pengel:
همون جایی که سه سری باید سیستم تهویه رو بترنگی (Batarang) کنی ؟! باید سه سری از اون دکترها رو نجات بدی که روی نقشه علامت گذاری شدن ... بعدش هم بر می گردی به سالن اصلی جلوی آسانسور
همونجایی که میرسیم به یه اتا ق یه سری زندا نیا دارن دنبال یه سری مدارک میگردن (تو یه مکان دایره ای چند طبقه هست ) ما میریم بالا تناب لوسترا میبریم میفته پایین زمین خراب میشه یه دکتر ویه سرباز بسته شدن به یه جعبه بعد که اونا را ازاد میکنیم دیگه نمیدونم کجا برم:confused:بری جلو یه سلاحی میگیری که میتونی اون ها رو غیر فعال کنیسلام بچه ها يك سوال يك سري از اين غلامت سوال ها توي يك اتاقك هايي هستند كه با برق اتاقك ها بسته شده اند و نميشه بري تو ميخواستم بدونم اين اتاقك ها اخر بازي باز ميشوند يا راهي داره؟ با اون تفنگ ژله اي هم نميشه باز كرد. لطفا راهنمايي كنيد
شما کلا مثل اینکه هم توی بخش PS3 و همین اینجا SP تو کارت نیست. بابا نصف بچه ها شاید بازی نکرده باشنو لطفا رعایت کنیدبعد از اولین باری که میریم تو غارمون گیر کردم که بم ماموریت Locate Dr.young رو بم داده نمیدونم کجا دنبالش بگردم _(به عبارتی بعد از اونجایی که اون تفنگه که قلاب پرت میکنه رو بم میده)-وقتی از غار میام بیرون نمیدونم کجا برم هیچ علامتی هم بم نمیده![]()

سلام
من یه جای بازی گیر کردم ممکنه کمکم کنید ؟!
همون اوایلش که که یه سری شیر سنگی بالاست باید از روی اونا بپری یه اتاق وسط محیط هست که توی اتاق 1 تونل مانند شیشه ای داره که از زیر اتاق رد میشه ... بعد یه طرف اتاق اون افسره هست که روی تخت یه صورت ایستاده مرده ، ( بعد از اونجاست که باید گاز رو قطع کنیم ... هی میگه dtective رو بزن و مساله رو حل کن ... ( نمی دونم درست توضیح دادم یا نه ، کسی می دونه کجا رو دارم می گم ؟! )
سلام بچه ها من الان درصد 25 بازي هستم بعد يكجايي هست كه دوست دختر جوكر دو نفر از يار هاي ما را گروگان گرفته (دست هاشون با طناب بسته اويزانشون كرده بعد جلوي پاي يكيشون يك جايزه گذاشته كه بمبه) بعد من اون دو تا را با اون دو تا كامپيوتر ها در زمان 1.41 ازاد ميكنم بعد يكدفعه دوست دختر جوكر به ساعتش نگاه ميكنه و ميره و يكدفعه از 1.41 زمان به 30 ثانيه تغيير پيدا ميكند حالا من موندم تو اين 30 ثانيه اصلا بايد چجور بمب را خنثي كنم راه خنثي كردنش را بلد نيستم
بعد از اولین باری که میریم تو غارمون گیر کردم که ماموریت Locate Dr.young رو بم داده نمیدونم کجا دنبالش بگردم _(به عبارتی بعد از اونجایی که اون تفنگه که قلاب پرت میکنه(Batclaw) رو بم میده)-وقتی از غار میام بیرون نمیدونم کجا برم هیچ علامتی هم بم نمیده
به خدا شرمندتونم اصلا حواسم نبود درستش کردم_حالا کسی نمیدونه:smile: