Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
بچه ها کمک
رسیدم تو یه ساختمون که وقتی دکمه X میزنم لیزر میبینم تو راهرو...وقتی از لیزر رد میشم در جلوییم بسته میشه...بعد میخاستم هک کنم لیزر رو نشد...حالا باید چیکار کنم؟
درود
دوست عزیز سادست شما X رو که زدی سمت راستت رو ببین بعد با ژل منفجر کننده روش بزن بعد که منفجرش کردی برو داخل دستگاه رو باید هک کنی که یه چیزی نویز میندازه و مانع میشه باید از کارشون بندازی بیرون از ساختمون!

• Like
Reactions: Thomas_Anders
دوستان این علامت سوالها رو مثل Arkham Asylum میشه تا انتهای بازی گرفت یا حتما تو مرحله خاصی باید بگیریمشون ؟
ضمنا آیا به غیر از این علامت سوالها ، آیتم های مخفی دیگه ای هم موجوده ؟
کلا بازی چه جوری 100 درصد میشه ؟

دوستان این علامت سوالها رو مثل Arkham Asylum میشه تا انتهای بازی گرفت یا حتما تو مرحله خاصی باید بگیریمشون ؟
ضمنا آیا به غیر از این علامت سوالها ، آیتم های مخفی دیگه ای هم موجوده ؟
کلا بازی چه جوری 100 درصد میشه ؟
درود
جز علامت های سوال یک علامت [ ] در نقاطی وجود داره که باید به سوال مخصوصش جواب بدی
چگونه ؟
نزدیک این لوکیشن ها که بشی میبینی یک سوال روی صفحه ظاهر میشه از طرف ریدلر که شما باید جوابش رو در وان صحنه پیدا کنید و نگه داشتن کلید دیتکتیو مُد بررسی کنید و جوابش رو پبدا کنید !
به علاوه باید رد تلفن یکی از جنایت کارها رو هم بگیرید و به علاوه dead shot رو هم پیدا کنید !!
اینها ایتم های اضافی هستند که من تا حالا پیدا کردم در زمینه ی 100% کردن بازی !!
البته هیچ ردی از دد شات نیست، نمیدونم چطوری باید پیداش کنم !!!
یک بخش زنجیره ای دیگه هم پیدا کردم که یک صحنه ی جرم با مقتول بود که باید بررسی میکردم و نشانه ای داد برای ادامه ی مارجا
اونم پیدا نکردم بقیه شو !
و به علاوه ریدلر جز علامت های سوال چندین انسان رو هم گروگان گرفته که در لوکیشن های مخفی هستند و شما باید لوکیشن رو اول پیدا کنی بعد معماها رو طی زمان مد نظر حل کنی و برسی به اون نفر و نجاتش بدی !
به علاوه چندتا جلینج توی نقشه باز میشه (4تاست) که قابلیت پرواز و مانُور و توانایی های شمارو میسنجه توی بازی و لا علامت یک دایره وسطش w مشخص شده !!

اینا چیزایی هست که خارج از خطر داستانی من تا حالا متوجه شدم که باید انجام بدی !

• Like
Reactions: amirpers
به لطف کاربر batman_love اخر بازی هم می دونستیم از بس که عاشق بتمن هستن لذت بازی رو برای همه از بین بردن

---------- نوشته در 05:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:06 PM ارسال شده بود ----------

مقایسه tes توسط خودم:
نداره:

داره:

نداره:

داره:

استفاده ی خوب:

میشه بگین من چیکار کردم؟!مگه SP نزدم؟!
راستی این عکسها که قرار دادین با چه تغییراتی به این صورت شده؟!

میشه بگین من چیکار کردم؟!مگه SP نزدم؟!
راستی این عکسها که قرار دادین با چه تغییراتی به این صورت شده؟!

خطرناکه تموم نکردین باز نکنید:

