Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
خوب اون لباسرو پیدا کردم ! حالا نمیدونم این یخچاله چطوری باز میشه :دی منظورم همین محفظه هست که لباس توشه :دی

---------- نوشته در 02:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 PM ارسال شده بود ----------

مشکل حل شد ! :|

من با اون مرحله ردیابی فریز و جواب دادن به تلفن ها مشکل دارم..
رد تلفن یارو رو تا 60 درصد هم گرفتم اما دیگه بعدش هرجا میرم جایی نیست که طرف زنگ بزنه!
یعنی این مرحله تموم شده؟
چه جوری میتونم روی یه مرحله دیگه سوئیچ کنم؟‎ ‎

اگه L2 رو بزنی میتونی صدا رو ردیابی کنی و راحتر پیداش میکنی!(البته باید اطرافرو خوب نگاه کنی نا فرکانسرو ببینی)
من اصلا با کتی حال نکردم و خوشم نیومد ازش!رابین هم که کلا بی خود هست!فقط و فقط BATMAN!!!!!
به نظر من بهتره سازنده های بازی هیچوقت یاری واسه بتمن قرار ندن مثله کتی و رابین و --- همون آلفرد و گوردون کافیه!

حاج آقا چی میگی؟side mission رو بازی کنی تو مثلا قسمت traning که بتمن میپره از تو حلقه ها باید رد بشه یه دستگاه جدید بهت میده...
وقتی داستان رو تموم کردی فقط یه ریدلر میمونه که اون موقع میفهمی که تنهایی چقدر بده...
من arkham asylum رو رد کردم بعدش میخواستم ماموریت های فرعی رو برم نمیتونستم از اول بازی رو رد کردم برای دلتنگی...

دوست گرامی در واقع ساید میشن ها فقط در زمان داستانی قابل بازی هستند؟
بعد از تموم کردن بازی دیگه قابل بازی نیست ؟
فقط معماهای ریدلر میمونه ؟؟؟؟

درود رفقای گل
من تا حدودی بازی رو رفتم بعد از جایی که جوکر میندازتت پایین
یکی از دوستام تا همینجا رفته با 360 ولی میگه با Cat Woman نرفته یعنی من الان DLC دارم؟

اگه L2 رو بزنی میتونی صدا رو ردیابی کنی و راحتر پیداش میکنی!(البته باید اطرافرو خوب نگاه کنی نا فرکانسرو ببینی)
من اصلا با کتی حال نکردم و خوشم نیومد ازش!رابین هم که کلا بی خود هست!فقط و فقط BATMAN!!!!!
به نظر من بهتره سازنده های بازی هیچوقت یاری واسه بتمن قرار ندن مثله کتی و رابین و --- همون آلفرد و گوردون کافیه!
برعکس من کاملا مجذوب گیم پلی Cat woman شدم البته غیر از سیستم بالا رفتن از ساختمونش!

دوست گرامی در واقع ساید میشن ها فقط در زمان داستانی قابل بازی هستند؟
بعد از تموم کردن بازی دیگه قابل بازی نیست ؟
فقط معماهای ریدلر میمونه ؟؟؟؟
نه
بعد از اتمام بازی میتونی دوباره ماموریتهای فرعی هم بری

درود رفقای گل
من تا حدودی بازی رو رفتم بعد از جایی که جوکر میندازتت پایین
یکی از دوستام تا همینجا رفته با 360 ولی میگه با Cat Woman نرفته یعنی من الان DLC دارم؟
بله.شما به عبارتی dlc دارید

قابل توجه کسایی که بازیرو تا آخر رفتن!
joker نمرده و این کاملا مشخصه!اگه با شخصیته حیله گرش آشنا باشید متوجه میشید چی میگم!

دقیقا

بعد از تموم شدن بازی میتونید ماموریت های فرعی رو برید :d چرا شایعه پراکنی میکنید ؟ :d

در مورد پایان بازی :
به نظر من دار فانی رو وداع گفته! حالا ببینید کی گفتم :d به نظر من برگشتش با توجه به این پایان ضربه ی بیشتری میزنه به ادامه ی بازی با وجود اون :d
اصلا همین حرکت پایان بازی رو قشنگ کرد :d

بعد از تموم شدن بازی میتونید ماموریت های فرعی رو برید :d چرا شایعه پراکنی میکنید ؟ :d

در مورد پایان بازی :
به نظر من دار فانی رو وداع گفته! حالا ببینید کی گفتم :d به نظر من برگشتش با توجه به این پایان ضربه ی بیشتری میزنه به ادامه ی بازی با وجود اون :d
اصلا همین حرکت پایان بازی رو قشنگ کرد :d
ولی یه نکته مهمی وجود داره!
JOKER مهمترین و اصلی ترین دشمن BATMAN هست!پس اگه همونطور که میگی باشه احتماله 99 درصد این سری به پایان رسیده و در آینده سری جدید رو باید منتظرش باشیم!
بازم نمیشه اینارو با اطمینان گفت فقط باید صبر کرد---

آخرین ویرایش:
میدونید بچه ها این شرکت بتمن رو احیا کرد مگرنه اصلا بتمن یه داستان بچگانه بود (به خیال خیلیا)
حالا من دوست دارم این سری بتمن تموم شه و این شرکت بزرگ همین گیم پلی وگرافیک و کلا پتانسیل رو به یه بازی جدید خرج کنن بهتر جواب میده.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or