Batman: Arkham Asylum - X360 Version

سلام دوستان بی زحمت کسایی که بازی رو 100% تموم کردن یا اگه از جریان این سوال من خبر دارن جواب بدن و ما رو از این سردرگمی در بیارن
ببینید من الان 64 % رو تکمیل کرده ام و بازی تموم شد در واقع داستانش رو می گم همون جایی که بتمن ژل انفجاری می زنه به دستش و دهن ژوکر رو میاره پایین و بعد پلیسا می ریزن و همه رو می گیرن بعد بتمن با جتش میره ولی بعد نشون می ده که کراک یه جعبه ی تایتان رو برمیداره و زیر آب میره . ولی مشکل اینجا نیست می خوام بدونم که بازی همین جا تموم می شه و می ره واسه شماره ی بعد یا اگه بازی به 100% برسه داستان ادامه پیدا می کنه و یه بار هم باید با کراک بجنگیم ؟! لطفا کسایی که تموم کردن یه کمکی بکنن.ممنون

سلام دوستان بی زحمت کسایی که بازی رو 100% تموم کردن یا اگه از جریان این سوال من خبر دارن جواب بدن و ما رو از این سردرگمی در بیارن
ببینید من الان 64 % رو تکمیل کرده ام و بازی تموم شد در واقع داستانش رو می گم همون جایی که بتمن ژل انفجاری می زنه به دستش و دهن ژوکر رو میاره پایین و بعد پلیسا می ریزن و همه رو می گیرن بعد بتمن با جتش میره ولی بعد نشون می ده که کراک یه جعبه ی تایتان رو برمیداره و زیر آب میره . ولی مشکل اینجا نیست می خوام بدونم که بازی همین جا تموم می شه و می ره واسه شماره ی بعد یا اگه بازی به 100% برسه داستان ادامه پیدا می کنه و یه بار هم باید با کراک بجنگیم ؟! لطفا کسایی که تموم کردن یه کمکی بکنن.ممنون

شما مراحل اصلی رو تموم کردین و 35 درصد هم که مراحل فرعی هست.

دوستان. اون درصد فقط برای تموم کردن بازی نیست. وقتی بازی رو تموم کردید میتونید دنبال معماها بگردید و چلنج ها رو برید تا درصدتون زیاد شه و به امید خدا 100% کنید.:biggrin1:
اگه 100% کامل شه اتفاق خاصی می افته.......؟!
یه اچیومنت تپل میده.:biggrin1:

من حدود 45 درصد بودم دستگاه رو خاموش كردم بعد از دو ساعت كه اومدم ميگه SAVE خرابه حالا چه كنم ؟
:crying1::crying1::scare::scare::scare::scare::scare::shocked:
از اول باید بری:-"
این مشکل برای خیلی ها پیش اومده ومجبور شدند دوباره از اول برن

100% کردن بازی شامل این چیزا میشه:
تمام کردن Story Mode
Riddle Challenge (یعنی هر 240 تا)
تمام Challenge ها رو 3 امتیازشون رو بگیری.

همه ی اینارو که انجام بدی بازی 100% میشه.

اره فکر کنم اتفاقیه ولی هنگام سیو کردن بازی نباید دستگاه رو خاموش کرد یا هارد رو دراورد یا هر کاری که مانع سیو کردن بازی بشه...
نه این خراب شدن سیو اتفاقی نیست.
اگه دقت کنین شما وارد هر منطقه ای که میشین خودش به طور اتوماتیک سیو میکنه. حالا صبر کنید اون چیزه که اون پایین میچرخه (:biggrin1:) کامل تموم شه بعد خاموش کنید. فکر کنم وسط سیو کردنش دستگاه رو خاموش میکنید.

نه این خراب شدن سیو اتفاقی نیست.
اگه دقت کنین شما وارد هر منطقه ای که میشین خودش به طور اتوماتیک سیو میکنه. حالا صبر کنید اون چیزه که اون پایین میچرخه (:biggrin1:) کامل تموم شه بعد خاموش کنید. فکر کنم وسط سیو کردنش دستگاه رو خاموش میکنید.
کاملا موافقم چون چرا برای من و شما اینطوری نمیشه:confused::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or