Clayface هست، میتونه چهره و ظاهرش رو به شکل هرکی که میخواد دقیق در بیاره. بار اول که روی صندلی جوکر رو میبینیم در اصل همین Clayface هست و جوکر اصلی اونه که از پشت حمله میکنه بتمن رو مسموم میکنه.
توی B AA هم یه جا توی زندان میبینیمش، یه زندان که شیشه ای هست خودشو شبیه یکی از سربازای زندان کرده :))

چقدر گیم پلی سند باکس به این بازی میاد
الان چند شبه معتادش شدم
ریدلر و معماهاش یکی از قسمت های مورد علاقه من توی آرخام اسایلم بود. این شماره خیلی معماهاش جالب تر شده. این دفه زمان بندی و سرعت عمل هم مهم شده
گجت هایهای باحالی هم داره. ترینینگ هاش یکی از مینی گیم های مورد علاقه منه.
ایده زاک و رینگش واسه شنید بیوگرافیش خیلی جالب تر از ایده عنکبوت های ارخام هست . کت وومن کاراکتری هست که ارزشش خیلی بیشتر از یه DLC ه. جالب میشد اگه مثل اویل 4 و ایدا یه قسمت سینگل مجزا داشت. بازی کردن با این کاراکتر کلا یه تجربه متفاوته. حرکات و انیمیشن خیلی جالب داره.
خیلی بهتر از چیزی شده که من توی ذهنم بود

این غول گلی نیست :d شخصیت Clayface هست، میتونه چهره و ظاهرش رو به شکل هرکی که میخواد دقیق در بیاره. بار اول که روی صندلی جوکر رو میبینیم در اصل همین Clayface هست و جوکر اصلی اونه که از پشت حمله میکنه بتمن رو مسموم میکنه.
توی B AA هم یه جا توی زندان میبینیمش، یه زندان که شیشه ای هست خودشو شبیه یکی از سربازای زندان کرده :))
برعکس گفتی :d

ببین اونجا میتونی دو کار انجام بدی یکی از سمت راست بری پایان دوم بازی که نمیگم چی میشه و یکی هم سمت چپ که کیفو میذاره پایین میره بتمنو نجات میده اگه از سمت راست بری کیفو نمیذاره پایین!

اتفاقا من دفعهی اول از سمت راس رفتم و کف برد شدم!
آقا تیتراپ پایانی اومد و فک من مثل اون اسمایل (فک باز) شده بود ...
بعد دیدم کتی اومد عقب و از سمت چپ رفتیم و استاد رو نجات دادیم ... چقدر خرکیف شدم ... (اسمایل خرکیفی ...)
:d

ببین اونجا میتونی دو کار انجام بدی یکی از سمت راست بری پایان دوم بازی که نمیگم چی میشه و یکی هم سمت چپ که کیفو میذاره پایین میره بتمنو نجات میده اگه از سمت راست بری کیفو نمیذاره پایین!
آره هر دو مرحله رو رفتم ولی فکر کردم یه کلیدی باشه که درو باز کنم و کیفارو هم ببرم و BATMAN رو هم نجات بدم!آخرش هم که بازی تموم شد و نوشته هم رد شدن فکر نمیکردم بازی ادامه داشته باشه!وقتی فهمیدم باید با دو چهره مبارزه کنم خیلی حال کردم!بالاخره خدمتش رسیدم!

سلام
دوستان سری دوم این AR training ها رو چطوری برم؟
DLC اول بازی از اول روی نسخه ی FiGHTCLUB هست یا باید دانلودش کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم, می تونم اسکین شخصیت ها رو توی قسمت تکنفره عوض کنم؟
ممنون

آخرین ویرایش:
خوب من هم بازی رو تموم کردم بیام نظرم رو بگم:d واقعا که شاهکار بود این بازی.خیلی وقت بود هیچ بازی اینقدر بهم نچسبیده بود.یعنی بازی هیچ نقطه ضعفی نداشت به نظرم. به بهترین نحو ممکن گیم پلی نسخه قبلی رو گسترش داده بودن. یه چند تا نکته از بازی رو تو اسپویلر می گم:
خطر اسپویل
-اوایل بازی از نبود مترسک توی این نسخه خیلی ناراحت بودم.انصافا بهترین قسمت های نسخه قبلی همون مراحل توهم مربوط به مترسک بود.اما بعد بازی دیدم که به لطف آدم بدهای جدید این یکی هم دست کمی از اون نداره
-برخلاف نسخه قبلی این یکی باس فایت های خیلی خوب و متنوعی داشت،بعضی مواقع هیجان کار به شدت بالا میرفت و من اینجوری میشدم:eek:
-به نظر من جوکر مرد.بهترین روش برای به پایان رسوندن این نسخه همین بود.خیلی مسخره میشه اگه سازنده ها باز هم بخوان یه جوری جوکر رو برگردونن برای نسخه بعدی.خدا رو شکر بتمن اینقدر آدم بد داره که حالا حالاها سرش شلوغ باشه...
-KillerCroc هم توی بازی هستش!:-o بعد از نبرد با ra's al ghul می تونید یک لحظه اون رو توی فاضلاب شهر پیدا کنید که با بتمن جر و بحث جالبی میکنه.
-اینطور که توی سایت های دیگه نوشتن بر اساس شواهد و مدارک موجود، هارلی از جوکر بارداره!:shrewd:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or