Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

کسی نبود به ما هم کمک کنه؟ اخه هرچی f رو میزنم علامت ضربدر میاره که نمی تونی بری تو! تو رو خدا بگین
bebakhshid farsi nadaram
aziz moshkel noskhe PC hamine,,,bazi ro reset kon dobare biar shayad doros beshe

من اون دیوار نامرئی رو رد کردم ولی وقتی درو باز میکنم میفته پایین و میمیره باید چکار کنم؟
chetori rad kardi??
man ye jayi residam ye chiz namaryi nemizare beram jolo
komak konid

دوستان من پچ فیزیک رو امتحان کردم.کار می کنه و بازی آپدیت میشه.حالا نمی دونم این پچ آفیشال هست یا نه ولی ورژن بازی 1.1 میشه.
در ضمن فیزیک بازی مثل بقیه بازی ها فوق العاده سنگینه و یه جورایی برای افرادی که سری 8 دارن کاربرد نداره.همون جور که خود بازی هم پیشنهاد می کنه که از سری 200 و گرافیک 260 انویدیا برای فیزیک استفاده کنید.

:((يه مشكل بد!الان 43 درصد رو رفتم.دقيقا بعد از اونجا كه جاي بتمن و جوكر عوض ميشه و بعد دوباره بازي با بتمن شروع ميشه همونجايي كه بايد بريم نور رو بندازيم توي صورت اون موجود بزرگ.
يه كم كه ميرم جلو يه چيزي مث آسانسور ميره پايين و همون جا گير ميكنم

بچه ها من رد کردم!!! yesss بازی رو از اول رفتم حل شد جالبه بعضی وقت ها f کار نمی کنه! بچه ها این پچ کجاست که ما نمی بینیم پچ 1.1 رو میگم ؟*

ببخشید اینقدر پست میزنم! من رسدم به 19 درصد اونجایی که میره تو توهم برای بار دوم اما اون اخراش میرسم به 2تا چرخ دنده که می چرخن نه میشه f زد نه هرچی میزنم به چرخ دنده ها همینجور حرکت می کنم چیکار باید کرد اگه کسی سیو بعد از اوجا رو داره بزاره لطفا جواب بدید ممنون

دوستان من پچ فیزیک رو امتحان کردم.کار می کنه و بازی آپدیت میشه.حالا نمی دونم این پچ آفیشال هست یا نه ولی ورژن بازی 1.1 میشه.
در ضمن فیزیک بازی مثل بقیه بازی ها فوق العاده سنگینه و یه جورایی برای افرادی که سری 8 دارن کاربرد نداره.همون جور که خود بازی هم پیشنهاد می کنه که از سری 200 و گرافیک 260 انویدیا برای فیزیک استفاده کنید.
حالا شما تفاوتی هم از نظر فیزیک دیدی یا نه؟

حالا شما تفاوتی هم از نظر فیزیک دیدی یا نه؟
تا یه جاهایی رفتم وبعد صفحه بریده بریده شد و یه سری دیوار بین من و جوکر نمایان شد و در آخر هم کرش شد!اصلا بازی اینقدر سنگین شد که فرصت نداد یه انفجار ببینم.در کل مثل همیشه بی استفاده هست.افرادی که کارت های جدید و قوی تر دارن باید بگن که فرقش چیه.من که فکر نمی کنم چیز خاصی باشه.

در ضمن در جواب برخی از دوستان
این کرک گروه ریلودد رو باید بریزید و بعد بازی رو از اول شروع کنید تا مشکلات حل بشه و الا سیو قبلیتون جواب نمی ده.این چیزیه که توی اکثر فروم ها دارن میگن خودم که فعلا دارم رزیدنت میرم و هنوز تست نکردم.

تا یه جاهایی رفتم وبعد صفحه بریده بریده شد و یه سری دیوار بین من و جوکر نمایان شد و در آخر هم کرش شد!اصلا بازی اینقدر سنگین شد که فرصت نداد یه انفجار ببینم.در کل مثل همیشه بی استفاده هست.افرادی که کارت های جدید و قوی تر دارن باید بگن که فرقش چیه.من که فکر نمی کنم چیز خاصی باشه.

در ضمن در جواب برخی از دوستان
این کرک گروه ریلودد رو باید بریزید و بعد بازی رو از اول شروع کنید تا مشکلات حل بشه و الا سیو قبلیتون جواب نمی ده.این چیزیه که توی اکثر فروم ها دارن میگن خودم که فعلا دارم رزیدنت میرم و هنوز تست نکردم.
کارت شما چیه؟
توی سایت ها که خیلی از فیزیکش تعریف کردند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or