Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
اقا تو گیم اواردز که برای اکس باکس معرفی میشه بنظرتون ممکنه رو گیم پس بیاد؟ من میخوام برم رو پلی۵ بخرم ولی میترسم رو گیم پس بیاد یجاییم بسوزه:D

اقا تو گیم اواردز که برای اکس باکس معرفی میشه بنظرتون ممکنه رو گیم پس بیاد؟ من میخوام برم رو پلی۵ بخرم ولی میترسم رو گیم پس بیاد یجاییم بسوزه:D
خیلی بعیده روی گیم پس بیاد حتی بازیای قبلیشونم بعد این همه مدت رو هیچ سرویسی ندادن چه برسه دی وان بخوان موفق ترین بازیشونو بدن

به من بستگی داره 😁
من بخرم مطمئن باش میاد رو سرویس.
حدود 6-7 تا بازی بوده که تا خریدم ماه بعدش اومده😐
کلا یدونه اکانت هم رو Ps5 خریدم اونم ماه بعدش تو پلاس اومد😐

ولی از شوخی گذشته بعیده همچین بازی بمب و شاخی رو تو سرویس بیارن.
واسه شروع هم بخوان فکر کنم از divinity Orginal sin شروع کنن که اونم هیچ خبری ازش نیست چه برسه این بازی!
بخر اقا با خیال راحت...

آخرین ویرایش:
به من بستگی داره 😁

واسه شروع هم بخوان فکر کنم از divinity Orginal sin شروع کنن که اونم هیچ خبری ازش نیست چه برسه این بازی!
بخر اقا با خیال راحت...
نیم ساعت پیش خریدمش. توروخدا سمت خرید این بازی نرو:D

به من بستگی داره 😁

بخر اقا با خیال راحت...

فعلا سونی ترایل بازی رو گذاشته رو پلاس پریمیوم امروز 🤣🤣🤣

چقدر این تاپیک خلوته
بگذریم
یه سوال دیگه تو act 1

آقا من رفتم تو اون معبد زیرزمینیه که githyanki ها توش بودن.
تخم شون هم گرفتم. به این نیت رفتم اون جا
بعد که با رییس شون صحبت کردم فهمید که من Arfitact ـه رو دارم و بعد یه مشت صحبت با رییس و خداشون و اون رویا بین خودمون و... که توضیحش مفصله افتادیم تو یه درگیری با این Gith ها و پشمک ام کردن :دی پشمک ها. پشمک
یعنی له له شدم
خدا رو شکر قبل تمامی این صحبت ها سیو داشتم و اوکی بود باختم

سوال این جاست
آیا حرف زدن با اینا و کلا رفتن این کوئسته فایده ای داره که بعدا قوی تر شدم بیام سراغش یا نه؟
چون فعلا حریف این Gith ها نمیشم من

• Like
Reactions: SMM9 and DedSec88
چقدر این تاپیک خلوته
بگذریم
یه سوال دیگه تو act 1

بعد که با رییس شون صحبت کردم فهمید که من Arfitact ـه رو دارم و بعد یه مشت صحبت با رییس و خداشون و اون رویا بین خودمون و... که توضیحش مفصله افتادیم تو یه درگیری با این Gith ها و پشمک ام کردن :D پشمک ها. پشمک
یعنی له له شدم

سوال این جاست
آیا حرف زدن با اینا و کلا رفتن این کوئسته فایده ای داره که بعدا قوی تر شدم بیام سراغش یا نه؟
اتفاقات این Creche برای کوئستلاین Laezel مهمه. اگه هنگام استفاده از دستگاهه (که قراره tadpole هاتونو از بین ببره) و خیانت Gith ها حاضر نباشه، بعدا راضی کردنش سخت میشه و احتمال داره دائمی از پارتی خارج شه.

لولت چنده راستی؟ این منطقه ای که داخلشی اولین سلاح لجندری بازی هم توشه (پازله، باید خودت پیداش کنی) و اون سلاح فوق العاده تو Act 2 قویه. توصیه میکنم پیداش کنی.

من خودم دو باری که بازیو رفتم آخرین کاری که تو Act 1 کردم اومدن به این Creche بود. اگه ضعیفی توصیه میکنم بری Underdark رو تا آخرش بری و بعد برگردی.

• Like
Reactions: Z-fan and Erebor
اتفاقات این Creche برای کوئستلاین Laezel مهمه. اگه هنگام استفاده از دستگاهه (که قراره tadpole هاتونو از بین ببره) و خیانت Gith ها حاضر نباشه، بعدا راضی کردنش سخت میشه و احتمال داره دائمی از پارتی خارج شه.

