Batman: Arkham Asylum - X360 Version

ديگه نميتونستم تو sp بنويسم ببخشيد ممنون ميثم جان اونجا را رد كردم حالا يكجا ديگه گير كردم تو نقشه روي اين مكان tntensive treatment علامت زده ميرم اينجا يك تك تير انداز را نشان ميده كه بالاي بالكن يك ساختمان است (همون ساختمونه كه نوكش چيز هاي تيغ تيغي داره) پشت تك تير اندازه هم جايي است كه بايد برم اما لبه هاي بالكن تيغي است نميتونم برم بايد چيكار كنم؟

آخرین ویرایش:
ديگه نميتونستم تو sp بنويسم ببخشيد ممنون ميثم جان اونجا را رد كردم حالا يكجا ديگه گير كردم تو نقشه روي اين مكان tntensive treatment علامت زده ميرم اينجا يك تك تير انداز را نشان ميده كه بالاي بالكن يك ساختمان است (همون ساختمونه كه نوكش چيز هاي تيغ تيغي داره) پشت تك تير اندازه هم جايي است كه بايد برم اما لبه هاي بالكن تيغي است نميتونم برم بايد چيكار كنم؟

Line Launcher اینجاست که به درد میخوره D-PAD راست.
روبروی اونجا یک برج نگهبانی شما برو بالای اون بعد به وسیله Line Launcher اونجارو که تک تیرانداز وایستاده هدف بگیر بعدم خیلی راحت سر میخوری اونجا.

مشکل من هنوز حل نشده!همونجا که زنگ را می اندازیم را می گم!یکی گفت برم به main hall بعد برم در سمت چپ!ولی من اول رفتم سمت چپ بعد رفتم اونجاکه اون زنگ را می اندازیم!حالا چی کار کنم!همه جا را گشتم ولی هیچ راهی پیدا نکردم!

مشکل من هنوز حل نشده!همونجا که زنگ را می اندازیم را می گم!یکی گفت برم به main hall بعد برم در سمت چپ!ولی من اول رفتم سمت چپ بعد رفتم اونجاکه اون زنگ را می اندازیم!حالا چی کار کنم!همه جا را گشتم ولی هیچ راهی پیدا نکردم!
دوست عزیز، من گفتم که برگرد به Main Hall. همونجا که یه مجسمه بزرگ وسطشه. اصلا تو این جایی که زنگ رو انداختی الکی نچرخ. تو Main Hall دو ردیف پله هست که سمت راستی توسط این حفاظهای الکتریکی بسته شده پس سمت چپ رو میری. وقتی رفتی بالا دقیقا بقلت (سمت چپ) یه در هست. برو اونجا.

شما چرا متوجه نمی شید؟من این کار را کردم.ولی راهی پیدا نمی کنم!یه جا می رسم که دیگه هیچ راهی نیست!یعنی همه ی راهها ای که به علامت تعجب می رسه یا قفلند یا لیزر دارند.

سلام من الان تا 38%بازي رفتم الان اينجام
همونجايي كه رو كله شير ها افراد جوكر بمب كار ميذارن همه رو كشتم دو تا در رو باز كردم تو هركدوم ميرم دقيقآ بعد از سرفه كردن بتمن و توهم زدن اين مشكل برام پيش مياد
صفحه شطرنجي ميشه و بازي از اول مياد زود خارج ميشم كه سيو نكنه شما ميدونيد مشكل از چي هست؟
ديسك خرابه؟

سلام من الان تا 38%بازي رفتم الان اينجام
همونجايي كه رو كله شير ها افراد جوكر بمب كار ميذارن همه رو كشتم دو تا در رو باز كردم تو هركدوم ميرم دقيقآ بعد از سرفه كردن بتمن و توهم زدن اين مشكل برام پيش مياد
صفحه شطرنجي ميشه و بازي از اول مياد زود خارج ميشم كه سيو نكنه شما ميدونيد مشكل از چي هست؟
ديسك خرابه؟
بابا اینا هم چیکار کردن. هی بچه های مردم رو می ترسونند. هیچ چیزی نیست دوست عزیز شما اگه یکم به جزئیات ذقت کنی می بینی ادامه بازی هست. مثلا میبینی که جوکر پشت ماشین بتمن نشسته و ..... برو بازی کن هیچ مشکلی هم نداره دیسکت

ا قا سامان روبروي تك تير انداز را شما ميگي

روبروی روبرو که نه یکخورده اینورتر یک برجکی خیلی تابلو شما برو بالا اون بعدم با همون
Line Launcher اونجارو هدف بگیر خیلی راحت میری تو صورت تک تیراندازه فکر کنم دیگه حتما تا الان رد کردی.

با سلام دوستان لطفا كمك!!
آقا ما توي اين Challengeهاي عمارت Arkham Mansion گير كرديم !!
7تا ديگه مونده نميتومنم پيدا كنم!
اگه نقشه Secret هاش هستش كه يه آدرس بدين برم پيدا كنم ببينم كجاست!!
مرسي!!
:biggrin1:

با سلام دوستان لطفا كمك!!
آقا ما توي اين Challengeهاي عمارت Arkham Mansion گير كرديم !!
7تا ديگه مونده نميتومنم پيدا كنم!
اگه نقشه Secret هاش هستش كه يه آدرس بدين برم پيدا كنم ببينم كجاست!!
مرسي!!
:biggrin1:
آقا كسي نبود همينا ميخوام كه 100% بشما! :biggrin1:

شما چرا متوجه نمی شید؟من بعد از انداختن زنگ روی کف زمین,و نجات دادن چند نفر به main hall رفتم.ولی راهی پیدا نمی کنم!یه جا می رسم که دیگه هیچ راهی نیست!یعنی همه ی راهها ای که به علامت تعجب می رسه یا قفلند یا لیزر دارند.
من منتظر جواب هستم!هیچ جا نمی رم هیمن جا هستم!تو را به خدا جواب بدید!سه روزه گیر کردم!

اقا این مشکل پاک شدن سیو ها برا کسی پیش نیومده؟؟
من تا 50% بازی رو رفتم سیو هام خراب شد نمیشه کاریش کرد؟؟؟
دوست من ماله اينه كه هنگام سيو كردن يا بود كردن يا از بازي خارج شدي يا كنسول رو خاموش كردي!!

شما چرا متوجه نمی شید؟من بعد از انداختن زنگ روی کف زمین,و نجات دادن چند نفر به main hall رفتم.ولی راهی پیدا نمی کنم!یه جا می رسم که دیگه هیچ راهی نیست!یعنی همه ی راهها ای که به علامت تعجب می رسه یا قفلند یا لیزر دارند.

من نمی دونم دقیقا کجای بازی هستی. ولی کلا توی این بازی ، هیچوقت راهت بسته نمیشه. همیشه یک کانال کولر ، سقف و یک چیزی هست که مسیرت را ادامه بدی. یکم با دقت بازی کن ، پیداش می کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or