اون پستی که زدی گفتی joker اخرش می میره دیگه بدتر از اینم می تونستی بگی؟

tesselation دیگه برامدگی ها کاملا مشخصه

درود
جز علامت های سوال یک علامت [ ] در نقاطی وجود داره که باید به سوال مخصوصش جواب بدی
چگونه ؟
نزدیک این لوکیشن ها که بشی میبینی یک سوال روی صفحه ظاهر میشه از طرف ریدلر که شما باید جوابش رو در وان صحنه پیدا کنید و نگه داشتن کلید دیتکتیو مُد بررسی کنید و جوابش رو پبدا کنید !
به علاوه باید رد تلفن یکی از جنایت کارها رو هم بگیرید و به علاوه dead shot رو هم پیدا کنید !!
اینها ایتم های اضافی هستند که من تا حالا پیدا کردم در زمینه ی 100% کردن بازی !!
البته هیچ ردی از دد شات نیست، نمیدونم چطوری باید پیداش کنم !!!
یک بخش زنجیره ای دیگه هم پیدا کردم که یک صحنه ی جرم با مقتول بود که باید بررسی میکردم و نشانه ای داد برای ادامه ی مارجا
اونم پیدا نکردم بقیه شو !
و به علاوه ریدلر جز علامت های سوال چندین انسان رو هم گروگان گرفته که در لوکیشن های مخفی هستند و شما باید لوکیشن رو اول پیدا کنی بعد معماها رو طی زمان مد نظر حل کنی و برسی به اون نفر و نجاتش بدی !
به علاوه چندتا جلینج توی نقشه باز میشه (4تاست) که قابلیت پرواز و مانُور و توانایی های شمارو میسنجه توی بازی و لا علامت یک دایره وسطش w مشخص شده !!

اینا چیزایی هست که خارج از خطر داستانی من تا حالا متوجه شدم که باید انجام بدی !

برای پیدا کردن dead shot باید تو شهر بچرخی و میبینی که یه جنازه افتاده و میری پیشش و اسکن میکنیو ....................
برای پیدا کردن جنازه ها بهتره که detective mode روشن باشه.درسته آدم سرش گیج میره ولی ارزششو داره.نتونستی پیدا کنی بگو برات راهنمای کل بازیو بذارم.که یه بار فکر کنم گذاشتم

---------- نوشته در 08:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:02 PM ارسال شده بود ----------

:-o:-o:-o
Fake نیست؟
عجیبه این بازی این چیزا توش پیدا نمیشد:-/

نه فیک نیست.تو این سری خیلی چیزای عجیب غریبی پیدا میشه.جای تعجب نداره :دی

---------- نوشته در 08:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:07 PM ارسال شده بود ----------

من یه تجربه ایو تو این تاپیکها بدست آوردم. و اون اینه که تا وقتی بازی ایو خودت نگرفتیش و تمومش نکردی به تاپیک مربوطش نرو
من وقتی داستان بازیهای بزرگی مثل Alan wake-red dead redemption و l.a noireو فهمیدم ،دیگه همیشه این کارو میکنم.
امیدوارم اینی که گفتم برات درس عبرتی بشه :)

انگار نوشته (شیطان راس)!

---------- نوشته در 10:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:53 PM ارسال شده بود ----------

احتمالا sp رو درست نزدم یا اینکه متنه پنهانرو خوندی!
اتفاقا خودم هنوز بازیرو شروع نکردم از شانسه بد پایانشو میدونستم اما از لذت بازی کم نشد!
اما خیالت راحت باشه پایانه بازی رو نمیشه راحت حدس زد!اون یه نظر کلی بود که تقربا تو همه بازیها با غول مبارزه میشه و احتملا میمره!
بعد اینکه این tesselation برآمدگیها رو کنسول ps3 هم هستش یا فقط تو pc هست؟

انگار نوشته (شیطان راس)!

---------- نوشته در 10:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:53 PM ارسال شده بود ----------

احتمالا sp رو درست نزدم یا اینکه متنه پنهانرو خوندی!
اتفاقا خودم هنوز بازیرو شروع نکردم از شانسه بد پایانشو میدونستم اما از لذت بازی کم نشد!
اما خیالت راحت باشه پایانه بازی رو نمیشه راحت حدس زد!اون یه نظر کلی بود که تقربا تو همه بازیها با غول مبارزه میشه و احتملا میمره!
بعد اینکه این tesselation برآمدگیها رو کنسول ps3 هم هستش یا فقط تو pc هست؟

اتفاقا دقیقا اخرشو حدس زدم درست هم بود:d

نه دیگه نداره dx11 هستش که کلا کنسول از عهدش خارجه دمار از pc های خفن هم دراورده:d

فعلا قسمت story complete ۱۰۰٪ شده و کل بازی تا ۶۵ درصد جلو رفته . ماموریت های مسدر فریز و اون تماس های تلفنی مشکوک هم تموم شده . تمام کراکترهای مجهول هم کشف کردم .گروگان های ریدلر و جوکر هم ازاد شدن . تمام دوربین ها تو شهر نابود شدن . دیگه هیچی روی نقشه نیست . واقعا بهترین بتمنی بود که بازی کردم از همه نظر و گستردگی مراحل و ماموریت هاش. راستی ی تنظیم دیگه هم علاوه بر high داره و اونم extrem هست .

بخش داستانی رو تموم کردم الان
این بازی خارق العاده بود برای من ، هیچ وقت فکر نمی کردم بعد از AA این قدر پیشرفت کنه بازی تو همه بخش ها :d
بهترین بازی سال بی شک :x;)

• Like
Reactions: VahiD_ST

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or