Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка

شاید پس از این داستان اتفاق بیفته . چونکه خارج از آرکام هست یعنی دروازه ورودی .
بعد از اینکه جوکر به رحمت هدا رفت :((:d بتمن بقلش میکنه میاردش دم همین دروازه از شهر میاد بیرون بعد اون کمیسر پلیسه میگه بتمن چی شده اونم جواب نمیده و ول میکنه میره ولی بعد از مدتی به شهر بر میگرده .

دوستان من این DLC رو دانلود کردم و نصب هم کردم

حالا میخواستم بدونم که این شخصیت Nightwing چجوری و کی میشه بازی کرد و بعد لباس بتمن رو میشه عوض کرد

بچه ها...

پنگوین که دو نفرو گروگان گرفته با یه اسلحه نمیذاره بریم نزدیکش و تو یه راهرو دایره مانندیم باید چطور بزنمش؟
از اون راهرو بیا بیرون برو همون قسمتی که رفتی دوتا سرباز رو آزاد کردی برو بالا سربازا رو دخلشون رو بیار بعد برگرد بیرون روبروت هم یه قسمت مثل اینجا هست از این هایی که پایین رو شناور وقتی میری کنارش f رو میزنی میری بالا بعد اونجا یه غول بچه هست اونم دخلشو بیار برو با فریز صحبت کن بعد برو همون جای قبلی که لباس فریز هست یه jammer یا از کاراندازنده میسازه خودش بعد برو پیش پنگوئن برو نزدیک از jammer استفاده کن از کار بندازش بعد خودم هم گیر کردم:d

---------- نوشته در 05:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------

تو اینجا نوشته که تا موقعی که اسلحه خاموش نشده کلیک رو ول نکن ولی من 1 دقیقه هم نگه داشتم خاموش نمیشهhttp://guides.gamepressure.com/batmanarkhamcity/guide.asp?ID=12565

از اون راهرو بیا بیرون برو همون قسمتی که رفتی دوتا سرباز رو آزاد کردی برو بالا سربازا رو دخلشون رو بیار بعد برگرد بیرون روبروت هم یه قسمت مثل اینجا هست از این هایی که پایین رو شناور وقتی میری کنارش f رو میزنی میری بالا بعد اونجا یه غول بچه هست اونم دخلشو بیار برو با فریز صحبت کن بعد برو همون جای قبلی که لباس فریز هست یه jammer یا از کاراندازنده میسازه خودش بعد برو پیش پنگوئن برو نزدیک از jammer استفاده کن از کار بندازش بعد خودم هم گیر کردم:d

---------- نوشته در 05:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------

تو اینجا نوشته که تا موقعی که اسلحه خاموش نشده کلیک رو ول نکن ولی من 1 دقیقه هم نگه داشتم خاموش نمیشهhttp://guides.gamepressure.com/batmanarkhamcity/guide.asp?ID=12565

با همون jammer باید رو اسلحه ی پنگوئن زووم کنی و کلیک کنی.همین بعدش ولش کن و اسلحه از کار میوفته.حالا برو نزدیک پنگوئن و با یه مشت کارشو تموم کن.

حقیقت نفهمیدم چی گفتی :d برم ببینم چیکار میتونم بکنم

با همون jammer باید رو اسلحه ی پنگوئن زووم کنی و کلیک کنی.همین بعدش ولش کن و اسلحه از کار میوفته.حالا برو نزدیک پنگوئن و با یه مشت کارشو تموم کن.
مشکل حل شد باید میرفتم نزدیک میشستم بعد ول میکردم:))

---------- نوشته در 06:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:41 PM ارسال شده بود ----------

حقیقت نفهمیدم چی گفتی :d برم ببینم چیکار میتونم بکنم
هرجا نفهمیدی بگو دقیقتر بگم
من ساده گفتم که راحت تر بفهمی تازه:d

مشکل حل شد باید میرفتم نزدیک میشستم بعد ول میکردم:))

---------- نوشته در 06:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:41 PM ارسال شده بود ----------

هرجا نفهمیدی بگو دقیقتر بگم
من ساده گفتم که راحت تر بفهمی تازه:d

من چپ و راست و رفتم...ولی منظورت از فریز و لباس نفهمیدم...فریز کیه کجاس؟

من بازی رو با بالاترین کیفیت ممکن تو pc دارم بازی می کنم و هیچ مشکلی هم نداره ...
کاملا روون و خوب اجرا میشه ولی موقع صحنه های درگیری شلوغ فقط دچار افت فریم میشه!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟!
خواهشا بگید ... سیستمم هم توپه و بی تردید از اون نیست!

من بازی رو با بالاترین کیفیت ممکن تو pc دارم بازی می کنم و هیچ مشکلی هم نداره ...
کاملا روون و خوب اجرا میشه ولی موقع صحنه های درگیری شلوغ فقط دچار افت فریم میشه!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟!
خواهشا بگید ... سیستمم هم توپه و بی تردید از اون نیست!

نه مشکلی نیست
یکی از بچه ها که روی هر 3 پلتفرم بازی کرده بود گفته بود که روی کنسولها روونتر اجرا میشه وروی pc همینطوری هست که تو میگی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or