Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

اون اولاش که دارن به جون ماشین میافتن بعد از که اونا رو لت و پار کردی از تو ماشین یه اسپری ورمیداری بعدش زمینو اسکن میکنی یه گل پیدا میکنی ردشو میگری میرسی به در قفل بعدش باید چیکار کرد؟
تا اینجاش که اصلا از بازی خوشم نیومده وقتی بازی میکنم سردرد میگیرم شاید بدلیل اینه که قبلش RE5 بازی کردم این دیگه به چشم نمیاد!

بابا چرا این Grab کار نمیکنه تو این مزحله ؟

همونجایی که 17٪ بازی گذشته و شما باید وارد ساختمونی بشید ... بعد از کشتن 2 تا اسنایپر که بقل هم روی اون هره هستن بالای سرشون یک کانال هست ! هرکاری میکنم دکمه F نمیاد !‌

کرک reload روهو ریختم ..... تورو خدا کمک کنید تو کف نمونم !

تا اینجاش که اصلا از بازی خوشم نیومده وقتی بازی میکنم سردرد میگیرم شاید بدلیل اینه که قبلش RE5 بازی کردم این دیگه به چشم نمیاد!
نظر شما محترم ولی رزیدنت 5خاک پای این بازی هم نمی شه!البته ژانر هاشون هیچ ارتباطی با هم نداره ولی از نظر جذابیت این کجا و آن کجا

من از اول هم شروع کردم ولی بازم مشکل داره
باید کل فولدر سیو قبلیت رو پاک کنی و بعد از همون کرک 3 فایله بازی رو از اول شروع کنی!
4 نفر از رفقای من به اضافه خودم بازی رو به این شکل بدون هیچ موردی تموم کردیم

باید کل فولدر سیو قبلیت رو پاک کنی و بعد از همون کرک 3 فایله بازی رو از اول شروع کنی!
4 نفر از رفقای من به اضافه خودم بازی رو به این شکل بدون هیچ موردی تموم کردیم
محمد جان من در صورت استفاده از پچ 1.1 این حرفو زدم مگرنه مدتهاست بازیو تموم کردم بی مشکل

ممنون از لطف دوستان . ولی عمراً حوصله نکنم بازی رو از اول شروع کنم
این بازی ازون بازی هایی هست که من مطمئنا یه ماه دیگه تصمیم دارم برای بار دوم تمومش کنم.از زمان پرنس تا بحال هیچ بازیی رو دوبار بازی نکردم ولی این بازی کاملا منحصر به فرد هست.

چی بگم من یکی به شدت از بازی این ریختی که کارت کتک زدن با مشت و لگد باشه به شدت خوشم میاد و بارها بازیش میکنم
این قسمت کمبتش هم مثل بقیه بازی ها نیست تا همه ضربه ها رو حفظ کردی دیگه همه چی تکراری بشه بلکه هر دفه نسبت به قبل تجربه ای جدیده که واقعا ارزش چندین بار امتحان کردن رو داره
بعضیا اشکال گرفتن و گفتن مبارزات به شکل تایمینگ هست و با کمی دقت و زمان بندی همه چی حله ولی به شدت این حرف اشتباه هست چرا که این سبک مبارزاتی شاید به ظاهر ساده و سطحی به نظر بیاد ولی در عین حال فوق العاده پیچیده هست! چون باید مثل بتمن کاملا در دفاع و حمله سریع و به موقع و در عین حال با نگاهی باز و در نظر گرفتن تمام دشمنان و موقعیت و مکان و نوع سلاحی که بدست دارن و فاصله ای که با شما دارن عمل کنید که این خودش باعث می شه هزاران بار مبارزات رو انجام بدید ولی احساس تکرار بهتون دست نده.بهر حال سبکیه که فقط راکستدی فعلا تونسته به این شکله بالانس شده ارائه بده و جای حقیقتا تحسین داره

آخرین ویرایش:
بهر حال سبکیه که فقط راکستدی فعلا تونسته به این شکله بالانس شده ارائه بده
دوست عزيز ولي اگه دقت كنيد پايه همچين سبكي رو assassin's creed بنا كرده
دفاع و حمله به موقع
به نظر من rocksteady اين سبك مبارزه رو ارتقاء داد

آخرین ویرایش:
دوست عزيز ولي اگه دقت كنيد پايه همچين سبكي رو assassin's creed بنا كرده
دفاع و حمله به موقع
به نظر من rocksteady اين سبك مبارزه رو ارتقاء داد
منم همین رو گفتم دیگه!نگفتم که راکستدی ابداع کنندش بوده بلکه گفتم به شکل کامل و بالانس شده اراده کرده;)

سلام ..!
من این بازی رو امروز گرفتم ! :blushing:

اگه کرکی... پچی توصیه ای.. چیزی لازم داره برای بهتر بازی کردن.. ممنون میشم بگید :smile: !

این کرکی که تو خود دی وی دی هست رو بریزم ؟
=
مرسی

بهتره از این کرک استفاده کنی!! حالا شاید تو DVD هم همین باشه ولی چون حجمش کمه دانلود کن!!
Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable

چیزه خاصی که نداره!! بازی کن و لذت ببر!!

آخرین ویرایش:
20-30 صفحه این تاپیک پای مشکل این بازی که فقط ریختن یک کرک و از ابتدا بازی کردن بوده تا درست بشه جلو رفته! ولی هر عزیزی میاد به خودش زحمت نمیده که 1-2 صفحه اخیرو بخونه و مشکلو براحتی بفهمه و حلش کنه!
قول میدم 50-60 پست این ترد فقط همین باشه "این کرکو دانلود کن بریز و از ابتدا بازیو شروع کن"
گند بزنن این بخش pc رو که ...

آخرین ویرایش:
سلام

من کرک reload رو هم ریختم اما باز برای گرب مشکل دارم ! نسخه بوی استیم هست ....

میشه لطف کنید من رو راهنمایی کنید ؟ کرک دیگه ای نیست ؟

کرکی که تو 3 تا پست آخری هست انگار ویروسیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or