Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
مشكل من بيشتر با اون داركنسيه كه ميزنن.
عملا زمين گيرم ميكنه.
چه بايد كرد؟
اسپل Daylight دارکنسشون رو از بین میبره، ولی فقط همون موقع که کستش میکنی.
فقط چندتا از انمی ها هستن که دارکنس استفاده میکنن. اگه اونارو سریع بکشی فایتش خیلی آسون تر میشه.

اگه بدجور گیر کردی، میتونی دو سه تا پارتی ممبر هاتو موقتا Warlock کنی. وارلاک ها هنگام لول آپ یه قابلیت میتونن انتخاب کنن که کلا اثر دارکنس رو خنثی میکنه. اسمش Devil's Sightئه.

دوستان من میخام این بازی را شروع کنم ،اولین بار هس میخام این سبک را شروع کنم سایتی هس یا ویدیوی چیزی که راهنمای فارسی داشته باشه برا شروع بازی؟

دوستان من میخام این بازی را شروع کنم ،اولین بار هس میخام این سبک را شروع کنم سایتی هس یا ویدیوی چیزی که راهنمای فارسی داشته باشه برا شروع بازی؟
یه سه چهار ماه صبر کن گیم ساب داره این رو ترجمه میکنه

من تازه شروع کردم عجب چیزیه :D

دوستان ماد باز چند تا از بهترین ماداش رو معرفی میکنید؟
معمولا واسه هر بازی Nexus میزارم رو Most downloads اما اینجا انقد محتوای فاخر NSFW ساختن واسش و تعداد دانلود های فضایی هم داره مادای درست و حسابی گم شده اون وسط :))

• Smile
Reactions: DedSec88
من تازه شروع کردم عجب چیزیه :D

دوستان ماد باز چند تا از بهترین ماداش رو معرفی میکنید؟
معمولا واسه هر بازی Nexus میزارم رو Most downloads اما اینجا انقد محتوای فاخر NSFW ساختن واسش و تعداد دانلود های فضایی هم داره مادای درست و حسابی گم شده اون وسط :))
ماد خیلی تاثیرگذاری تا الان عرضه نشده.
مادی که خیلی چیز ازش شنیدم Basket Full of Equipmentئه. هم ورژن SFW داره و هم NSFW.

• Cool
Reactions: majidred2011
بازی خیلی جذاب بنظر می‌رسه و میخوام تجربه اش کنم اما گیم‌پلی هاش رو دیدم
دوربین همیشه از بالا بود و خورد توی ذوقم. نمیشه زاویه دوربین رو عوض کرد؟
خیلی هم گزینه ها زیاد هست توی بازی گیج کنندست واقعا حوصله میخواد:دی

خیلی هم گزینه ها زیاد هست توی بازی گیج کنندست واقعا حوصله میخواد:D

فقط ميتونم بگم هم عادت ميكنى هم به شدت جذبش ميشى.

خیلی هم گزینه ها زیاد هست توی بازی گیج کنندست واقعا حوصله میخواد:D
موقعی که تو فایت نیستی میتونی زوم کنی که از یه حدی بیشتر که زوم کنی دوربین خودش میره پشت کرکتر اصلی مثل بقیه بازیای سوم شخص، رو پی سی هم یه ماد هست که دکمه های WASD رو به حرکت تبدیل میکنه که دیگه حرکت کردنش هم میشه مثل بقیه بازیا.
اما خب فایتا چون نیازه با دوربین تو محیط بچرخی و استراتژی حمله بچینی باید از بالا محیطو ببینی و سوم شخص کردنش منطقی نیست.

یه نکته جالب که تا حالا تو بازیا دیگه ندیدم اینه که من با اینکه با موس و کیبورد بازی میکنم اما کنترلر که وصل میکنم کلا UI بازی تغییر میکنه و کاملا با کنترلر جور میشه، یعنی با اینکه این سبک بازیا مختص پی سی بوده تجربش روی کنسول هم میتونه خیلی خوب باشه با این وقتی که گذاشتن واسه نسخه کنسولی!

خلاصه منم اولین بارمه این سبک بازیارو (CRPG های نوبتی) تجربه میکنم از خواب و خوراک انداخته منو :-" یه ذره به نقش آفرینی علاقه داشته باشی مطمئن باش جوری جذبش میشی این Turned based بودن و زاویه دوربینو اینا همش عادت میشه :D

موقعی که تو فایت نیستی میتونی زوم کنی که از یه حدی بیشتر که زوم کنی دوربین خودش میره پشت کرکتر اصلی مثل بقیه بازیای سوم شخص، رو پی سی هم یه ماد هست که دکمه های WASD رو به حرکت تبدیل میکنه که دیگه حرکت کردنش هم میشه مثل بقیه بازیا.
اما خب فایتا چون نیازه با دوربین تو محیط بچرخی و استراتژی حمله بچینی باید از بالا محیطو ببینی و سوم شخص کردنش منطقی نیست.

