Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
اقا من یجاش موندم :d
اونجایی که پنگوئن اسلحه ی مستر فریز رو برداشته
بعد میری از سوییت فریز یه ریموت برمیداری برمیگردی پیش پنگوئن و اسلحه ی فریز رو از کار میندازی !
بعدش چیکار کنم ؟

هیچی دیگه باید بهش مشت بزنی :)

اقا من یجاش موندم :d
اونجایی که پنگوئن اسلحه ی مستر فریز رو برداشته
بعد میری از سوییت فریز یه ریموت برمیداری برمیگردی پیش پنگوئن و اسلحه ی فریز رو از کار میندازی !
بعدش چیکار کنم ؟
همه این مشکلو دارن:d
باید بری پیش مستر فریز یه چیزی بت میده روی اقا یخی(مستر فریز)امتحانش کن بعد برو نابودش کن:d

Last edited by a moderator:
پس چرا تموم نمیشه !!!!!!!:d

26 % شده تازه ! 2 بار جوکر رو ترکوندم با 4 تا BOSS دیگه توی اون برج هم رفتم !
عجب حرومزاده ای هست این JOKER رفته دوست دختر بتمن رو گروگان گرفته حالا ! :d

اینم ی تصویر زیبا از گاتام سیتی بالای بلندترین برج شهر

پس چرا تموم نمیشه !!!!!!!:d

26 % شده تازه ! 2 بار جوکر رو ترکوندم با 4 تا BOSS دیگه توی اون برج هم رفتم !
عجب حرومزاده ای هست این JOKER رفته دوست دختر بتمن رو گروگان گرفته حالا ! :d

اینم ی تصویر زیبا از گاتام سیتی بالای بلندترین برج شهر

بابا کارت چقدر درسته
کل بازیو داری لو میدی که
در ضمن آخرای بازی هستی.

بابا کارت چقدر درستهکل بازیو داری لو میدی کهدر ضمن آخرای بازی هستی.
یعنی چی ؟ یعنی بازی روی ۳۰ درصد تموم میشه ؟؟؟؟؟؟؟ کلا حالم بد شد . فکر میکردم مثل بتمن قبلی بازی روی ۶۵ درصد تموم میشه . البته مراحل جانبیش هست . تا اون دلقک زشت رو نفرستم به درک ولکنش نیستم . :))

یعنی چی ؟ یعنی بازی روی ۳۰ درصد تموم میشه ؟؟؟؟؟؟؟ کلا حالم بد شد . فکر میکردم مثل بتمن قبلی بازی روی ۶۵ درصد تموم میشه . البته مراحل جانبیش هست . تا اون دلقک زشت رو نفرستم به درک ولکنش نیستم . :))
علاوه بر رفتن ماموریت های اصلی و فرعی باید 400 معمای ریدلــر رو حل کنید تا بتونید بازی رو 100 درصد کنیــد.

خب ! بلاخره بازی تموم شد !
جوکر پدر پدر سوخته بلاخره نابود شد !:d
چه صحنه رمانتیکی داشت آخرش ! :d

حالا نوبت dlc هاست !:d

Last edited by a moderator:
اقا اونجایی که
دنبال اون دخترک نینجا دختر رازل قول هستیم و میریم به تونل زیرزمینی بعد از اینکه رابین میاد !!
همون اوایل تونل یک درب نیمه باز هست که میریم داخلش یک از معماهای ریدلر هست !
روی دکمه وا میستیم پشت سرت علامت سوال روشن میشه که بهش ضربه میزنید و 3 تا از علامت سوالای ریدلر جلوت ظاهر میشه !
هر کدوم رو برمیدارم اتاق رو بخار میگیره و میمیرم /1
بر هم نمیدارم بازم بخار میگیره و میمیرم !
ریدلر سوال میپرسه و میگه بعد از 3 چه عددی هست وقتی شب همه جارو فرا میگیره ! یا همچین چیزی !!
نمیدونم چیکار کنم :d
در ثانی هر سه تا معمای ریدلر رو هم میخوام اونجا :d

واقعا کسی دوست داره ماموریت اصلی بره به غیر از Nostradamus ؟

من واقعا دوست دارم کل ماموریت فرعی رو برم بع دبرم اصلی!!! کت ومن که توی شهر گرفتم فقط دوست داشتم دور بزنم!!!

دوست عزیز هدف شما از این صحبت چیه ؟ هر وقت ماموریت های اصلی رو تموم کردید بازی رو تموم کردید با خیال راحت متمرکز بشید روی بقیه بازی !
الان که بازی رو تموم بکنید ی قسمت براتن آزاد میشه برای change character توی نقشه بازی !

نمیدونم این اخطار اسپویل برای چی بود ! چون چیزی از بازی تعریف نشد فقط اشاره به آخر بازی شد !
اونی که میاد کل بازی رو تو اسپویل جز به جز تعریف میکنه آدرس میده رنگ لباس طرف رو هم میگه چیزی نیست م ولی کافیه فقط کلمه " آخر بازی " رو بگی و چیزی هم تعریف نکنی تا اخطار بگیری ! بده آقا از این اخطار ها زیاد میاد و میره .
هنوز فرق بین تعریف شدن کل داستان رو با اشاره کردن بهش متوجه نمیشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or