Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

من اون فن پرتاب رو خریدم هر کاری میکنم اجرا نمیشه...بعد قابلیت های دیگه باز هستن ولی نمتونم بخرم!!!زیاد نرفتم جلو...اونجاشم که باید برم دنبال رد الکل اون افسره

سیستم کومبو بازی طوریه که حرکت های مخصوص (Special Combo ) بعد از اینکه 8 صربه ی پشت سر هم ( یکی از اپگرید ها پنجش میکنه ) انجام بدید میتونید حرکات مخصوص رو هم انجام بدید فکر کنم Shift + Left Click پرتشون میکنه ...

سیستم کومبو بازی طوریه که حرکت های مخصوص (Special Combo ) بعد از اینکه 8 صربه ی پشت سر هم ( یکی از اپگرید ها پنجش میکنه ) انجام بدید میتونید حرکات مخصوص رو هم انجام بدید فکر کنم Shift + Left Click پرتشون میکنه ...
ممنون...
البته من با دسته 360 بازی میکنم A+X هستش...
فقط اولین جایی که احساس کردید سان سو ر شده رو بهم بگید تا منم چک کنم...
ممنون

داداش همون اوایل که اون دختره اون پیرمرد رو گروگان گرفته که باید از بالا سقف رو که شیشه ای بشکونی بپری روسرش تا میپری یکدفعه معلوم نمیشه چی میشه یه غول جلوته باید باهاش مبارزه کنی بعد که بردی میبینی پیرمرد میاد گیشت اصلا معلوم نشد چه اتفاقاتی افتاد .

کمکم کنین ممنون میشم .

من الان 31% از بازی رو رفتم و رسیدم به یه جایی که یه دریچه اون بالا هست ولی نمیشه با Grapple رفت داخلش . چی کار باید بکنم ؟ اینک عکس اونجایی که گیر کردم : ( با PC بازی میکنم )

batman.jpg

به p30world سفارش دادم میگن کرک بازی مشکل داره کنسل کردن.
مثل اینکه بازی لیک شدس.
حالا کسی کامل بازی کرده که مشکلی هم نداشته باشه و اینترنتی خریده باشه؟
اگه آره کدوم سایت.

خب من به دختره همون هارلی کویین رسیدم...نسخه ی من (سرزمین) تا الانش مشکلی نداشته...
فیلم هم پخش کرد:
همون جا که زیر پات شیشه هست و زیر گوردون و دخترک:love: تشریف دارن وقتی دکمه رو میزتی نشون میده میپره رو دختره و با گوردون حرف میزنه و میرن پیش boss و نشون میده چطور کلفت میشه و چطور میافتن تو اون اتاق که مبارزه صورت میگیره!!(در این بین مکالماتی هم صورت میگیرد)

من الان 31% از بازی رو رفتم و رسیدم به یه جایی که یه دریچه اون بالا هست ولی نمیشه با Grapple رفت داخلش . چی کار باید بکنم ؟ اینک عکس اونجایی که گیر کردم : ( با PC بازی میکنم )
دوستانی که مشکل Grapple دارند ! این کار رو بکنند : برند به مسیر :

\Program Files\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config

فایل DefaultGame رو بازکنید :

خط DefaultGravityZ=-1000.0 رو بکنید DefaultGravityZ=1

اینطوری جاذبه از بین میره و شما معلق میشید ! اینطوری میتونید خودتون رو به لبّه ی دریچه هایی که نمیشه روشون Grapple کرد برسید و به راحتی ازشون بالا برید !

اونجا که بچگی ما رو نشون میده بعد به یه غول میرسیم... من اون پناه ها رو میسازم و با پنا گرفتن رد میشم... بعد دومین بار که اوون اسکلت ها میریزه سرمون باید چیکار کنیم...؟؟؟؟!(احساس میکنم تو یه باگ گیر کردم )

سلام میتونید یک راهنمایی کوچیک به من بکنید که این بازی رو بگیرم همه چیش سالمه یا اینکه بازم صبر کنم:(
اگه میشه بگید کدوم فروشگاه اینترنتی داره واسه خرید پستی

سلام میتونید یک راهنمایی کوچیک به من بکنید که این بازی رو بگیرم همه چیش سالمه یا اینکه بازم صبر کنم:(
اگه میشه بگید کدوم فروشگاه اینترنتی داره واسه خرید پستی

www.bazimarket.com از اینجا خرید کنی بتعداد دیویدی خریدی میتونی هدیه انتخاب کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or