Batman: Arkham Asylum - X360 Version

چنتا سوال راجبه این گیم داشتم !
1. اصلحه داره بازی ؟
2. action اش بیشتره یا stealth
1- اگه منظورت تفنگ هست که نه، نداره.
2- بستگی به خودت داره ولی خیلی جاها رو نمی تونی بدون مخفی کاری رد کنی و همین طور برعکس یک سری از جاها رو نمی تونی با مخفی کاری رد کنی و نیاز به جنگ تن به تن داری

1- اگه منظورت تفنگ هست که نه، نداره.
2- بستگی به خودت داره ولی خیلی جاها رو نمی تونی بدون مخفی کاری رد کنی و همین طور برعکس یک سری از جاها رو نمی تونی با مخفی کاری رد کنی و نیاز به جنگ تن به تن داری
ممنون از راهنماییتون

من نمی دونم دقیقا کجای بازی هستی. ولی کلا توی این بازی ، هیچوقت راهت بسته نمیشه. همیشه یک کانال کولر ، سقف و یک چیزی هست که مسیرت را ادامه بدی. یکم با دقت بازی کن ، پیداش می کنی.
من اونجا هستم که می گه locate doctor young!بعد از اونجایی که اون تفنگ قلابداره را می ده.میرم اونجا که یه لوستر را می اندازیم زمین می شکنه و دو نفر را نجات می دیم!بعدر برمی گردم(طبق گفته ی دوستان!)به main hall و چند نفر را نجات می دم ولی راهی پیدا نمی کنم!همه ی کانال ها را گشتم ولی هیچ جا نبود!تازه یکی از این دیوار شکننده ها پیدا کردم ولی بالا بود و نمی تونستم بشکونمش!چی کار کنم!برای راهنمایی بیشتر من مرحله ی 14 هستم!

سلام.یجا گیر کردم....اونجایی که تو زندانه برق وصل میکنه دختر دلقکه.....اونجا که تازه میتونی در لیزری باز کنی.....یک دیوارو خراب میکنی به جایی می رسی که یک دیوارو خراب میکنی میخوای رد شی جریان برق میکشتت...........چیکار کنم.......؟
Pleas Help me firends :confused:

واقعا عجب بازی ساختن میشینی پاش نمیخوای دیگه ولش کنی بالاخره یه بتمن درست حسابی داریم یازی میکنیم
darkangel.gif

سلام دوستان من به 36 درصد بازی که رسیدم یکدفعه بازی شطرنجی میشه و میره دمو اول بازی!!!!!! و مثلا برای رد کردن دمو باید دکمه j زد:eek: شما میدونید مشکل چیه ؟؟؟ بازی رو از نکست گرفتم

سلام دوستان من به 36 درصد بازی که رسیدم یکدفعه بازی شطرنجی میشه و میره دمو اول بازی!!!!!! و مثلا برای رد کردن دمو باید دکمه j زد:eek: شما میدونید مشکل چیه ؟؟؟ بازی رو از نکست گرفتم

نه بابا مشکلی نیست اینم یکی از کابوس های بت من هست شما ادامه بده میفهمی چی میشه

منم مثل شما شدم البته یه 4-5باری از بازی خارج شدم:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:گفتم شاید نسخه تقلبیه:biggrin1:

حالا برعکس من خیلی خوشحال شدم!:biggrin1: با شوق تمام داشتم چراغهای کنسولو نگاه میکردم که 3 چراغ شه دیدم
باید با جوکر راه بریم. ضد حال خوردم.:(:biggrin1:
پ.ن : آخه میخوام این 3 چراغ شه جسپر بخرم.:biggrin1:

تو صفحه اصلی live یه قسمت از گیم پلی جوکر گذاشته شده که به نظر مشکوک میاد(البته روش کلیک میکنی میره تو store که میتونی خود بازی رو بخری)
به نظر من جوکر واسه 360 هم میاد چون سازنده ی این بازی با ماکروسافت خیلی رفیق شده(ثبت شدن نسخه ی 360 بازی در کتاب های گینس و عکس هایی که سازنده های بازی با باکس شات نسخه ی 360 گرفتند)

من اونجا هستم که می گه locate doctor young!بعد از اونجایی که اون تفنگ قلابداره را می ده.میرم اونجا که یه لوستر را می اندازیم زمین می شکنه و دو نفر را نجات می دیم!بعدر برمی گردم(طبق گفته ی دوستان!)به main hall و چند نفر را نجات می دم ولی راهی پیدا نمی کنم!همه ی کانال ها را گشتم ولی هیچ جا نبود!تازه یکی از این دیوار شکننده ها پیدا کردم ولی بالا بود و نمی تونستم بشکونمش!چی کار کنم!برای راهنمایی بیشتر من مرحله ی 14 هستم!

سلام
اصلا نباید دنبال راهی بگردی باید پایین همونجا که کتاپ خونه هست بری رو حالت آنالیز و بعد یک کتابی رو پیدا میکنی که بعد میتونی راه رو ادامه بدی
به احتمال زیاد راه حلت اینه

سلام.یجا گیر کردم....اونجایی که تو زندانه برق وصل میکنه دختر دلقکه بعدشم فرار میکنه.....اونجا که تازه میتونی لیزرها رو باز کنی..... به جایی می رسی که یک دیوارو خراب میکنی میخوای رد شی جریان برق میکشتت...........چیکار کنم.......؟

سلام.یجا گیر کردم....اونجایی که تو زندانه برق وصل میکنه دختر دلقکه بعدشم فرار میکنه.....اونجا که تازه میتونی لیزرها رو باز کنی..... به جایی می رسی که یک دیوارو خراب میکنی میخوای رد شی جریان برق میکشتت...........چیکار کنم.......؟

اونجایی که بالا سرت آدم ها هستن و دختر دلقکه تازه برق رو باز کرده دیگه اگه اونجایی باید بری بالا افرادش رو بکشی بعد با همون دستگاه (لیزر رو قطع میکنی) یک جعبه رو هک کنی و کف زمین دیگه برق نیست که بکشتت.
اگه اونجایی هستی که بمب هست باید سریع افراد رو نجات بدی و در رو باز کنی قبل از اینکه منفجر بشه.
امیدوارم بدردت بخوره:love:

آخرین ویرایش:
یه سوال من الان تو اون غار کیلر کراک هستم.3 تا از اون گیاهارو جمع کردم.بعد نقشه به من می گه بر گرد به همون اول غار(که اونجا یکی از این دیوار های ضعیفه و بتمن بهش ژل انفجاری زده)برو.منم می رم ولی هیچ اتفاقی نمی یفته.باید کراک رو بکشونیم تو اول غار بعد منفجر کنیم اون دیواره رو؟چه جوری باید بکشونیمش تو اول اول غار؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or