Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
BATMAN از توی دشمنایی که روی زمین افتادن رد میشه یعنی پاهاش توی اونهاست؟!خونریزی تو PC هم که نداره؟
من تو PS3 بازی کردم میخوام بدونم تو PC چطوره!
(متاسفانه یا خوشبختانه!من توی بخشه گرافیک خیلی حساسم و کوچکترین جزئیات از دیدم مخفی نمیمونه!)

دوست عزیز به رده بندی ESRB بازی اگه توجه کنی میبینی که T هست که مناسب برای رده ی سنی کمتر از 18 سال هست. وقتی این درجه رو میبینی یعنی بازی فارغ از هرنوع خون و خونریزی و صحنه های خشونت آمیز هست.

نسخه ی pc بخرم،catwoman آزاده؟بعد این رابین چطور؟ و این Night... نمیدونم چی چی چطور؟ :)
اگه میشه رابین و اون یارو رو برای دانلود بذارید

دوست عزیز به رده بندی ESRB بازی اگه توجه کنی میبینی که T هست که مناسب برای رده ی سنی کمتر از 18 سال هست. وقتی این درجه رو میبینی یعنی بازی فارغ از هرنوع خون و خونریزی و صحنه های خشونت آمیز هست.
منظورم اون خشونت نبود!
به عنوان مثال آثاره جراحت و زخم و کمی خون روی لباسها!به هر حال-------
در مورد گرافیک هم منظورم خونریزی نبود چون اصلا ربطی به گرافیک نداره مدنظرم سوال اول بود

dlc جدیدم 20 دسامبر برای بازی عرضه می شه جزئیات زیادی در دست نیست فقط در همین حد گفتن:

http://uk.gamespot.com/news/batman-arkham-city-dlc-due-dec-20-6346751

ign pc:

[TD="class: ratingsBoxScore"]9.0[/TD]
[TD="class: ratingsBoxText, colspan: 2"] Graphics
PC Arkham City is so crisp and sharp. It looks great in a totally grimy, filthy way. Got to love Batman's costume breaking down over time.

ign 360:

[TD="class: ratingsBoxScore"]8.5[/TD]
[TD="class: ratingsBoxText, colspan: 2"] Graphics
Some texture pop-in along with iffy lip syncing, but Arkham City looks great in a totally grimy, filthy way. Got to love Batman's costume breaking down over time.

در ضمن 4 مرحله هم برای pc باید با catwoman برید[/TD]
[/TD]

آخرین ویرایش:
کمک

من همون اول بازی گیر کردم بعد از افتادن از روی صندلی و رفتن به لاین a پشت یک در باید منتظر بمونیم که باز شه دو نفر دیگه هم هستن وقتی باز شد اون دو نفر می رن جلو و می افتن روی زمین من اینجا نمی دونم باید چی کار کنم در رو به رو که بسته است دو طرف هم که حصاره زندانیا پشتشن

Last edited by a moderator:
من همون اول بازی گیر کردم بعد از افتادن از روی صندلی و رفتن به لاین a پشت یک در باید منتظر بمونیم که باز شه دو نفر دیگه هم هستن وقتی باز شد اون دو نفر می رن جلو و می افتن روی زمین من اینجا نمی دونم باید چی کار کنم در رو به رو که بسته است دو طرف هم که حصاره زندانیا پشتشن

هم رو بزن بعد یه بدبختی افتاده روی زمین بلندش کن تموم می شه

قسمت های بازی هم داخل اسپویل بذارید

Last edited by a moderator:
اقا من یجاش موندم :d
اونجایی که پنگوئن اسلحه ی مستر فریز رو برداشته
بعد میری از سوییت فریز یه ریموت برمیداری برمیگردی پیش پنگوئن و اسلحه ی فریز رو از کار میندازی !
بعدش چیکار کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or