Batman: Arkham Asylum - X360 Version

ما منتظر جواب هستیم!هیچ جا نمی ریم همین جا هستیم!
ببين دوست عزيز براي آوردن امكانات با همون دكمه بالا رو كه بزني Batrang مياد و دكمه چپ رو هم بزني اين اسپري مياد و ادامه هم كه بدي بازيرو بيشتر اينا بت ميده!!

ما منتظر جواب هستیم!هیچ جا نمی ریم همین جا هستیم!

ببين دوست عزيز براي آوردن امكانات با همون دكمه بالا رو كه بزني Batrang مياد و دكمه چپ رو هم بزني اين اسپري مياد و ادامه هم كه بدي بازيرو بيشتر اينا بت ميده!!
بله برای آوردن batrang باید دکمه ی بالای d-pad رو فشار بدید.

بازی رو تمومیدم.:biggrin1:
داستانش عالی بود. sound clip های جوکر و riddler که از گوشه کنارا پیدا میکردیم فوق العاده کار شده بود. (البته همش قشنگ بود ولی واسه این دوتا رو 5-6 بار گوش دادم:biggrin1:)
85% معماهاش هم حل کردم حالا بعدا ادامش هم میرم.:biggrin1:
فقط کسی تونسته 40 تا کمبو رو بزنه؟ من به زور رسوندم به 31.:-"
راستی جریان این مدالها چیه تو achievment ها زده؟ باید به لایو وصل بشیم تا رکوردو ثبت کنه؟
من اون 40 تارو تو اون قسمت که دو تا دشمن تایتان میریزن سرت و کلی هم آدم از آسانسور اومد تا گرفتم تازه تا 60 تا هم رفتم. سعی کن سوار تایتان ها که شدی بگیری

ببخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی نمیدونم تا حالا کسی پرسیده یانه:blushing:
این سری از بتمن(BATMAN ARKHAM ASYLUM)چیت(CHEAT)یا همون رمز هم داره(واسه X360 میخوام نه PC;))اگه کسی این چیت هارو(البته اگه چیتی وجود داشته باشه)داره درون Sp بذاره;)
ممنون:love:
8.gif
53.gif
این جواب نداره؟؟؟اگه بازی دارای CHEAT نیست لطفا بگید اگر هم دارای CHEAT هست درون Sp اون CHEAT هارو بذارید:love:
ممنون:smile:

با سلام
آقايوني كه بازي كردند كمك!!
اين مرحله Croc's رو چخ جوري بايد رفت؟؟
تا دمه دهنه قار مياد جلو ولي ديگه تا ته نمياد و ميپره توي آب!!
اصلا بايد تا كجا كشوندش؟؟
ممنون ميشم كمك كنيد!!

با سلام
آقايوني كه بازي كردند كمك!!
اين مرحله Croc's رو چخ جوري بايد رفت؟؟
تا دمه دهنه قار مياد جلو ولي ديگه تا ته نمياد و ميپره توي آب!!
اصلا بايد تا كجا كشوندش؟؟
ممنون ميشم كمك كنيد!!
وقتی از آب پرید بیرون با Batarang بزن تو سرش.:biggrin1: دو بار بزنی برمیگرده تو آب و شما ادامه میدی. هر چند ثانیه میاد.

وقتی از آب پرید بیرون با Batarang بزن تو سرش.:biggrin1: دو بار بزنی برمیگرده تو آب و شما ادامه میدی. هر چند ثانیه میاد.
خوب دوست عزيز كجا ادامه بدم به طرف جلو ديگه؟؟
بعد اين يارو كه اول همينجا اسپري زد به كف چيه پس و يه خفاش هم چسبوند به ديوار؟؟
اينا بايد چي كار كنيم؟؟

خوب دوست عزيز كجا ادامه بدم به طرف جلو ديگه؟؟
بعد اين يارو كه اول همينجا اسپري زد به كف چيه پس و يه خفاش هم چسبوند به ديوار؟؟
اينا بايد چي كار كنيم؟؟
سلام ...باید بری به طرف اونجایی که رادار شروع به کم شدن میکنه چند بار اینکار رو میکنی و از دست غوله فرار میکنی تا برسی به تونل بعد او نجا باید اون اسپری رو منفجر کنی تا بیفته پایین

دوستان من يه جای بازی گير كردم
يه جا هست شبيه بيمارستان يا آزمايشگاه ... بعد از اينكه دشمنا رو كشتم و با يه زن صحبت كردم زمين و با ژل يه جارو تركوندم برای اولين بار ديدم يه علامت سؤال هست كه نقطش زيرش نيست ... بعدش جوری موقعيتمو تغيير دادم كه نقطه بيفته زير علامت بعدش اسكن كردم ... حالا موندم بايد چيكار كنم . نقشه رو ميبينم يه جا رو مشخص كرده كه راه اصليش بستس ( يه در كه قفله ) ممنون ميشم راهنمايی كنيد من رو ...

با سلام
آقا ما بازي رو تموميديم روي Easy:biggrin1:
حالا اگه بخوايم يه بار ديگه روي Hard برم و Challeng ها رو بگيرم بايد از اول گرفت يا نه تا اونجايي كه گرفتم!!

بچه ها سلام من يك سوال داشتم الان اون قابليت بتمن كه ميتونه طرف را دار بزنه را اپگريت كردم حالا بايد با كدام دكمه اين كار را بكنم هيچ راهنمايي نكرده(همون كه دور گردن طرف طناب ميپيچه و اعدامش ميكنه اونو ميگم) ممنون ميشم راهنماييم كنيد ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or