لولت چنده راستی؟ این منطقه ای که داخلشی اولین سلاح لجندری بازی هم توشه (پازله، باید خودت پیداش کنی) و اون سلاح فوق العاده تو Act 2 قویه. توصیه میکنم پیداش کنی.

من خودم دو باری که بازیو رفتم آخرین کاری که تو Act 1 کردم اومدن به این Creche بود. اگه ضعیفی توصیه میکنم بری Underdark رو تا آخرش بری و بعد برگردی.

یه سوال دیگه
اسلحه ها رو میشه آپگرید کرد
دیدم مثلا Dagger +1 هست تو بازی. خواستم ببینم راهی هست اسلحه هایی که دارم رو آپگرید کنم؟

• Like
Reactions: DedSec88
یه سوال دیگه
اسلحه ها رو میشه آپگرید کرد
دیدم مثلا Dagger +1 هست تو بازی. خواستم ببینم راهی هست اسلحه هایی که دارم رو آپگرید کنم؟
نه، بعضی سلاحا به طول پیش فرض enchantment دارن که حداکثر تا +3 میره. این هم رو دمیج تاثیر داره و هم رو accuracy سلاح.

اون سلاح لجندریه که بت گفتم +3 است.

• Like
Reactions: tboy2022

اسم سلاحش چيه؟
طى فعل و انفعالاتى من رسيدم توى يه جايي يه سلاحى برداشتم (blood of lathender) و داشتم به خاطر برداشتنش نابود ميشدم كه خودمو نجات دادم .
آندر دارك هم رفتم و الانم اومدم مون رايز تاور فعلا مينتارا رو نجات دادم حالا ميخوايم بريم سراغ دم ى دستگاه بالتازار ببينيم نقطه ضعف جنرال تورن چيه.
:-<

چقدر این تاپیک خلوته
بگذریم
یه سوال دیگه تو act 1

بعد که با رییس شون صحبت کردم فهمید که من Arfitact ـه رو دارم و بعد یه مشت صحبت با رییس و خداشون و اون رویا بین خودمون و... که توضیحش مفصله افتادیم تو یه درگیری با این Gith ها و پشمک ام کردن پشمک ها. پشمک
یعنی له له شدم

سوال این جاست

اكثرا به نظرم بچه ها به خاطر سبكش اجتنباب ميكنن كه خلوته ولى نميدونن چه اشتباهى مرتكب شدن

آخرین ویرایش:
من دوتا سیو و دارم با هم میرم ، اولیش انتخاب های خوب رفتم ( از دید خودم) و همه جا بچه مثبت بودم :D الان توی اکت سه هستم اولش ، اونجا که زلزله میشه.
یکدونه هم سیو دیگه شروع کردم الان رید گرووم ، واقعیت دارم این یکی سیو رو منفی میرم ، ولی هر جور حساب می کنم نمی تونم اصلا کارلاچ و از دست بدم :( تازه ویلم میره حالا اون خیلی مهم نی :D اینکه مینترا رو انتخاب می کنی سه تا کمپنین دیگه از دست میدی خیلی بده ، اینا که این همه به حرفه پلیرا گوش کردن ، اینم یه کاری کنن انتخاب فقط بشه هالسین و مینترا ، پایه اون دوتا دیگه وسط نیاد :(

اسم سلاحش چيه؟
طى فعل و انفعالاتى من رسيدم توى يه جايي يه سلاحى برداشتم (blood of lathender) و داشتم به خاطر برداشتنش نابود ميشدم كه خودمو نجات دادم .
آندر دارك هم رفتم و الانم اومدم مون رايز تاور فعلا مينتارا رو نجات دادم حالا ميخوايم بريم سراغ دم ى دستگاه بالتازار ببينيم نقطه ضعف جنرال تورن چيه.

اكثرا به نظرم بچه ها به خاطر سبكش اجتنباب ميكنن كه خلوته ولى نميدونن چه اشتباهى مرتكب شدن

قبل از اینکه بری مپ بعدی ، یک سر Grymforge هم برو ! بهترین ارمور های بازی اونجاست تا ته بازی روت میمونن.

اسم سلاحش چيه؟
همونیه که برداشتی. اگه یه پازل رو خارج از Creche انجام داده بودی منفجر نمیشد. :D

گروو رو هم زدی نابود کردی اینطور که پیداس. :D

هرچی کوئست و اینجور چیزا تو مونرایز تاور هست همین الان انجام بده، چون وقتی بری دنبال رلیک جنرال تورم دیگه نمیتونی ادامشون بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or