1- اگه منظورت تفنگ هست که نه، نداره.چنتا سوال راجبه این گیم داشتم !
1. اصلحه داره بازی ؟
2. action اش بیشتره یا stealth
ممنون از راهنماییتون1- اگه منظورت تفنگ هست که نه، نداره.
2- بستگی به خودت داره ولی خیلی جاها رو نمی تونی بدون مخفی کاری رد کنی و همین طور برعکس یک سری از جاها رو نمی تونی با مخفی کاری رد کنی و نیاز به جنگ تن به تن داری
من نمی دونم دقیقا کجای بازی هستی. ولی کلا توی این بازی ، هیچوقت راهت بسته نمیشه. همیشه یک کانال کولر ، سقف و یک چیزی هست که مسیرت را ادامه بدی. یکم با دقت بازی کن ، پیداش می کنی.
سلام دوستان من به 36 درصد بازی که رسیدم یکدفعه بازی شطرنجی میشه و میره دمو اول بازی!!!!!! و مثلا برای رد کردن دمو باید دکمه j زدشما میدونید مشکل چیه ؟؟؟ بازی رو از نکست گرفتم
من اونجا هستم که می گه locate doctor young!بعد از اونجایی که اون تفنگ قلابداره را می ده.میرم اونجا که یه لوستر را می اندازیم زمین می شکنه و دو نفر را نجات می دیم!بعدر برمی گردم(طبق گفته ی دوستان!)به main hall و چند نفر را نجات می دم ولی راهی پیدا نمی کنم!همه ی کانال ها را گشتم ولی هیچ جا نبود!تازه یکی از این دیوار شکننده ها پیدا کردم ولی بالا بود و نمی تونستم بشکونمش!چی کار کنم!برای راهنمایی بیشتر من مرحله ی 14 هستم!
:biggrin1:سلام.یجا گیر کردم....اونجایی که تو زندانه برق وصل میکنه دختر دلقکه بعدشم فرار میکنه.....اونجا که تازه میتونی لیزرها رو باز کنی..... به جایی می رسی که یک دیوارو خراب میکنی میخوای رد شی جریان برق میکشتت...........چیکار کنم.......؟
Pleas Help me firends :confused: