من خیلی وقته که تو بازی سنتر مطلبی (بلند) ننوشتم , برای همین فکر میکنم اون طرز ادا کردن شور و اشتیاق بازی هارو یادم رفته باشه ...
اما این بازی تقریبا از هر جهتی که بهش نگاه کنید شاهکاره (تجربه ی نسخه ی Ps5)
از نحوه ی شکل گیری شخصیت ها در روایات گرفته / تا هسته ی اصلی و مرکزی بازی / گرافیک / موسیقی و ...
سیستم دیالوگ گویی این بازی چنان پر جزئیات و عظیم ساخته شده که آدم پیش خودش میگه : پس اون بازییهایی که تا امروز به اسم نقش آفرینی عرضه شده بودن , چی بودن ؟!
میشه مگه یک ماجرایی که مشخصا در دنیای بالدرزگیت های قبلی روش کار شده - گذشته و تاریخ داشته رو من بتونم تغییر بدم ؟! بله!
در کمال تعجب شما آزادید تو این بازی تقریبا هر مسیری رو که دوست دارید پیش ببرید!
مییشه مگه اصلی ترین شخصیت های این نسخه که روی کاور بازی هستن رو جا انداخت و بازی ادامه داشته باشه ؟! بله!
میشه مگه با اونها دشمن شد و ناراحتشون کرد! بله!
میشه مگه با اونها دوست شد و رابطه عاطفی برقرار کرد ؟! بله!
هر میشه و نمیشه ی که شما فکر کنید در این بازی اتفاق میوفته و داستان طبق خواسته ی شما جلو میره .
استاد دیوید کیج با اون شاخه بندی ها یا اعضای سی دی پراجکت و بتزدا و ... باید جلوی این بازی در این بخش تعظیم کنن! تعظیم طولانی مدت!
همه ی این میشه نمیشه هارو گفتم ... همشون رو در این مدل تقسیم بندی کنید که شما میتونید با 4 تا از دوستاتون به طور همزمان 4 نقش آفرینی عالی رو در این بازی تجربه کنید!
حیرت انگیزه مدل پیاده سازی کو-آپ این بازی
ما چهار نفریم و حدودا 80 ساعت بازی رو تجربه کردیم (به نظر میرسه چیزی کمتر از 50% بازی رو سپری کردیم) - اینقدر در نقش شخصیت هامون غرق شدیم که گاها تو کمپ یا مسیرهای بازی به طور شوخی خودمون روایت تولید می کنیم و احساساتمون رو بیان می کنیم
داریم مگه این حجم از سرگرمی رو ...
از موسیقی / مدل ساختاری لوت کردن / نقش جادوها در گفتمان با حیوانات - جنازه ها و ... نگم ... تو هیچ عنوان دیگه ی نمیتونید نسخه ی دست چندمی همچین حجم عظیمی از محتوا رو در یک بازی ببینید - چه برسه به اینکه روایات کاملا در یک مسیر درست و عمیق پیش روی می کنن
دمشون گرم / هرچی در آمد دارن و خواهند داشت نوش جونشون باشه - امسال کمتر از حقشون جایزه دریافت کردن که بیشتر نکردن
کامیونیتی گیمینگ به قولی باید این توسعه دهنده هارو رو سرش بزاره و تا سالها ازشون یاد کنه ...
یادمون نمیره تو چند سال گذشته کمپانی های محبوب با منابع نا محدود مالی چه قول هایی در مارکتینگ بازی ها دادن و چه عنوان هایی رو عرضه کردن ...
خلاصه که اگر زبانتون به اندازه ی کافی خوب هست , اصلا از نوع مدل دوربین بازی / سیستم مبارزات نوبتی بازی و هر ترسی که از تصاویر بازی بهتون دست میده - نگران نباشید .
این بازی قطعا میتونه جزو بهترین تجربه های گیمینگ زندگیتون به حساب بیاد (10/10)