Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
بچه های سریع دانلود کننده (:blink:) دانلودتون تموم شد فوری بیاین اینجا اسکرین شات و اطلاعات (گرافیک - فریم ریت-...) بذارین که به شدت کنجکاویم بدونیم نسخه PC چطور در اومد بالاخره؟ :دی

بچه های سریع دانلود کننده (:blink:) دانلودتون تموم شد فوری بیاین اینجا اسکرین شات و اطلاعات (گرافیک - فریم ریت-...) بذارین که به شدت کنجکاویم بدونیم نسخه PC چطور در اومد بالاخره؟ :دی

درود .

تا 2 هفته دیگه نمی تونم برات عکس از بازی بزارم چون اون موقع پک اورجینالش میرسه دستم .
ولی عل الحساب فردا صبح دانلودش تموم میشه اگه وقت شد نصب کردم حتما شما رو بی بهره نمیزارم .

نسخه PC خوب از آب در اومده ولی با کارت 570 BLUE SCREEN میشه !:d البته اگه DX11 رو روشن کنی .
460 و 560 هم دیگه هیچی به درد همون DX9 میخورن نهایتا با فیزیک MEDIUM .

اونایی هم که 2 تا 460 دارن یکیش نهایتا میره باسه فیزیک . اون یکیش هم اون وسط معلق می مونه بازی رو اجرا کنه فقط یا DX11 رو :))

آخرین ویرایش:
اینگار من هرچی بگم برای خودم میگم !
چرا یکم رعایت نمیکنید ! دوست دارید اخطار بگیرید ! ؟
این تاپیک فقط برای بحث در مورد بازی هست نه گرافیکو سیستم DX و غیره این بحث ها رو ببرید به تاپیک مشکلات
امیدوارم دیگه تکرار نشه تا شرمنده ی دوستان گل نشیم !

sa_sa عزیز
بحث در مورد اینکه بازی اومده یا نه مجازه ؟
چون ظاهرا بالاخره اومده و اجرا هم شده.
این سایت معمولا بازیهای مشکل دار رو نمی ذاره.
یه نگاه بندازید خودتون :
http://avaxhome.ws/games/batman_arkham_city_cracked_pc.html
مجاز که بله هست ولی نه در این تاپیک در تاپیک مشکلات میتونید راجب به این موضوع بحث کنید !

من نسخه ای از بازی که رسیده دستم با daemon tools هست. فریم هم خوب میداد رو 2 تا سیستم تست کردم سالم بود. هر چند دنگ و فنگ داشت. گرافک هم که عالی بود. مخصوصا وقتی بانوی هات حاج خانوم گربه ای از همون اول آزاد هست. :دی

مجاز که بله هست ولی نه در این تاپیک در تاپیک مشکلات میتونید راجب به این موضوع بحث کنید !

ببخشید دوست عزیز...شما چند وقته ناظم هستین؟؟

ما اینجا در مورد کرک شدن بازی سوال میکنیم که بازی اومده یا نه ... پست پاک میکنید؟؟

تو قسمت مشکلات بازی نمیشه چیزی مطرح کرد چون بازی هنوز نیومده که مشکلی داشته باشه پس جای سوالات ما اونجا نیست...

• Like
Reactions: Saber
درود . بله خانم هات از اولش تو بازی هست . حتی چند مرحله هم باید با ایشون برید جلو . ولی این حاج خانم لفظ درستی نبود به کار بردی .کلا جنله طنز داشت حرفت میدونم ولی نبابد می گفتی . بازی رو نصب کردم فقط میتونم ی کلام بگم . بهترین بازی سری بتمن همینه . من عاشق گاتام سیتی بودم . از بچه گی . عاشق اون پنگوئنه بودم . تو بتمن روی سگا که بازی میکردم. خیلی بازیش پر رمز و راز بود . یادش بخیر . همیسه دوست داشتم این پنگوئن رو بکشم . الان همه خاطراتم زنده شد .

ببخشید دوست عزیز...شما چند وقته ناظم هستین؟؟

ما اینجا در مورد کرک شدن بازی سوال میکنیم که بازی اومده یا نه ... پست پاک میکنید؟؟

تو قسمت مشکلات بازی نمیشه چیزی مطرح کرد چون بازی هنوز نیومده که مشکلی داشته باشه پس جای سوالات ما اونجا نیست...

خدا ببخشت . از وقتی که ایرانسل اومد :d

خب عزیز مسائل مربوط به کرک باید توی تاپیک مشکلات گفته بشه اینجا فقط راجب به خود بازی و مراحلش صحبت میکنیم !

جهت اطلاع هم بگم ، اگه نمیدونی بازی اومده و خیلی ها هم پخشش کردن .

خواهشا این بحث رو ادامه ندید چون تاپیک منحرف میشه !

• Like
Reactions: Thomas_Anders
درود بر شما کاربر گرامی . شما اولین نفر در سایت هستید که بازی را اجرا کردید . مرسی بابت عکس ها . بنازم به معرفت و قدرت کارت گرافیک امپ شما . درورد بر سازنده اش و شما hosein me

آخرین ویرایش:
منو داداش حسین گل و نوژن عزیز امشب بازی رو تهیه کردیم !
و قرار بود من عکس بذارم که یه خورده با اجرای بازی به مشکل خوردم و داداش حسین زحمت عکس گذاشتن رو کشید ! :x
اما وقتی بازی من درست شد حسین جان پست خودشون رو پاک کردن که باز من عکس قرار بدم !
که من رو بدجوری خجالت زده ی خودش کرد با این کار ! :">
همینجا ازش تشکر میکنم بابت این لطفش ...
اینم عکس هایی از شروع بازی !
عکس ها به ترتیب زمان بوقوع پیوستنشون در بازی گذاشته شده !

تا ساعات اینده هم عکس های بیشتری قرار میدیم من و اقا حسین و نوژن
عکسها با نهایت تنظیمات گرفته شده روی رزولیشن 1680*1050
فریم در بیشتر بازی برای من با توجه به سیستمم بین 45 تا 35 متغیر هست !
در بعضی جاها که شلوغ میشه تا 25 هم میرسه !!
اون لگ های معروف هم مشاهده میشه، فریم تا 2 میره یهویی در کسری از ثانیه :d

• Like
Reactions: mehdy.z and mahi58

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or