Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

من هم بازی رو بدون افت فریم و هیچ مشکلی با این کرک (که همون re ) تموم کردم:

Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable

من هر کرکی که از Reloadad میریزم این ارور رو میده کسی میدونه مشکل از کجاست؟

SecuLauncher : failed to start application.[9000]

آنتی ویروس رو disable کن. چون تا بخوای کپی کنی پاک میشه. فایل whysosrs.DLL یک تروجانه. و آنتی ویروس میگیرتش اما باید تو ی Binaries کپیش کنی.

تنظیمات گرافیک رو هم با BmLauncher.exe تو Binaries میتونید انجام بدید.

این هم جدید ترین کرک بازی که به یکی از دوستام دادم که بازی را 100کرده بودم
دانلود
با حجم 7.3mb
ما با این کرک مشکلمون حل شد همون مشکل 15% گفتم بگم که دوستانی که مشکل من رو داشتن راحت شن این کرک رو COPY کنید بعد یه سیو جدید بسازید درست میشه

من هم بازی رو بدون افت فریم و هیچ مشکلی با این کرک (که همون re ) تموم کردم:

Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable

آنتی ویروس رو disable کن. چون تا بخوای کپی کنی پاک میشه. فایل whysosrs.DLL یک تروجانه. و آنتی ویروس میگیرتش اما باید تو ی Binaries کپیش کنی.

دوست عزیز ، من از اون کرکی که 97 کیلوبایت حجمش بود و می گفتند که اصلاح شده است استفاده می کنم. یعنی برم این کرک که شما گذاشتید رو بگیرم ؟ در این صورت باید از اول برم یا همون سیوها جواب میده ؟

این کرک رو هم امتحان کردم باز همون ارور رو میده.
این کرک روی ویندوز ویستا و 7 مشکل داره.برای همین فقط باید روی ایکس پی برید

دوستان من امروز با اینکه همیشه طرفدار پی سی بودم تصمیم گرفتم برم سراغ کنسول

یه کنسول می خام بخرم و خودمو راحت کنم...بازی های PC همش بدبختیه
دوست عزیز مشکل اینجاست که ماها همیشه می خوایم بازی رو سریع تر بازی کنیم و نمی تونیم منتظر نسخه کامل باشیم.بعد همین سختی ها بعد از درست شدن بازی و تموم کردن اون خیلی بازی رو لذت بخش تر می کنه.نا برده رنج بازی حال نمی دهد:biggrin1:

میشه یه جای دیگه اپلود کنی چون نمی تونم دانلود کنم. مطمئنی دوست من که مشکل grapple حل میشه یا نه؟ اگه کسی رفته و حل شده بگه.
فکر کنم منظورت همونه که سه تا فایل داره و یه فایل dll هم توش هست درسته؟ همون 8.63 مگیه هست؟
من الان تست کردم درست بود مشکل شما چیه؟
آره همون سه فایل هستش و 8 مگ

من تو 48% بازی یه جایی هست که باید برم داخل کانال کولر ولی graple نمیکنه
کمک کنید لطفا
بابا چند بار بگم از کرک ریلودد استفاده کنید و بازی رو از دوباره شروع کنید.قبل از پست دادن چند صفحه آخر تاپیک رو حداقل بخونید

آنتی ویروس رو هم Disable کردم و دوباره کرک ریختم ولی باز همون پیغام رو داد.

این کرک روی ویندوز ویستا و 7 مشکل داره.برای همین فقط باید روی ایکس پی برید

روی Xp این ارور رو میده.

دوستان من تو بازی بعد از چند دقیقه فریم ریت بازی نصف میشه! کسی این مشکلو نداشته یا نداره؟
ضمن این که از بازی که میام بیرون یه صفحه سیاه میاد و نمیره تو ویندوز و هنگ میکنه سیستم !

دوستان من تو بازی بعد از چند دقیقه فریم ریت بازی نصف میشه! کسی این مشکلو نداشته یا نداره؟
ضمن این که از بازی که میام بیرون یه صفحه سیاه میاد و نمیره تو ویندوز و هنگ میکنه سیستم !

من هم مشکل افت فریم رو تو باز داشتم یک کرک که برای مشکل Save بود رو ریختم درست شد و فریم ریت ثابت و مناسب شد ولی کرکش مشکل داره دیگه:biggrin1:

آقا من این بازی رو تا یه جاییش رفتم که تو کتابخونست.نمیدونم که چی شده که هرچی با اون تفنگ طنابی که داشت خودشو باهاش بالا و پایین ساختمونا میبرد , میزنم بالای یه دیوار نمیره , اون دیوار هم قبلنا بالاش میرفت , وقتیم که تند تند کلیک میکنم یه دفعه تصویر به هم میخوره طناب رو میزنه از تو دیوار رد میشه همین جوری واسه خودش میرهههههههههه تااااااااااااا بیرون کتابخونه تو جنگلا میفته...
مشگل از گرافیکمم نیست تو دو تا pc گرافیک شاخ اینو امتحان کردم , همینجوری میشه..
لطفاء اگه کسی میدونه ایرادش از چیه بهم بگه....:(:((

آقا من این بازی رو تا یه جاییش رفتم که تو کتابخونست.نمیدونم که چی شده که هرچی با اون تفنگ طنابی که داشت خودشو باهاش بالا و پایین ساختمونا میبرد , میزنم بالای یه دیوار نمیره , اون دیوار هم قبلنا بالاش میرفت , وقتیم که تند تند کلیک میکنم یه دفعه تصویر به هم میخوره طناب رو میزنه از تو دیوار رد میشه همین جوری واسه خودش میرهههههههههه تااااااااااااا بیرون کتابخونه تو جنگلا میفته...
مشگل از گرافیکمم نیست تو دو تا pc گرافیک شاخ اینو امتحان کردم , همینجوری میشه..
لطفاء اگه کسی میدونه ایرادش از چیه بهم بگه....:(:((
بازیتون رو از کجا گرفتین؟
از کدوم کرک استفاده می کنین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or