یه نکته جالب که تا حالا تو بازیا دیگه ندیدم اینه که من با اینکه با موس و کیبورد بازی میکنم اما کنترلر که وصل میکنم کلا UI بازی تغییر میکنه و کاملا با کنترلر جور میشه، یعنی با اینکه این سبک بازیا مختص پی سی بوده تجربش روی کنسول هم میتونه خیلی خوب باشه با این وقتی که گذاشتن واسه نسخه کنسولی!

خلاصه منم اولین بارمه این سبک بازیارو (CRPG های نوبتی) تجربه میکنم از خواب و خوراک انداخته منو :-" یه ذره به نقش آفرینی علاقه داشته باشی مطمئن باش جوری جذبش میشی این Turned based بودن و زاویه دوربینو اینا همش عادت میشه :D
آهان پس اوکیه:دی البته من روی PC بازی نمیکنم برای همین با کنترلر گفتم شاید سخت باشه بین اون گزینه ها و منوها گشتن ولی خب محیطش خیلی خوبه حتما باید تست کنم:دی

• Like
Reactions: majidred2011
من خودم اکت ۱ حدود ۴۰ ساعت طول کشید برام. (تقریبا همه محتواش رو رفتم)

توصیه میکنم قبل از رفتن به اکت ۲ هم Underdark و هم Mountain Pass رو کامل بری. خود بازی و کارکترا یجورایی بهت میگن که فقط یکیشون رو باید انتخاب کنی، ولی اصلا اینطوری نیست و میتونی هر دو رو بری.
سلام
توصیه میکنید از شخصیت های آماده استفاده کنم برای شروع ؟ یا بسازم بهتره؟
اگه بسازم تجربه بهتری میده ٬ elf چطوره؟

سلام
توصیه میکنید از شخصیت های آماده استفاده کنم برای شروع ؟ یا بسازم بهتره؟
اگه بسازم تجربه بهتری میده ٬ elf چطوره؟
توصیه من یا شخصیت کاستومه و یا Dark Urge.
Dark Urge رو مثل شخصیت کاستوم میتونی همه چیزشو تغییر بدی، ولی کوئست مخصوص خودش و یه عالمه interaction خاص داره.
به نظرم Dark Urge رو انتخاب کن مگر اینکه با بک استوریش حال نکنی.

بین نژاد ها Drow بیشترین دیالوگ و مکالمه خاص رو داره، ولی در کل توصیه میکنم هر کدوم که ظاهرش برات جالب تره رو انتخاب کنی.

برای کلاس هم من Sorcerer, Paladin, Warlock و Bard رو توصیه میکنم. همه اینا Charismaی بالا نیاز دارن که شدیدا تو مکالمه ها بدرد بخوره.

توصیه من یا شخصیت کاستومه و یا Dark Urge.
Dark Urge رو مثل شخصیت کاستوم میتونی همه چیزشو تغییر بدی، ولی کوئست مخصوص خودش و یه عالمه interaction خاص داره.
به نظرم Dark Urge رو انتخاب کن مگر اینکه با بک استوریش حال نکنی.

بین نژاد ها Drow بیشترین دیالوگ و مکالمه خاص رو داره، ولی در کل توصیه میکنم هر کدوم که ظاهرش برات جالب تره رو انتخاب کنی.

برای کلاس هم من Sorcerer, Paladin, Warlock و Bard رو توصیه میکنم. همه اینا Charismaی بالا نیاز دارن که شدیدا تو مکالمه ها بدرد بخوره.
به شدت با سبک بازی غریبم :دی ولی به نظر رفته رفته جذاب میشه
۲ تا سوال
یکی اینکه اگه یکی از هم تیمی ها بمیره چه باید کرد؟
و اینکه این تاس انداختنه جریانش چیه؟

به شدت با سبک بازی غریبم :D ولی به نظر رفته رفته جذاب میشه
۲ تا سوال
مردن تو بازی دو مرحله هست اول موقعی که hp صفرمیشه تو این حالت با heal دادن میتونی یارتو زنده کنی با پرتاب Potion of Healing به سمتش هم زنده میشه توی هر turn اگر بهش Heal نرسونی بازی یه تاس death saving throw میندازه که اگر سه بار بتونه پاسش کنه تو همون حالت میمونه تا بهش هیل برسه ولی اگه سه بار رد بشه دیگه کامل میمیره و باید با Scroll of Revivify زندش کنی اگه اینم نداشتی دیگه باید بری کمپ پیش
Withers
تا اون زندش کنه

به شدت با سبک بازی غریبم :D ولی به نظر رفته رفته جذاب میشه
۲ تا سوال
اگه Scroll of Revivify داشته باشی همونجا که هستی میتونی زندش کنی و اگه نداری باید برگردی کمپ. یه کارکتر توی کمپت همون اولای بازی میاد که در ازای پول برات زندشون میکنه.
این بازی چون بر اساس بازی رومیزی DnD ساخته شده تقریبا همه مکانیک هاش از این سیستم تاس استفاده میکنه. (از دمیج سلاحا گرفته تا pickpocket کردن مردم)
۹۰ درصد مواقع این تاس انداختنا تو پشت صحنه اتفاق میفته ولی تو دیالوگا و یه سری چیزا مثل pickpocket کردن روی صفحه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or