Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

سلام دوستان

لطفا منو راهنمایی کنید در مرحله ای که بتمن از قبر بیرون میاد ( لباسش خاکیه و اون غول گندهه که می چرخه

و باید پرژکتور نورو بگیریم تو چشماش )(درصدد 47 ) یک جایی هست که 2 تا بالا بر بقل هم هستند که وقتی

می پرم روی اولی بلافاصله می رره پایین و دیگه نمی شه کاری کرد

ممنون ( 2 روز اینجا موندم )

شما باید با زدن دکمه F بری بالای اون یکی بالابر!! اگه نمیشه این مشکل کرک بازیه!!
یا باید از کرک استفاده کنی و بازی رو از اول دوباره شروع کنی!! یا از سیوگیم بعد از اونجا رو گیر بیاری!!

دوستان ببخشید من همون اول بازی همونجایی که یه یارو دیوونه ای داره یکی از پلیسا رو با شوک الکتریکی شکنجه میده و ما داریم از بالا نگاش میکنم نمیدونم باید چیکار کنم . در ضمن با کرکی که شما اینجا قرار دادید بازی رو شروع کردم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .

دوستان ببخشید من همون اول بازی همونجایی که یه یارو دیوونه ای داره یکی از پلیسا رو با شوک الکتریکی شکنجه میده و ما داریم از بالا نگاش میکنم نمیدونم باید چیکار کنم . در ضمن با کرکی که شما اینجا قرار دادید بازی رو شروع کردم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام دوستان.
دوست عزیز شما باید اول با زدن دکمه X به شناسایی موارد روشن تر و گرمتر بپردازید (با نگاه کردن بهشون)
بعد با زدن دکمه f گرپل کنید و خودتون رو بهشون برسونید. و سپس به پشت دشمن رفته و او را بزنید.

سلام دوستان
من توي درصد 33 ، اونجايي كه دلقك اون طرف يه اتاقه و يه نفرو گروگان گرفته، بعدش گروگانو ميندازه تو آب (گروگانو برق ميگيره) گير كردم. دلقك راهرو را منفجر ميكنه و بعدش فرار ميكنه.
من رفتم برقو قطع كردم و از آب گذشتم و از كانال كنار راهروي تخريب شده راهمو ادامه دادم تا به جايي كه تو عكس هست، رسيدم.
تنها راه ممكن هم همين راهه. كرك داده شده را هم استفاده كردم.
ولي معلوم نيست چه جوري ميشه از اينجا بالا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
http://450.ir/upload/103/1049-13-91981230-03.JPG
http://450.ir/upload/103/1049-13-91981230-04.JPG
1049-13-91981230-04.JPG

دوستان من همه این علامت سوالا (فکر کنم اسمشون Riddle هستش) رو گرفتم . فکر کنم 239 تا بود . یدونه مونده که هر کاری می کنم نمیتونم پیداش کنم. توی عکس می بینید .احتمالا باید تو محوطه آسانسور باشه. اگه لطف کنید و راهنماییم کنیید یه دنیا ممنون میشم.
1049-20-79132199123-Batman.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من توي درصد 33 ، اونجايي كه دلقك اون طرف يه اتاقه و يه نفرو گروگان گرفته، بعدش گروگانو ميندازه تو آب (گروگانو برق ميگيره) گير كردم. دلقك راهرو را منفجر ميكنه و بعدش فرار ميكنه.
من رفتم برقو قطع كردم و از آب گذشتم و از كانال كنار راهروي تخريب شده راهمو ادامه دادم تا به جايي كه تو عكس هست، رسيدم.
تنها راه ممكن هم همين راهه. كرك داده شده را هم استفاده كردم.
ولي معلوم نيست چه جوري ميشه از اينجا بالا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
http://450.ir/upload/103/1049-13-91981230-03.JPG
http://450.ir/upload/103/1049-13-91981230-04.JPG
1049-13-91981230-04.JPG
شما باید بازیو از اول برید تا دیگه مشکل حل بشه!در غیر اینصورت باید سیو بعد از اینجارو دانلود کنید

سلام و تشكر از شما
لازمه كه بازي رو پاك كنم و دوباره اينستال كنم؟
يا فقط با يه پروفايل ديگه بازي را دوباره شروع كنم تا مشكل حل بشه؟
نه احتیاج نیست که reinstall کنید فقط از اول بازیو شروع کنید و سیو قبلیو پاک کنید!

سلام دوستان
من یه جا از بازی گیر کردم
آبجکت این رو نوشته
search the mansion arkham to find dr young
خواهش کمک کنین
نمیدونم چه کنم
تو محیط گیر افتادم
ممنون

یه روشی دیگه هم هست در ویستا و سون که روی 7 امتحان کردم. برای اینکه از اول بازی نکنید.بعد از ریختن کرک 171kbجای که سیو گیم هست رفته و روی پوشه savedata کلیک راست وبعد properties و بعد previous versions رو انتخاب و سیو گیمی قدیمی تر رو انتخاب کنید از فعلی.

بالخره من هم بدون کوچکترین مشکلی تموم کردم. تمام آیتمها رو به طور کامل گرفتم ، شد 85 درصد. 15 درصد هم مال Challenge ها هستش که یه خوردش رو رفتم شد 92 درصد.

دوستان کسی میتونه طرز کار دقیق چهارمین سلاح بتمن را بگه ( همون سلاحی که صفحه نمایش داره ) .
آخه تو اون مرحله ایی که باید کنتور های برق را قطع کنیم و زمان هم کم داریم نمیشه قبل از تمام شدن وقت کنتور ها رو خاموش کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or