Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

http://bazicenter.com/forums/member.php?u=15943
Genesis جان منظورم اونجاس که یه کانال هستش اون بالا که دریچش رو میکنی بعد باید بری توش اونجا باید F بزنی که بره توش اما هرکاری من مکینم اصلا F نمیده
باور کن کل بازی پر کاناله! واقعا نمیدونم! شاید کسی بدونه کجایی و مشکل چیه!

دوست عزیز ، من از اون کرکی که 97 کیلوبایت حجمش بود و می گفتند که اصلاح شده است استفاده می کنم. یعنی برم این کرک که شما گذاشتید رو بگیرم ؟ در این صورت باید از اول برم یا همون سیوها جواب میده ؟
amirpers عزیز امتحان کردم. اگه کرک رو عوض کنی سیوهای قبل پاک میشه.

من همه کرک هارو امتحان کردم... همچنان مشکل دیوار نامرئی دم در Botanical Gardens وجود داره و با این کرک Reloaded هم برای من حداقل حل نشده.
من ویندوز 7 دارم با عوض کردن Crack هم نمیدونم چرا سیو هام پاک نمیشه :دی

اووووه.بالاخره منم با هزار زحمت و حدود 483234546 کرک تونستم بازی رو تموم کنم. از کرکی که 8 مگ هست و 3تا فایل توش هست هم استفاده کردم مشکل پمپ و اینا که بچه ها گفتن رو هم نداشتم فقط graple بود که با ترینر float mode رو رفتم حل شد فقط چرا اینقدر سریع تموم شد؟ موفق باشید

سلام
من اینجا گیر کردم و وقتی میپرم با کله میره سقوط میکنه !

میخاستم بدونم این همون مرحله مشکل دارس یا من اشتباه کار میکنم؟
اگر اون مرحله مشکل دارس لطفا راهی بگید که ردش کنم بره مرحله بعد حال دوباره بازی کردن با شرایط Slowmotion رو ندارم !

آخرین ویرایش:
جواد این جواب نداد؟
http://gf.wiretarget.com/bm/rld-btaa.rar
نه همون جلو در عین بُز گیر کردم رفته پی کارش :دی انواع و اقسام کرک های موجود هم تست کردم کار نکرده.
کسی سیو جلوتر از اینو نداره ؟
ترینتر هم زبونم لال اومدم استفاده کنم بازی هنگ میکنه :دی ای بابا هیچ راهی نیست یعنی اینجا رو رد کنیم ؟ :دی

نه همون جلو در عین بُز گیر کردم رفته پی کارش :دی انواع و اقسام کرک های موجود هم تست کردم کار نکرده.
ترینتر هم زبونم لال اومدم استفاده کنم بازی هنگ میکنه :دی ای بابا هیچ راهی نیست یعنی اینجا رو رد کنیم ؟ :دی

بازيت ماله كدوم شركته داداش

بل سلام من هم بازی اویل 5 و هم بازی بتمن رو گرفتم اویل 2 دی وی دی و بتنم هم 3 دی وی دی هست اما وقتی نصبشون می کنم تو قسمت نصب xlive به مشکل می خوره و ارور می ده بعد بازی رو که می خوام اجرا کنم ارور می ده و میگه this application has faild to start because xlive.dll was not found
چی کار باید بکنم

بل سلام من هم بازی اویل 5 و هم بازی بتمن رو گرفتم اویل 2 دی وی دی و بتنم هم 3 دی وی دی هست اما وقتی نصبشون می کنم تو قسمت نصب xlive به مشکل می خوره و ارور می ده بعد بازی رو که می خوام اجرا کنم ارور می ده و میگه this application has faild to start because xlive.dll was not found
چی کار باید بکنم
دوست عزیز اگه نصب نمی کنه یه ویندوز عوض کن شاید مشکلت حل بشه.در ضمن اگه ارور نصب میندوز لایو رو بگی هم بد نیست

من همه کرک هارو امتحان کردم... همچنان مشکل دیوار نامرئی دم در Botanical Gardens وجود داره و با این کرک Reloaded هم برای من حداقل حل نشده.
من ویندوز 7 دارم با عوض کردن Crack هم نمیدونم چرا سیو هام پاک نمیشه
جواد با ریلودد باید از اول بازی رو شروع کنی .تو از اول و با یه سیو دیگه شروع کردی بازم حل نشد؟یا اینکه همون سیو قبلیت رو تست کردی؟

درود
جواد جان این سیوها با کرک رو تست کردی؟
Batman Arkham Asylum Crack Fix+Save Game l 376 KB

نه همون جلو در عین بُز گیر کردم رفته پی کارش :biggrin1: انواع و اقسام کرک های موجود هم تست کردم کار نکرده.
ترینتر هم زبونم لال اومدم استفاده کنم بازی هنگ میکنه :biggrin1: ای بابا هیچ راهی نیست یعنی اینجا رو رد کنیم ؟ :biggrin1:

منم همین مشکل رو داشتم ولی وقتی بازی رو دوباره از اول شروع کردم حل شد!!

Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or