Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
من که تصمیم گرفتم روی dx11 برم یکم اوایل مهم جدید لگ می گیره بعدش درست می شه

من dx11 با فیزیک خاموش کردم بازی زیر 100 فریم نیومد اکثرا نزدیک 140 فریم بود یعنی رسما این دو گزینه یه حال اساسی به سیستم می ده

من dx11 با فیزیک خاموش کردم بازی زیر 100 فریم نیومد اکثرا نزدیک 140 فریم بود یعنی رسما این دو گزینه یه حال اساسی به سیستم می ده

یعنی رسما چیزی از بازی متوجه نشدی ! حداقل فیزیکت رو HIGH میکردی !:d

نَ پَ نَ میخواستی هیچ تاثیری نداشته باشن ؟ :d

خوب امروز یک چند ساعتی بازی کردم واقعا فراتر از انتظار بود حداقل برای من اصلا و ابدا فکرم نمی کردم به این خوبی بازی را ساخته باشند !
واقعاارزش صبر کردن رو pcراداشت به نظرم
گیم پلی خاص خود بازی خیلی روان وعالی تر از همیشه محیط و دنیای چند برابر شماره قبل امکان چرخ زدن و سرک کشیدن تو تک تک محیط های بازی .
نورپردازی بی نظیر تر از همیشه هست . طراحی محیط عالی کارشده مخصوصا بازی رو دایرکس 11 بی نظیر تر ازهر بازی دیگه که تاالان منتشر شده هست تک تک جزیات محیط روش کارشده چه نزدیک چه دور بافت ها هم بهتر از همیشه .تسلیشن به معنای واقعی کلمه میشه تو این بازی حس مخصوصا رو کف زمین که بی نظیر به کاربردنش
درمورد فیزیک بازی فقط می تونم بگم بی شک شاهد یکی از بی نظیر ترین فیزیک های بازی های کامپیوتری بوده که تاالان شاهد بودیم .

تمام تصاویر با بالاترین کیفیت ممکن بازی گرفته شده اند 1080p

موفق باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahi58
درود .

بلاخره وقت شد تا بتمن رو اجرا کنم ! این هم چندتا شات با فریم ها !

HIGH ON DX11 FEUTURE -TESSELLATION ON - DETAIL LEVEL VERY HIGH - PHYSX HIGH - ALL SETTINGS "YES + VSYNC ON

RUN ON GTX 580

تنها نقطه ظعف بازی لگ های اون هست که در بعضی جاها زیاد و بعضی جاها خبری ازش نیست
به هرحال بسی لذت میبرم از این گرافیک و از این گیم پلی !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahi58 and Saber
sسلام
این بازی مافوق تصور رو بازی کردم
یعنی بگم بهترین بازی که تا الان بازی کردم(از هر لحاظ) اگه بهترین بازی سال نشه باید به عقل امتیاز دهنده ها شک کرد.....
نور پردازی بازی چقدر عالی کار شده موشن کپچر شخصیت ها واقعا فوق العادست( مخصوصا حرکات کت وومن که خیلی باحاله)
خلاصه تنها بازی که از هر لحاظ بهترینه....

عزیزی که با 580 تست کردی cpu شما چیه اگه زحمت نیست چند عکس از فریم ریت هم بدون telوdx11بزار من میخوام برم سیستم بگریم هفته دیگه اینا فریم ریت ا رو دیدم شاخ در اوردم

یعنی رسما چیزی از بازی متوجه نشدی ! حداقل فیزیکت رو HIGH میکردی !:d

نه پس می خواستی نکنم گفتم دارم همه چیز تمام بازی کنم اون کار فقط برای تست بوده

پچ به طور رسمی تایید شده اما از اونجایی که زمان نداره احتمالا سه دوره تمومش کردم تا بیاد:d

الان بازم می گم بازی یه سری لگ ریز داره نه مشکل فریم فیزیکشم بیشتر به cpu فشار میاره

alc هم ریختم همون چیزایی که گفته شده اضافه می شه البته dlc من زبان روسی بود که کرکم نمی پرونه

نَ پَ نَ میخواستی هیچ تاثیری نداشته باشن ؟ :d

نه دیگه این همه:d

---------- نوشته در 11:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 PM ارسال شده بود ----------

یه سری هم دیگه هم اضافه می شه

اخرشم از catwoman که دوستمون خواستن:

• Like
Reactions: mahi58
عزیزی که با 580 تست کردی cpu شما چیه اگه زحمت نیست چند عکس از فریم ریت هم بدون telوdx11بزار من میخوام برم سیستم بگریم هفته دیگه اینا فریم ریت ا رو دیدم شاخ در اوردم

سی پی یو بنده AMD PHENOM II X4 955 3.2 GHZ بوده که تا 3.9 اوورش کردم ! شما اینکارو نکن ! ی سی پی یو CORE I5 یا CORE I7 بگیر و حالشو ببر .

والا دروغ چرا..... تا قبر آ....آ...آ...آ.. پنداری زمان ما این سی پی یو ها خیلی گران بود آقا !

آخرین ویرایش:
BATMAN از توی دشمنایی که روی زمین افتادن رد میشه یعنی پاهاش توی اونهاست؟!خونریزی تو PC هم که نداره؟
من تو PS3 بازی کردم میخوام بدونم تو PC چطوره!
(متاسفانه یا خوشبختانه!من توی بخشه گرافیک خیلی حساسم و کوچکترین جزئیات از دیدم مخفی نمیمونه!)
یه موضوع هم اینه که من حس میکنم فضای گاتهام و خوده BAT زیادی آبی رنگ به نظر میان!واسه همین تنظیماته رنگ رو توی نمایشگر تغییر دادم به خاکستری که به نظرم خیلی بهتره و تقریبا مثله نسخه قبلی شد!
رنگه اصلی

cwq4scs48srkjzkygwb2.jpg

---------- نوشته در 02:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:17 AM ارسال شده بود ----------

البته من خوشم اومد اما ممکنه شما همون رنگه خوده بازیرو دوست داشته باشین!
بعد از تغییر
8orxpmir4l2nexl7ivgd.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or