Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
آره بابا عکس بذار .چی داری میگی کورش :دی
با اینم میتونی بگیا:
http://guides.gamepressure.com/batmanarkhamcity/

never mind
ردش کردم ! :d
یک ریموت روی درب اسانسور بودک ه من ندیده بودمش
باس هکش میکردم :d

---------- نوشته در 12:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

من اینجا باید دقیقا چیکار کنم ؟‌ با اون Gadjet که دارم میرم اون سمت ولی نمیشه به طرف چپ یا راست رفت .

این گجت یک اپگرید داره که میذاره روی هوا جهت رو عوض کنی !
گرفتیش؟؟

من اینجا باید دقیقا چیکار کنم ؟‌ با اون Gadjet که دارم میرم اون سمت ولی نمیشه به طرف چپ یا راست رفت .

شما اینجا وقتی رسیدی به اون وسط کلیک راست رو بزن و نگه دار ,زمان که یه ذره کند شد بعد به سمت راست یا چپ درست یادم نیست:dدوباره اون Line Launcher رو شلیک کن.
آخه خیلی وقت پیش تمومش کردم یادم رفته(دیروز:d,نصف روز برای قسمت داستانی بازی:d)
یه چند جای دیگه هم باید این کارو بکنی.
ممنون.

• Like
Reactions: Good Guy Greg
من تا حالا نزدیک 70% بخش داستانی رو تکمیل کردم به اضافه ی 200 تا از معماهای ریدلر و تمام ماموریت های جانبی جز ازاد کردن گروگان های ریدلر که فعلا تا 4 تاش پیش رفتم !!
دیگه روانم شاد شده انقدر معما حل کردم #:-s
تمام اپگرید های بتمن رو هم کامل کردم تا حالا !!!
مونده دوتا برا کت وومن ک تکمیل کنم بخش اپگرید هارو !
خیلی خوب رفتی!70 درصد ایشالا به 100 هم برسی
راستی یه سوال
بعضی مواقع batman از جهت پایین به بالا پرواز میکنه (شنلشو جمع میکنه و دوباره باز میکنه و با سرعت به جهته بالا میره) که خیلی حال میده اما نمیدونم دقیقا چه وقتایی اینکارو میکنه اگه همیشه میشد خیلی خوب بود!
حاالا شما نمیدونید قضیه چیه؟!

never mind
ردش کردم ! :d
یک ریموت روی درب اسانسور بودک ه من ندیده بودمش
باس هکش میکردم :d

---------- نوشته در 12:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

این گجت یک اپگرید داره که میذاره روی هوا جهت رو عوض کنی !
گرفتیش؟؟

یه زنگ می زدی خودم بهت می گفتم:d

من رفتم داخل اسانسوره بعد یه دفعه صدای بازی قاط زد هنگ کرد گفتم باز سازننده ها از این ترفندهای مسخره زدن بعد چند ثانیه دیدم pc این دفعه واقعا پکیده:d

کلا با این بازی یه مشکلی دارم:d

خب دوستان این آسانسوری که دربارش صحبت میکنین من این قسمتم رد کردم و رفتم بالای برج
خطر اسپویل :‌
پیش هوگو و راشا گول اومد و سرویسش کرد و هوگو قبل از مرگش پروتوکول 11 رو فعال کرد که راشا و بتمن با هم پریدن بیرون و من دستم رفت رو کلیک موس و صحنه پرید . راهی هست بتونم برگردم کات سنس ها رو ببینم و اگه راهی نیست یکی اسپویلش کنه ببینم اون جنازه راشا که رو مجسمه به سیخ کشیده شده قضیه اش چیه ؟‌ :d

خب دوستان این آسانسوری که دربارش صحبت میکنین من این قسمتم رد کردم و رفتم بالای برج
خطر اسپویل :‌
پیش هوگو و راشا گول اومد و سرویسش کرد و هوگو قبل از مرگش پروتوکول 11 رو فعال کرد که راشا و بتمن با هم پریدن بیرون و من دستم رفت رو کلیک موس و صحنه پرید . راهی هست بتونم برگردم کات سنس ها رو ببینم و اگه راهی نیست یکی اسپویلش کنه ببینم اون جنازه راشا که رو مجسمه به سیخ کشیده شده قضیه اش چیه ؟‌ :d

فکر نکنم راهی داشته باشه مگر اینکه یکی سیو قبل از این مرحله رو بهت بده
ولی:
اونجایی که با بتمن میپرن بیرون یهو راشا رو هوا شمشیرو میکنه تو شیکمش که هم خودش بمیره هم بتمن ولی بتمن جاخالی میده و راشا میوفته رو این سیخ ها.همین

فکر نکنم راهی داشته باشه مگر اینکه یکی سیو قبل از این مرحله رو بهت بده
ولی:
اونجایی که با بتمن میپرن بیرون یهو راشا رو هوا شمشیرو میکنه تو شیکمش که هم خودش بمیره هم بتمن ولی بتمن جاخالی میده و راشا میوفته رو این سیخ ها.همین

ممنون .
یه عکس هم گرفتم بگم منم جای بتمن بودم همچین کسی ... منم حالم بد میشد :d:d:d

خیلی خوب رفتی!70 درصد ایشالا به 100 هم برسی
راستی یه سوال
بعضی مواقع batman از جهت پایین به بالا پرواز میکنه (شنلشو جمع میکنه و دوباره باز میکنه و با سرعت به جهته بالا میره) که خیلی حال میده اما نمیدونم دقیقا چه وقتایی اینکارو میکنه اگه همیشه میشد خیلی خوب بود!
حاالا شما نمیدونید قضیه چیه؟!
ممنونم
تمومش کردم :p
والله اینی که میگی یک ایتم بهت میده که وقتی قلاب رو پرت میکنی تا از ساختمون بره بالا حین بالا رفتن یکبار کلید اینترکت (هر دکمه ای که تنظیم کردی) رو بزن سریع بلافاصله باز بزن و نگه دار کلید رو !!
یک بوستی داره که با سرعت پرتت میکنه بالا
یه زنگ می زدی خودم بهت می گفتم:d

من رفتم داخل اسانسوره بعد یه دفعه صدای بازی قاط زد هنگ کرد گفتم باز سازننده ها از این ترفندهای مسخره زدن بعد چند ثانیه دیدم pc این دفعه واقعا پکیده:d

کلا با این بازی یه مشکلی دارم:d
من توضیح دادم هیچکس متوجه نشد خب :d
نوژن یک کرک گذاشتن توی تاپیک بازی که من همون روز گرفتم
دیگه با ایمیج اجرا نمیشه، کرک مستقیمه
خوب هم هست مشکلی نداره با اون رد کن
---------------------------------------------------------------------------
اقا یه سری از معماهای ریدلر بود که نمیشد حلشون کرد اعصابم خراب شده بود
بعد نگو باگه کرک بوده لعنتی :d
کرک جدید ریختم عین هلو همه رو گرفتم :))

بچه ها کمک
رسیدم تو یه ساختمون که وقتی دکمه X میزنم لیزر میبینم تو راهرو...وقتی از لیزر رد میشم در جلوییم بسته میشه...بعد میخاستم هک کنم لیزر رو نشد...حالا باید چیکار کنم؟

به لطف کاربر batman_love اخر بازی هم می دونستیم از بس که عاشق بتمن هستن لذت بازی رو برای همه از بین بردن

---------- نوشته در 05:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:06 PM ارسال شده بود ----------

مقایسه tes توسط خودم:
نداره:

داره:

نداره:

داره:

استفاده ی خوب:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or