Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
پچ ۵ عرضه شد.
Baldur's Gate 3 - Community Update #25: Ain't No Party Like a Withers Party - Steam News
تغییرات اصلی:

1. دو تا درجه سختی جدیده Honor Mode و Custom Mode. (اولی Perma Deathئه و دومی از اسمش پیداست)

2. یه Epilogue جدید بعد از پایان بازی.

3. حالا در کمپ به Inventory همه دسترسی دارید.

4. و هزارتا تغییر و فیکس ریز و درشت دیگه.

دوستان بنده وارد اكت ٣ شدم رسما و شرعا
چقد محيط عوض شد چقد شلوغ و غنى تر شد.
پيشنهادى راهنمايي چيزى نداريد؟
قطعا سردرگم میشی چون از نظر تراکم کوئست و NPC خیلی متراکم تر اکت ۱ و ۲ ئه.
چندتا توصیه دارم:

برو جلو تا وقتی برسی به مراسم تاج گذاری Gortash (همون اولاس). تو مراسم شرکت کن، بعدش وارد قسمت پایینی شهر شو. (حتما قبل از وارد شدن به قسمت پایینی شهر مراسمو انجام بده، وگرنه یه سری کوئست ها فیل میشن.)

توصیه میکنم کوئست خود Gortash و Orin رو بزاری برای آخر کار. بقیشون ترتیب خاصی ندارن.

یه کوئست قتل های زنجیره ای تو قسمت پایین شهر هست که هرچقدر لانگ رست کنی بیشتر آدم کشته میشه. اینو اگه خواستی تو اولویت قرار بده تا وقتی قاتلو بگیری.

کوئست رافائل هم بزار وقتی لول ۱۲ شدی و کارکترات خیلی قوی شدن انجامش بده. این سخت ترین قسمت بازیه.

قطعا سردرگم میشی چون از نظر تراکم کوئست و NPC خیلی متراکم تر اکت ۱ و ۲ ئه.
چندتا توصیه دارم:

برو جلو تا وقتی برسی به مراسم تاج گذاری Gortash (همون اولاس). تو مراسم شرکت کن، بعدش وارد قسمت پایینی شهر شو. (حتما قبل از وارد شدن به قسمت پایینی شهر مراسمو انجام بده، وگرنه یه سری کوئست ها فیل میشن.)

توصیه میکنم کوئست خود Gortash و Orin رو بزاری برای آخر کار. بقیشون ترتیب خاصی ندارن.

یه کوئست قتل های زنجیره ای تو قسمت پایین شهر هست که هرچقدر لانگ رست کنی بیشتر آدم کشته میشه. اینو اگه خواستی تو اولویت قرار بده تا وقتی قاتلو بگیری.

کوئست رافائل هم بزار وقتی لول ۱۲ شدی و کارکترات خیلی قوی شدن انجامش بده. این سخت ترین قسمت بازیه.

اين گورتاش و ارين به نظرم جفتشون ميخوان يه چيزى در نهايت تو پاچه ما بكنن :D

• Like
Reactions: DedSec88 and Erebor
خوب من دوتا سیو قبلیمو که یکی خوب رفته بودم و اون یکی رو بد رفته بودم ول کردم ، الان سیو سوممو روی درجه سختی جدید ساختم ... و محشره :D محشر ! شایدم هیچوقت بازی رو این درجه سختی تمام نکنم :D ولی بازم آدرنالین که میده محشره ! هر دوتا سیو هم دقیقا تا پایان اکت دو رفته بودم ... بریم ببینیم طلسم این سیو شکسته میشه تا بتونم اکت سه رو هم برم یا نه :D

شدولندز و اون میخونه وسط لعنتی اش و Ambush ـی که وسطش میشی یه تنه داره کاری می کنه بازی رو دراپ کنم. :|
Man, fuck this place

کجارو میگی، اونجا که دشمنا طناب میندازن گردنت و تلپورتت میکنن؟
نه باو
یه تیکه هست میری تو Inn
بعد صاحب اون جا میگه از زنه که بالاست یه Blessing بگیر ادامه راه رو برو

آقا من صحبت می کنم Blessing ـه رو میگیرم
ولی بعدش یه مرده میاد با یه لشکر Demon. اینا تو دو نوبت زنه رو میکشن(اسما رو همه رو یادم رفته)
بعد حصار Inn از بین میره و من میمونم و صاحب میخونه و کلهم اجمعین علیه من چون نفرین شدم

چه سناریوی نفرین شده ایه این اخه؟ :|

نه باو
یه تیکه هست میری تو Inn
بعد صاحب اون جا میگه از زنه که بالاست یه Blessing بگیر ادامه راه رو برو

آقا من صحبت می کنم Blessing ـه رو میگیرم
ولی بعدش یه مرده میاد با یه لشکر Demon. اینا تو دو نوبت زنه رو میکشن(اسما رو همه رو یادم رفته)
بعد حصار Inn از بین میره و من میمونم و صاحب میخونه و کلهم اجمعین علیه من چون نفرین شدم

چه سناریوی نفرین شده ایه این اخه؟ :|
آها. مردن ایزوبل scripted نیست.

کلا هرچی داری رو خالی کن رو سر مارکس (لیدرشون) و شیطونایی که میان ایزوبل رو بکشن. این ایزوبل چون AIش خیلی خره دائم قصد خودکشی داره.

من دفعه آخر که رو Tactician داشتم بازیو میرفتم ۵-۶ تا summon آوردم، ۱۰ نفری ایزوبل رو احاطه کردیم. کارکتر خودمم پالادین بود و هرچی smite داشتم خالی کردم رو سر مارکس و پودرش کردم. (توصیه میکنم اگه خودت پالادین نیستی یکی از همراهاتو respec کنی به پالادین چون فوق العاده قویه.)

خوب من اکت یک مپ اول و مپ دوم روی Honor تمام کردم ، تا الان سخت ترین باس هگ بود ! بقیه باس ها خیلی مشکلی نداشتم.از الان نگران مپ سوم و Grym هستم ... ایشالله اونجا سیومون نابود نشه :D (نمیخوام با ابیوز برم)

• Like
Reactions: DedSec88

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or